ساغر حتما هر روز بارها و بارها انجام بده، اگه محلولش سرده، قبلش مثلا بذار لای سینه هات که گرم بشه و بعد استفاده کن، سوراخاش رو دونه دونه به تیغه بمال (یه حالت ماساژ) و دوباره بریز
حموم هم خیلی موثره
قبل و بعدشم بزن محلول رو...
یه کاریه که دیگه باید روتین انجام بدی که دچار مشکل نشی
ترگل خدا رو شکر که دخترات بهترن
ولی اگه علائم کمه، بخاطر پیگیری زودتونه
فکر نکن اشتباه تشخیص داده... من خودم به این نتیجه رسیدم که اگه پسرم مریض شد تا یکم علامت دیدم زود پیگیری کنم نذارم اوضاع خارج از کنترل بشه (مثل بستری پسرم)... و واقعا هم در زمان کمتر با هزینه ی کمتر و عذاب کمتر خودمون و بچه، قضیه جمع میشه و اصلا جدی نمیشه...
بیماری هایی هم که آنتی بیوتیک می خوان، معمولا دکتر حتما یه چیزی می بینه که انتی بیوتیک میده، نگران نباش که چیزی ندیده یا مطمئن نبوده و داده... تشخیصشون از عادی ترین کارهاییه که یه پزشک انجام میده... درست هم تشخیص میدن حتما... بد به دلت راه نده عزیزم
کی گفته کسی پرونار نزنه، مامان بدیه؟؟؟؟؟؟؟ اصلا خودتو درگیر این مساله نکن... منم پرونار نزدم... فکر هم نمی کنم مادر بدی هستم... خودتو اذیت نکن

اگرچه واقعا واقعا امکان نداره ما مامان ها از این حس ها نیاد سراغمون ولی انرژیت رو بذار روی کاری که می تونی انجام بدی حتی زدن در حال حاضر پرونار... یه تحقیق کن، از متخصص مشورت بگیر و اقدام کن.... من هم تصمیم گرفتم بزنم با اینکه نزدیک 4 هستیم دیگه...