امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
وای نوناجون اینا خیلی زبلن. به این راحتی دم به تله نمیدن
اع*تص*اب شیر هم میکنن؟؟ Big Grin ولی فکر کنم در هر صورت برای بقا شیر بخورن Big Grin
یوتاب جون منم خیلی تلاش کردم برای دومی. بالاخره تلاشم در حد ماهی دو بار جواب داد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه ترگل جوناع*تص*اب شیر بکنن دیگه نمیخورن حتی به قیمت دور از جون از حال رفتن
  • (کژال)، liyane، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ببین خیلی هم لب نباشه چون با زبون میده بیرون.
نوناجون واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه جز اینکه به رژیم غذایی اخیرت دقت کنی. چیز جدیدی به روتین غذاییت اضافه نکردی؟ روغن خاصی، گوشتی، حبوبات، سیر و پیاز. نمیدونم. شاید یه چیزی تو شیرت هست که نمیخواد. میوه‌های فصل. هر چی. اخه ما میگیم هی شیر عوض کنیم ببینیم چی دوست داره، شما این کارو نمیتونی بکنی. ماهی و سیر اصلا دوست ندارن بچه‌ها
راستی من امروز یه دونه انارو تو دهنشون چکوندم Big Grin
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب من دو‌ روزه دارم خودمو میکشم نمیگیره فسقلی Smile حالا این هفته میبرمش مرکز بهداشت به حرفت گوش میکنم شاید ماماها بلدتر باشن
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راست میگی ترگل؟
زود نیست؟
چیکار کردن؟
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون نه من پیاز از اولم تو غذاهام هست دخترم مشکل نداشت بعد پیاز تو غذا چیزی ازش نمیمونه اونقدر که بخواد طعم شیرو تیز کنه بعد الان سه هفتست همه چی میخورم قاعدتا باید یه فرقی با قبلش میکرد ولی نکرده یعنی به طعم ربط نداره به نظر طالبی بستنی بادام میگفتن خوشمزه میکنه خوردم ولی انگار نه انگار
بعد خب من براش شیرای خوشمزه خریدم آ‌تامیل نخورد ببلاک نخورد گیگوزم نخورد گفتم شاید مشکل شیشه هست با قاشق و قطره چکون امتحان کردم تف کرد خب حداقل اونطوری باید میخورد
نمیدونم والا

یوتاب و ترگل جون شما دیگه غذارو‌شروع کردید دیگه؟ لطفا هرچی درست میکنید با دستور غذا بذارید تو صفحش لطفا
  • Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
انشالا که جواب میگیری عریزم
نه من فقط شیر میدم
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ی‌تاب جون فکر کنم دکترت دیگه این بار که ببری چهارمدشروع کنه معمولا بچه هایی که زود متولد شدند زیر ۳۷ هفته پایان ۴ ماهگی و یا وقتی وزنشون دو برایر زمان تولد شد کمکیشون شروع میشه ( هرکدوم زودتر بود)

ترگل داخلم نگه میدارم اما وقتی خوابه حرکتی نمیکنه یهو که میفهمه میده بیرون گریه میکنه
  • (کژال)، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱، ۰۸:۳۱ عصر)youtab نوشته است: راست میگی ترگل؟
زود نیست؟
چیکار کردن؟
زود که هست. اما دیدم نگاه میکنن گفتم حالا اشکال نداره. یه دونه چکوندم با قطره چکون دادم  Big Grin خیلی با لذت خوردن. 
نه نونا جون دکتر گوارششون گفت به وقتش شروع کنید. یعنی همون ۶ ماهگی.

نونا جون وزن دو برابر زمان تولد برای این بچه‌ها زودتر از بچه‌های دیگه به دست میاد. به خاطر همین تا جاییکه میدونم نمیشه ملاک قرار داد. منم آمادگی این حرفو داشتم ولی خوب گفت به موقعش.
دختر من وقتی شیرشو عوض کردیم چند روز هنوز مقاومت میکرد تا بالاخره قبول کنه این اون شیری که خیلی اذیتش میکرد نیست. دکترش هم گفته بود نتیجه رو بعد دو هفته بگید. اون موقعی که شیر اذیتش میکرد اصلا شیشه رو نمیگرفت حتی وقتی خیلی گرسنه اش بود. الان اگه گرسنه اش باشه اکثرا جنگ نداریم با هم.

عزیزم منم خودم مشکل دارم و وافعا این موضوع اذیتم میکنه. وقتی شیر میخوره انقد قربونش میرم و حالم خوبه. اما وقتی ۶-۷ ساعت تلاش میکنم و نمیخوره، وای نمیدونین چقد بهم میریزم. پا میشم میرم سراغ اون یکی قلم تا فراموش کنم. حتی احساس میکنم ناخوداگاه رو رابطه‌ام باهاش اثر گذاشته. تو تئوری میدونم دارم گند میزنم با این رفتارم ولی اون لحظات اصلا این موضوع به فکرم نمیرسه.
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه هاي رفلاكسي بايد پايان چهارماهگي كمكي رو شروع كنن
من بعد واكسن بايد شروع كنم
  • (کژال)، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان