امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نونا باز خوبه دو ماهگیش خوب شده دخترت. سهند که تازه تو دوماهگیش این عادتو شروع کرده. واقعا گردنم درد میکنه انقد تو بغل نگهش داشتم. مخصوصا که باید وزنشو با یه دست نگه دارم، با یه دست هم گردنشو کنترل کنم چون یاد گرفته سرشو بلند کنه ولی کنترل کاملشو نداره. حالا درسته همه به من میگن تو دستات ضعیفه و این حرفا. ولی خدایی یه مرد قوی هم چهار کیلو بار رو یه دستی 6_7 ساعت پشت هم نگه داره، گردن درد و دست درد میگیره.

ممنونم رز عزیز. توصیه هات همیشه خوبه. دقیقا به قول خودت گفتم دوسال بیخیال کار و پیشرفت و درآمد و استقلال و.... میشم تا بچم یکم جون بگیره. ولی جسمی واقعا فرسایشی هست.
راستی من آغوشی ندارم. میخوام بگیرم. این پارچه ای ها خوبه؟ یا این کانگورویی ها؟ البته پارچه ای که چیزی نیست. خودم میتونم بدوزم. بچه تو کدوم راحت تره شما که استفاده کردید؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم از یه جهت مال شما بهتره الان سروع شده فک کن من تازه زایمان کرده بی کمک که بیست روز اول سرجمع ده ساعت نخ‌وابیدم ماه دومم همسرم بیمارستان بود بخاطر کرونا یا قرنطینه بود نمیشد به بجه دست بزنه کلا بچه یا زیر سینم بود یا رو دوشم برای خواب
ببخشید سرویس بهداشتیم نمیتونستم برم. ازونطرف کارای شرکت و اداره مونده بود باید انجام میدادم بعنی یه دوسم بچه به دستمبا کامپیوتر کار میکردم غذا که تعطیل‌بود واقعا
خدا اطرافیانتو حفظ کنه باز کمک داری این خالتشم زیاد نمیمونه الان رز گفت تا ۶ ماهگی من دخترم تا دو دو و نیم ماه اینطور بود ( هنوز بغل میخوادا منظورم اینه رو دوش نمیخوابه بذارمش تو جاش آهنگشو بذارم میخوابه عموما)
شمام یه چند مدت این خالته درست میشه

باید شروع کنی براش روتین ایجاد کردن که بمونه رو زمین برای خواب طول روز تا یاد بگیره طول میکشه
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها آغوشی من چیکوعه اما حس میکنم توش راح نیست
آغوشی خوب لطفا معزفی میکنین؟
  • liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون دوباره هزینه نکن شاید بد نشوندینش عادت میکنه عزیزم
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون من chicco soft and dream داشتم عالی بود واقعا

یوتاب جون چه مدلی داری؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا رز جان سافت اند دریم دارم
پس چرا حس میکنم قسمتی که میشینه پاش زیاد باز میمونه؟
شاید زوده براش هنوز؟
نونا جون میخپاستم از این پارچه ایا بگیرم حس کردم راحتتره
پسر منم همش میگه بیدارم باید بغل باشم و تازه یکجا هم نشباید بشینیم میفرمایند راه بریم
اونروز به همسرم گفتم میخوام مثل اوشین ببندمش پشتم کارامو کنم
واااالا  Big Grin
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پارچه ایا که راحتن برای خونه گویا اما هم‌ون کار قدیم ‌چادرو میکنه اگه بلدی پول نده بیخود Smile بیرونم نمیتونیم استفادش کنیم بخاطر مانتو و‌ پوششی که داریم فکر کنم اما احتمالا زود گذاشتی تو آغوشی ما الان سه هفتست میذاریمش تو آغوشی.
  • (کژال)، 2015، liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون بازی‌های مناسب هر سن بچه‌ها رو از کدوم منبع مطالعه میکنی و باهاش کار میکنی؟
  • (کژال)، liyane، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان اون پارچه ای ها جنسش تریکو هست. یکم کش داره و به نظرم بچه توش راحت تره. چادر پارچش خیلی غیرانعطافه. بچه خشک میمونه. البته من تا حالا نبستم. ولی تو عکسا اینجوری به نظرم میاد
  • liyane، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترکل جون من از اپایکیشن گهواره استفاده میکنم و پیج اینستای دکتر هوش

مرسی کژال جون نمیدونستم

ترگل جون بزن _dr.hoosh_
  • (کژال)، liyane، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان