امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
الهام جان تا جایی که میدونم واکسن کووید با هیچ واکسنی منع مصرف همزمان حتی نداره فقط بایددو تا بازوی مختلف زده بشه به من بود همزمان میزدم چند روزم فاصله نمینداختم ولی چون من سر دوز اول واکنش نشون دادم قرار شد با دوز دومم چند روز فاصله بذارم تا عوارضش قابل تفکیک باشه همین
نمیدونم علوم پزشکی رو چه حسابی این حرفو‌زده به شما
آسترازنکام‌ مثل سینوفارم یا برکت یا اسپونتیک فرقی نداره تا جایی که میدونم

مرسی یوتاب جون
یوتاب شما تو خواب چطور شیر میدی؟ اصلا شیر میدی وقت خواب؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، elham، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خواهش عزیزم
نه راستش
کوچولو تر بود میدادم البته خودش هر ۲ یا ۳ساعت چشم بسته هی اینور اونور میکرد سرشو فداش بشم منم شبا کلا از اول شیشه میدادم بهش چون با خوردن قرص شبم نباید تا چند ساعت شیر میدادم
میخورد و سریع بعد آروغ میخوابید
الان دیگه نه حدود ۱۱شیر خودم و بعدش یه شیشه شیر خشک میدم و میخوابونم تا حدود ۵-۵:۳۰ گاهی ام 6
بعد شیر میدم میخوابه باز دیگه ۸اینا بیدار میشه شیر میخوره اما بازی اینا میکنم باهاش تا بخوابه
  • (کژال)، liyane، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون همه ي بچه ها ميتونن توي خواب شير بخورن
منتها اولش تا بياي قلقشو ياد بگيري يه كم طول ميكشه منتها نبايد زود دست بكشي يا تسليم بشي
من يادمه اولين بار ساغر گفت شب توي خواب به بچه ش شير ميده، من توي دلم گفتم وا مگه بچه ميتونه توي خواب شير بخوره؟! اگه بپره توي حلقش چي؟! بعد كه پسرم يه مدت بدقلقي ميكرد سر شيرخوردن گفتم اين مهارتيه كه همه نوزادا دارن نميشه بگيم يكي بلده يكي بلد نيست
يه بار ساعت ٣ شب بچه رو اووردم توي هال و شير درست كردم و شروع كردم باهاش سر و كله زدن كه بگيره ، شايد يه ربع طول كشيد تا بفهمه بايد مك بزنه ، بعد ديدم مهارتشون توي خوردن شير اتفاقا توي خواب خيلي بيشتره ، هم خيلي با اشتها ميخورن ، و چون خواب هستن حواسشونم پرت نميشه
بعد شير هم چون بچه من توي خواب بادگلو نميزنه نيم ساعت تا ٤٥ دقيقه بسته به حجم شيري كه بهش دادم توي بغلم روي دوشم صاف نگهش ميدارم ، اونم خوابه توي بغلم
يه بارم سه شب پيش برديمش حمام شوهرم حسابي شستش جوري كه وقتي بچه اومد بيرون حسابي خسته بود لباساشو پوشوندم خوابش برد منم شير دادن رو شروع كردم ببين از ساعت ٧:٣٠ خوابيد تا ١٠ صبح فرداش
اون شب بهترين شب زندگيه من بود، چون خواب بود و من هر ٢ ساعت يكبار هر چقد دلم ميخواست بهش شير ميدادم و اونم بدون نق زدن ميخورد اين روند هر ٢ ساعت رو تا صبح ادامه دادم
به خدا ساعت ١٠:٣٠ كه بيدار شد لپاي صورتش بزرگ شده بودن
حالا توام حتما انقد اين كارو انجام بده تا بچه عادت كنه و شيشه يا شير رو بگيره ، بعد ديگه راحت ميشي
  • (کژال)، 2015، Almam، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
مرسی ترگل جون
مرسی یوتا جون
الهام جون خواهش میکنم برات میپرسم حتما
لیانه جون مرسی دختر منم از همون اول تو خواب شیر میخورد دیدم الان که کم میخوره شاید بتونم تو خواب بغل کنم شیشه بدم بهش ناقلا فهمید نگرفت شیشه
داروخوری رو پرسیدم که حجمش چقدره گفتم با داروخوری بهش شیر بدم. اونم منتفیه کلا مشکل داره با هرچیزی غیر سینه
بچه ها واکسنو زدیم بمیرم براش خیلی گریه کرد الان خوابه از بیحالی
سر شیر نخوردنم دکتر گفت باهاش حرف بزن گفتم میزنم التماسشم میکنم گفت ادامه بده Smile گفتم شربتی اشتهاآوری چیزی گفت هیچی لازمش نیست. گفتم پی پیش خیلی وقته سبز شده گفت کاملا طبیعیه. گفتم همه چی میخورم جز شیر گفت شیرم گفتم بخور
گفت مشکلی نیست روند رشدش خدارو‌شکر خوبه.
دیگه نمیدونم والا…..

لیانه جون من یک ماه تملم سعی کردم شیشه بگیره گفتم شاید طعم شیر منو دیگه دوست نداره هر روشی که فکرشو بکنی انجام دادم نگرفت. الان باز به دکترش گفتم لب به شیر خشک شیشه فنجون هیچی نمیزنه گفت کمکی لازم نبست نده . باید باهاش مدارا کنی تا شیرتو‌بخوره همین

آره خدایی حق داری بچه خوب غذا میخوره اصلا آدم روحیه میگیره
  • (کژال)، 2015، elham، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان پرسیدم طبق گاید لاین سی دی سی تزریق واکسن های دیگه با کووید بطور همزمان هیچ موردی نداره تازه واکسنهای موجود ما فرم غیرفعال ویروسن، با اینحال بهتره جهت تفکیک عوارض یه چند روز بینشون فاصله بندازی در حد چهار پنج روز کافیه.
  • (کژال)، elham، liyane، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها این پرونار رو نمیتونم الان بزنم؟ دیر شده برای بچه‌هام؟ پشیمونم تنبلی کردم... البته خدایی انقد این دکتر اون دکتر بودیم که واقعا جا برای این نداشتیم.
نوناجون جای واکسن بچه‌ها نمیدونم چرا یکم سفت شده و متورمه. حوله گرم کردم چندین بار امروز. جای واکسن دوماهگیشون اصلا هیچ مشکلی نداشت.

نوناجون خداروشکر که روندش طبیعیه. همین کافیه
من حرفام اولش قربونت برم فدات بشمه، اخرش به‌ تهدید میرسه که اگه الان نخوری بعدا بهت نمیدم. میگم که روانیم Smile)

دکتر گوارش بچه‌ها گفته بود هر رنگی بجز سفید و لک خونی طبیعیه. اگه فردا آبی بود نیا بپرس. طبیعیه Big Grin
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشكر نونا جان كه همه چيز خوب بود چه خبري بهتر از اين كلي خوشحالمون كردي
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان برای پرونار دیر نیست. فقط هر چقدر سن بچه بیشتر میشه تعداد دزاش فرق میکنه.
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم سی‌سی جون. خداروشکر Heart
  • nona، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان شما نی نی هارو اولین بار کی بردید بیرون؟ من میخواستم تا واکسن دو ماهگی نزده هیچ جا نبرمش. ولی مامانم میگه اینجوری بدتره و بچه بيشتر مریض میشه. تو این مدت فقط بردمش دکتر.

راستی برای کولیک من شربت زینوکولیک میدم به پسرم و خیلی راضیم. کلا از وقتی شروع کردم این دارو رو گریه های کولیک خییییلی کم شده. البته صدای سشوار هم بی تاثیر نیست.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان