امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401

خدارو شکر بهترن

ساغر جان روزی حداقل ده بار باید بریزی بعد اروم هر طرف بینی رو از بالا ماساژ بدی
اگر خیلی گرفته قطره بریز ببرش حموم سریع باز میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
ساغر حتما هر روز بارها و بارها انجام بده، اگه محلولش سرده، قبلش مثلا بذار لای سینه هات که گرم بشه و بعد استفاده کن، سوراخاش رو دونه دونه به تیغه بمال (یه حالت ماساژ) و دوباره بریز

حموم هم خیلی موثره
قبل و بعدشم بزن محلول رو...
یه کاریه که دیگه باید روتین انجام بدی که دچار مشکل نشی

ترگل خدا رو شکر که دخترات بهترن
ولی اگه علائم کمه، بخاطر پیگیری زودتونه
فکر نکن اشتباه تشخیص داده... من خودم به این نتیجه رسیدم که اگه پسرم مریض شد تا یکم علامت دیدم زود پیگیری کنم نذارم اوضاع خارج از کنترل بشه (مثل بستری پسرم)... و واقعا هم در زمان کمتر با هزینه ی کمتر و عذاب کمتر خودمون و بچه، قضیه جمع میشه و اصلا جدی نمیشه...
بیماری هایی هم که آنتی بیوتیک می خوان، معمولا دکتر حتما یه چیزی می بینه که انتی بیوتیک میده، نگران نباش که چیزی ندیده یا مطمئن نبوده و داده... تشخیصشون از عادی ترین کارهاییه که یه پزشک انجام میده... درست هم تشخیص میدن حتما... بد به دلت راه نده عزیزم
کی گفته کسی پرونار نزنه، مامان بدیه؟؟؟؟؟؟؟ اصلا خودتو درگیر این مساله نکن... منم پرونار نزدم... فکر هم نمی کنم مادر بدی هستم... خودتو اذیت نکن Smile اگرچه واقعا واقعا امکان نداره ما مامان ها از این حس ها نیاد سراغمون ولی انرژیت رو بذار روی کاری که می تونی انجام بدی حتی زدن در حال حاضر پرونار... یه تحقیق کن، از متخصص مشورت بگیر و اقدام کن.... من هم تصمیم گرفتم بزنم با اینکه نزدیک 4 هستیم دیگه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Gitii، nona، Targol، خانم فسقلی، پری
پاسخ
خيلي ممنون از راهنماييتون دوستهاي عزيزم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • nona، Rose
پاسخ
رز این واکسن پرونار واسه چیه؟
  • Rose
پاسخ
ترکل برای التهاب گوش همیشه انتی بیوتیک را میدن جون خیلی مهمه
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
  • Rose، Targol
پاسخ
رز یه حرف ممیشی خیلی رو مخم رفت. گفت اینجا پدر مادرها میان انقد زرنگن (دقیقا گفت زرنگ) خودشون میگن میخواهیم پریونار بزنیم. حالا من به شما گفتم هم شما نزدین. اون موقع بود ۲۰۰ الان شده ۱۲۰۰.
هرچند الان یوتاب میگه شد ۱۸۰۰ Smile)
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
رز یه سوالی پیش اومد برام، خدایی به قصد مسخره بازی نیست، چرا قطره رو بذاره لای سینه هاش تا گرم شه؟ با دستاش نگه داره گرم نمیشه؟
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۷:۵۴ عصر)هلیا نوشته است: رز این واکسن پرونار واسه چیه؟

هلیا از جدی شدن عفونت ها جلوگیری می کنه (مثلا زدن به خون)
  • خانم فسقلی، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۸:۰۴ عصر)Targol نوشته است: رز یه حرف ممیشی خیلی رو مخم رفت. گفت اینجا پدر مادرها میان انقد زرنگن (دقیقا گفت زرنگ) خودشون میگن میخواهیم پریونار بزنیم. حالا من به شما گفتم هم شما نزدین. اون موقع بود ۲۰۰ الان شده ۱۲۰۰.
هرچند الان یوتاب میگه شد ۱۸۰۰ Smile)

ای بابا اون دکترا رو ول کن... 
مطمئنا خودشون که بچه بزرگ نکردن...
فقط یه اپیزود از یه عالمه بچه رو دیدن...
بعدم حرفاشون جیگر معموووولا مادر رو می سوزونه... نمی دونم چرا بعضی متخصصای اطفال اینقدر با مادرا بد صحبت می کنن Sad Sad Sad
  • Targol، خانم فسقلی، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۸، ۰۸:۰۸ عصر)شیدا نوشته است: رز یه سوالی پیش اومد برام، خدایی به قصد مسخره بازی نیست، چرا قطره رو بذاره لای سینه هاش تا گرم شه؟ با دستاش نگه داره گرم نمیشه؟

وااااااااااااییییییییییی خدااااااااااااااا  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
خب لای سینه به نظرم خیلی زود و راحت گرم میشه، بدون هیچ زحمت خاصی، دست ادمم بازه دیگه، زرت درمیاری میزنی توی مماخ بچه، دوباره می بندی میذاری سر جاش Big Grin Big Grin  همیشه و همه جا در دسترس  Big Grin Big Grin بعد دماش خیلی راحت تر از دست بالا میره  Big Grin Big Grin
  • رخشید، ستی‌لیته، شیدا، پری، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان