امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
دکتر وحید برادران
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون تو‌بقیه موارد ازشون راضی بودی؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا گفتم که خیلی آرامش میده ، در مورد کولیک دارو داد گفت بیشتر باید صبوری کنی ، علایم رفلاکسم که گفتم گفت مهم نیس چون وزن گرفته بود بچه ، اون موقع در این حد بیخواب نبود ، البته الانم وزن گرفته شاید بازم بگه مهم نیس ، قد و دور سرشو نگرفتم هنوز
راستش دکتر همه بچه های خانواده اس ، چند تا تشخیص به موقع هم داده واسشون ، همه خیلی راضین
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنظر من ببر پیش خودش ندا جون فعلا.ببین من پیش حتی ایمان زاده هم بردم ولی در نهایت برگشتم سر دکتر اصلی خودش. الانم راضیم والا. اگه اصرار داری حتما سر رفلاکس دارو بدی ببرش پیش همین دکتر مقدادی یا دکتر ایمان زاده. هر دوشون اهل سونوگرافی و اندوسکوپی و دارو ان ورژیم برای مادر. اما هنوزم میگم واقعا باید دورش بگذره
اگه خیلی اذیته دکتر خودشم میتونه متوجه بشه اگه در این حد اسید میاد بالا که میگی تو معاینه انتهای حلق التهاب مشخصه

اگه واقعا شدید باشه دکتر خودشم دارو میده خیالت راحت اگه دارو داد اون موقع بنظرم برو پیش مقدادی که حداقل خیالتم جمع شه

طبق تجربه خودم
مشکل پیش دو تا دکتر بردن اینه که کافیه هر کدومشون قطره یا شربت بدن اون موقع هست که همش دل تو دلت نیست میگی نکنه با هم تداخل کنن
حتی دو تا چیز ساده ها
من اصلا اس امپرازول رو برای این قطع کردم گفتم دکتر نیستم که شاید با سایمتیکون یا گراپ میکسچر دکتر خودش تداخل کنه ( با اینکه هیچکدومشون داروهای خاصی نیستن) ولی مدام آدم با خودش هزارتا فکر میکنه
بعد مشکل بعدی که پیش بیاد میمونی پیش کدومشون ببری
البته این نظر شخصی منه
اگه یادت باشه یه دکتر امپرازول داد دکتر خودش فقط داروهای کولیک داد برای اطمینان بردم ایمان زاده هم چک کرد و تایید کرد ( هرچند اونم یه سری تکون داد بیشتر به این معنی که چه خبره از سه تا دکتر نظر میخوایی ) ولی بازم دل تو دلم نبود مخصوصا که خانواده گفتند اینقدر به دارو نبندش همون دکتر خودش بسه. همینجا هم تقریبا همه بچه ها میگفتن یجا برو دقیقا هم درسته.
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱، ۱۲:۴۴ عصر)Nedaa28 نوشته است: لیانه جان سایت دکتر مقدادی امروز ۱۰ هم باز نشد ، هر روز نوبت دهی دارن؟

اره عزيزم هر روز نوبت دهي داره
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واقعا درسته ک باید ی دکتر ک بهش اعتماد دارین انتخاب کنین و پیش همون ببرین
ندا جون دختر منم این مدلی هست ک تو حواب برگشت شیر داره بعضی وقتا از خواب بیدار میشه وقتایی ک عمودی بعد شیر بیشتر نگهش میدارم معمولا این مشکل پیش نمیاد ولی متاسغانه  اصلا از عمودی نگه داشتن خوشش نمیاد زیر سینه میحوابه عمودی ک میشه بیدار میشه گریه میکنه 
نونا جون حالا من از روز اول ب دخترم شیشه شیر دادم و بعد برطرف شدن زردی شبا ی بار بهش شیرخشک میدادم
اما چند روزه اینقد بد میگیره نمیخوره بزور میخوره ی پیمونه رو حتی تموم نمیکنه Undecided
من میخواستم از هفته بعد ی کارم تو مرکز خصوصی شروع کنم هفته  ای دو روز و در حذ دو سه ساعت
حالا شاید خیلی گرسنه باشه شیسه رو قبول کنه 
پستونکم ک اصلا نمیگبره عق میزنه  Sad
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
درسته من بچه ندارم ولی همه ی اینایی که میگین رو با جون دل میخونم و دوس دارم یه جایی ذخیره کنم تا یه روزی اشالله به درد بخوره
من که 4 ساله همسرمو نتونستم راضی کنم برا اقدام همش میگه شرایط باید ایده آل ترین حالت ممکن باشه از این طرفم همش میترسم زمان از دست بدیم چون سنمون کم نیس
  • 2015، Elhamgoli، Nedaa28، nona، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون چقد تو دهنش نگه میداری؟ با شیشه هم عق میزنه یا فقط پستونک؟ ببین این دخترم که شیرخشک میخوره و کم غذاست پستونک نمیگیره جز مواقعی که الکی با صدای بلند گریه میکنه. مثلا هر دو هفته یک بار به مدت ۱۰ دقیقه. من میذارم تو دهنش، افقی تند تند حرکت میدم تا بگیره و مک بزنه. سر پستونک رو تا ته تو دهنش نمیذارم که حالش بد نشه و عق نزنه. بعد که خودش انگار وسوسه میشه اینی که رو زبونش حرکت میکنه رو بمکه، میگیرتش و اونم میره سرجاش. با اشتها مک میزنه این مواقع. مخصوصا موقع گریه امتحان کن. وقتی حالشون ایشالله خوبه نمیگیرن.
اون یکی قلم جدیدا گاهی لب بالاش رو میمکه. خیلی نمک میشه اما فکر کنم اصلا خوب نیست. چون حتی نمیتونم مثل دست ببندمش :|
  • (کژال)، Elhamgoli، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جون جدی؟ جالبه شما که قبلا دادی چرا بد میگیره Sad دختر من که گرینشم باشه نمیگیره الهام
ترگل جون خییییییلی Smile
ببین حال خوب که نمیگیره اصلا همونطور که گفتی خال گریه که اصلا افتضاح فقط میمونه بزنه تو گوشم در این حد گریه وحشتناک میکنه شیشه یا پستونک بدم
فقط سر پستونک عق میزنه شیشه رو پس میزنه و صورتشو برمیگردونه
ببین خیلی لب دهن نگه میدارم اگه خواب باشه حتی یک ساعت بعد تمام توصیه هاتونو گوش کردم گفتی آروم حول محور حرکت بدم کمی با لبش بازی کنم پوزیشن شیردهی تو گهواره روی تشک تعویض با بالش مه بیشتر بیاد بالا امتحان مردم شبشه اونت نجرال بود گفتم شاید عوضش کنم بگیره دکتر براون ازینا که سر شیشش بلنده امتحان مردم
امروز عروسکی که دوست داره بغل کردم هم به اون شیر میدادم دخترمم نگاه میکرد قشنگ ذوق میکرد بعد میگفتم حالا نوبت تو گریه میکرد
دیشب که خواب بود ده بار پستونک گذاشتم دهنش عین ده بار سر دو ثانیه پرتش کرد آخرم گریه کرد
خلاصه نمیپذیره. خواهرزادم حرفه ایه درسته کوچولوئه ولی خب دانشجوی پزشکیه بعدم از بچگی دو تا خواهراشو کنار مامانش بزرگ کرده قشنگ لم بچه داریو میدونه دیگه گفت امتحان کن ولی بیشتر اصرار نکن واقعا اع*تص*اب شیر بکنه که هیلی زیاده تو سن سه تا پنج ماه لب نمیزنه به شیر خودت هم حتی.

اشکالی داره مگه لبشو بمکه بی خیال ترگل بذار سرگرم شه Smile
  • (کژال)، liyane، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سلام
پسر منم پستونک و نمیگرفت اما انقدر تست کردممممممممممم که بلاخره الان در مواقع حاد و خاص بعد از ۲۰ بار انداختن بیرون میخوره Big Grin
  • liyane، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان