۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۴:۴۷ عصر
مرسی عزیزم
بعد موقع جوشیدن نمیریزی؟
آب چقدر میریزی سپی؟
بعد موقع جوشیدن نمیریزی؟
آب چقدر میریزی سپی؟
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۴:۴۷ عصر
مرسی عزیزم
بعد موقع جوشیدن نمیریزی؟ آب چقدر میریزی سپی؟
خواهش میکنم.
نه،همون موقع خیس کردن. من کته بلد نیستم.آبکش درست میکنم.
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۴:۵۴ عصر
شیدا من برای کته یا پلوپز دوبرابر یک دونه کم آب میریزم
به عنوان مثال برای ۲ پیمانه برنج ۳ پیمانه آب میریزم
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۵:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۵:۵۸ عصر، توسط mahtakhanoum.)
(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۴۳ عصر)youtab نوشته است:(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۳۶ عصر)Nedaaa28 نوشته است: من همیشه همه کارامو مینویسم حتی شستن میوه ، چیدن میوه و دم کردن زعفران ...یعنی تو کلا خود منی ندا توروخدااا لیستتون و آپلود کنین اینجا (۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۴:۰۲ عصر)شیدا نوشته است: میزان نمک رو میگین لطفا انصافا بیا با هم رفت و آمد کنیم تو چرا انقدر منی ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۸:۰۷ عصر
بچه ها تو پلوپز چه جوری برنج دون درست می کنید؟ من معمولا حالت ته چینی، کباب لاپلو اینا تو پلوپز میذارم و برنج ساده شوهرم چون آشپزی بلد نیست و تو پلوپز راحته اون برنج ساده میذاره و من راستش دوست ندارم برنج ساده برای خورشت اینا به هم چسبیده عین ته چین و کیک باشه.
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۱۰:۱۵ عصر
سوفی جان پلوپزت چه برندیه؟
واسه من فلر آر سی ۹۶ هست که ۸نفره ست میخوام امتحان کنم ولی خب ما دونفریم، حیف میشه که چیکار کنم به نظرت ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۱۰:۲۵ عصر
آره نسیمه جون ،منظورم رو بد رسوندم، میخوام ۸پیمانه بزنم دستم بیاد امتحانی
چیکار کنم حیف نشه خخخخ
شیدا پلوپز ما هم همینه. البته فکر کنم حجمش کمتره. روش نوشته ۵.۵ پیمانه ماکسیمم. من همیشه رو C3 میزنم که حسابی تهدیگ ببنده.
چیچی میخوام ۸ پیمونه بپزم امتحانی! یک بار واسه خودتون ۲ تا پیمانه برنج رو با ۳ و نیم پیمانه آب (منظورم اینه پیمانهی برنج و آب یکی باشه) و یک الی دو قاشق چایخوری نمک و حدوداَ ۳ قاشق غذاخوری روغن بریز توش امتحان کن. من گزینه بدون تهدیگ چون هیچوقت نمیذارم نمیدونم دقیقاَ کدومش هست، ولی C1 هم خیلی کم تهدیگ میده. خوب با کفگیر قبل از روشن کردن مواد رو هم بزن.
نسیمه جان من همون طبق نسبتی که تو جدول پلوپز هست آب و برنج می ریزم ولی تهش ته دیگه و کلا عین کیک و به هم چسبیده است. منظورم اینه که میشه مثل برنج آبکش شده، دون و به هم نچسبیده بشه؟
منم تو زودپز عملا فقط حبوبات می پزم و فریز می کنم و استفاده ای ندارم. اصولا دم و دستگاههایی که چندین کاره ان و جاگیر من کمتر استفاده می کنم تا تک کاره ها. چون هم جاگیرترن و هم چند کاره ها بعضا نتیجه کارشون بدتره تا تک کاره ها.
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۱۱:۳۴ عصر
شیدا برای من پارس خزره از این مدل قدیمی پیچیا، خیلیم خوب میشه ته دیگشم درجه داره از خیلی کم تا کریسپی قهوه ای پررنگ
|