امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
هى نونااا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۳:۵۷ عصر)رخشید نوشته است: شیدا من دیدم خود طلافروش ها یه سنگ محک دارن یکم طلارو روش میکشن بعد یه ماده ای رقیق روش میریزن ...

ولی یه روش اسونتر هم فکر کنم کد هست که داخل طلا قید شده

مصنوعات طلا: ۳۷۵, ۵۰۰, ۵۸۳, ۵۸۵, ۷۵۰, ۹۱۶, ۹۵۸, ۹۹۹

رخشید این روش برای همه ی مدلا نمیشه استفاده کنن، یه وقت آب طلای ضخیم هم روی کار زده باشن، قابل تشخیص نیست...

اون حک هم، الان حتی روی بدلیجات میزنن... 

کلا خرید طلای دست 2 باید حتما از جای معتبر انجام بشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • رخشید، شیدا، پری
پاسخ
بچه ها رخشید دیشب حرف زشت زد بهم،منم از قدرت ادمینی استفاده کردم، کامنتش رو پاک کردم ^____^
_______
سیما جون کامنتم رو من زود پاک کردم، گفتم شاید دوست نداشته باشی ، دیدی کامنتم رو؟
  • Rose، sims s
پاسخ
وااااااای نونا افرین Smile
داشتم کشمش می خوردم یه لحظه انگار آدم فیلم می بینه حینش پفک می خوره حالیش نیست، با همون هیجان داشتم دنبال می کردم تعریفتو Smile
از دخترای قوی کلا خوشم میاد Smile

وای شوهرا چرا اینجوری ان!!!!! منم از جدیدترین دسته گلم رو کنم... چند شب پیش یه ماشینه توی سربالایی راه ما رو بسته بود، منم پشت فرمون بودم... اقا چراغ دادم انگار نه انگار... همسر می گفت ول کن ولی خب نفس ماشینو داشت می گرفت... راست هم جا بود که بره... بعد بوق زدم باز انگار نه انگار... یهو سر میدون اومد یهو مسیر منو ببنده بکوبتم به جدول دور میدون دیگه من قاطی کردم یه معکوس کشیدم افتادم دنبالش و کنارش رسیدم گفتم بی شعور این چه طرز رانندگیه واسه چی اون کارو کردی ووو... طرف گفت جن... آقا من که نشنیدم، همسر سمت کمک بود و نزدیک به اون مرتیکه... بعد که اینو گفت وااااااااایییییییی همسر اتییییشششششششش گرفتااااااااا... می خواست درو باز کنه بپره پایین از ماشین در حال حرکت!!!!!!!!!!! به بدبختی نگهش داشتم رفتم جلوی یارو یه ترمز محکم زدم و گازشو گرفتم و رفتم، ولی مگه همسر ول می کرد!!!!!!!!!!! هی می گفت دعوا رو شروع نکن ولی شروع کردی تا اخرش برو وووو... گفتم من رفتم، حرفمم زدم... با گفتن اون هم من مگه جن... شدم؟؟؟؟؟ ولش کن مافگی رو هیچی دیگه بلد نبود احمق فکر کرد چون خانم پشت فرمونه می تونه هر چیزی بگه... خیلی از مردا این کرمو دارن، من که با فحش مردا اون چیزی که اونا میگن نمیشم!!! با هزار بدبختر اون شبو گذروندیم ولی همسر منم اصلا اهل دخالت و اینا نیست ولی بخاطر من وارد دعوا شه دیگه ول کن نیست!!!!!!
  • Gitii، liyane، Mari90، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، رخشید، ستی‌لیته، پری
پاسخ
خدا ازشون نگذره به این سختی پول جمع کنی بعد انقدر راحت طلای تقلبی بدن به ادم

چه ادم بیشعور و بی فرهنگی بوده رز
باید میکوبیدی به ماشینش که دهنشو واسه همیشه ببنده
  • Rose، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۷:۱۷ عصر)هلیا نوشته است: خدا ازشون نگذره به این سختی پول جمع کنی بعد انقدر راحت طلای تقلبی بدن به ادم

چه ادم بیشعور و بی فرهنگی بوده رز
باید میکوبیدی به ماشینش که دهنشو واسه همیشه ببنده
وای هلیا بخاطر یه آشغال بی شعوری که دماغشو بگیرم جونش در میره بزنم به ماشینش از ارزش ماشینمون کم شه؟؟؟؟ عمرااااا... اصلا لیاقت نداشت که بخاطر فحشش وایسم باهاش درگیر شم، چه برسه تصادف کنم که اونوقت من باید برم دنبال تعمیر ماشینم و سر و کله زدن با همین آدم بیشعوری که چفت و بست دهنشو نداره... فقط یه لحظه تصور کن که دست خودم یا همسرم به این مردک می رسید، مگه میشد حرف زد؟؟؟ خونشو می ریختیم دوتایی
  • آیسان ۹۶، خانم فسقلی، پری
پاسخ
ای بابا منم که هر جا میرسم کامنت‌ها پاک شده Undecided
پاسخ
ولی بچه ها خیلی بهتره که مردا دعوایی نباشن ما زنا جیغ جیغ میکنیم ولی مردا کتکین خدای نکرده اتفاقای غیر قابل جبران میافته
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
  • Gitii، liyane، Rose، آیسان ۹۶
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۷:۲۷ عصر)پری نوشته است: ولی بچه ها خیلی بهتره که مردا دعوایی نباشن ما زنا جیغ جیغ میکنیم ولی مردا کتکین  خدای نکرده اتفاقای غیر قابل جبران میافته

آره بابا منم اشتباه کردم...
باید درسمو بگیرم دیگه از این کارا نکنم... واقعا خودمم ترسیدم اونجور که همسرم عصبی شد... بعد جلوی بچههههههههه Confused Confused Confused خاک به سرم، یادم میفته بخاطر پسرم قلبم تند تند میزنه که چی دیده......................
بعد از اون روزم نمیذاره باهاش پشت فرمون بشینم متلک میندازه که رانندگیت به دعوا می کشه!!!!! 1 بار در 10 سال بوده ها... ولی خب منم باهاش کل کل نمی کنم... فکر کنم خیلی بهش فشار وارد شده که هنوز از یاد نبرده... خدایی مردا چرا از این فحشا میدن یا از این فحشا عصبی میشن رو من نمی فهمم.......... بابا با گفتن اون که من اون آدم نمیشم... 

یه بار سر این فحش های ان*قل*اب که دیگه روتین شده بود، ازش پرسیدم این فحش ناموسی که میگن، چرا اینقدر بده؟ چرا اینقدر به مردا بر می خوره؟ خب مثلا یکی یه حرفی بزنه، مگه اون زن مدنظر، اون آدم میشه؟؟؟؟ آخرم نتونست جواب در خوری بده ولی به نظرم عصبی شد!!!! Confused Confused
  • Gitii، Mari90، آیسان ۹۶، دخترانه، پری
پاسخ
رز همون فحش بسش بود
منم تجربه دارم
یه پسره عابر بهم فحش داد از باشگاه اومده بود با شلوارک فکر میکرد الان خیلی لاته
آقا نگه داشتم کنار شیشه دادم پایین و همون فحش بهش دادم
فکر میکرد چون زنم هیچی نمیگم