امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نونا جان دقیقا شوهر منم صبح ها ساعت 6 میره. کارش هم مالیه. همش سرش تو مانیتور و عدد و رقم. به قول شما داغون میشه اگه شبم نخوابه.
پس کار عجیبی نمیکنیم ما که جدا میخوابیم.
البته من امیدوارم از چهارماهگی که شیر شب قطع میشه، بشه برگرده تو جاش.

ترگل به نظر منم طبیعیه. با دوقلو. من که یدونه دارم صبح ها ساعت 7:30 که با نق نق بیدارم میکنم میخوام از پنجره خودمو بندازم بیرون
کلا پسر من 7:30 بیدار میشه صبح ها. نمیدونم چه کار مهمی داره که اگه 11 پاشه ازش عقب میمونه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، liyane، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون رفتار بچه ها هفته به هفته متغیره. ببین من یزمانی که اصلا دخترم خواب نداشت نه شب نه روز، بعد بهو خوب شد در حد دو تا خواب سه ساعته در طول شب، بعد دیگه شیر شبشو‌قطع کرد او دوماهگی رکورد ده یازده ساعت خواب هم دخترم داشت. دوباره کم سد ولی باز شش یاعت حفظ شد یه دو سه هفته ای هست که باز خوابش ریخته بهم بیدار میشه. آره میتونه بیاد پیشت ولی خب خیلی رو حساب کتاب نیست بتونی دقیق برنامه بریزی

اینجا رز رو هم داریم که ویا پسرش اصلا خواب طولانی نداشت، خلاصه خودتو برای هر حالتی آماده کن.
  • (کژال)، 2015، liyane، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون روغن محلی بود از این روغن زردا مثلا میخواستم خودمو تقویت کنم
کژال پسر من ۵ بیدار میشه با دو تا چشم سرحال زل میزنه بهم دست و پا میزنه یعنی فقط با پیس پیس و ادا اصول نگهش میدارم که شوهرم تا ۶ بخوابه ، کاش یه روز تا ۷ بخوابه Smile

آقا همینارو چند سال دیگه باید با بدبختی بیدار کنیم برن مدرسه Smile))
  • (کژال)، 2015، Almam، liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
ندا جون تشخیص آلرژی پروتیین شیر گاو خیلی سخته حتما دکترت باید بررسی کنه معمولا اگر واقعا دکتر تشخیص این آلرژیو بده اول لبنیات محلیا و لبنیات غیر تخمیری ( شیر، خامه، بستنی، پنیر پیتزا ) و بعدم تمام مواد دارای شیر خشک و مواد نگهدارنده ( مثل کنسروا) حذف میشه، منم بعد دیدن رگ خونی اینارو خوندم
اما میگم ببین تشخیصش خیلی سخته با چند بار علامت دیدن نیست . رگ خونی که من دیدم یادته منم فکر کردم دیگه الرژیه اما دکترم گفت هیچی نیست. شما هم برو دکترت عکس هم لازم بود و تکرار شد از پوشک بگیر
من هم طبق عکسایی که گوگل کرده بودم فکر میکردم دفع موکوس داره اما دکترم گفت ممکنه گاهی اتفاق بیفته رفع میشه واقعا هم شد. در نهایت دکترت متوجه میشه نگران نباش.
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جانم نه گرسنه بود نه دلدرد داست فقط بغل میخواست
تا بغلش میکردم سرشو میذاشت رو شونم میخوابید ‌
تا ۸شب همین بود کارم
مامانای مهربوووووووووون و دلسوووووووز خدا قوت خسته نباااااشییییییییین 
با جون و دلم میخونم دغدغه هارو
خدا به هممون توان بده و الهی همه نی نیهامون خیلی زووووود به روال عادی برسن و لذتشونو ببریم
Heart Heart Heart
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، liyane، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه من فکر نمی کنم که بالغانه نبود...
من اگه هر از گاهی میام اینجا می نویسم چون میخوام روحیه هاتون حفظ بشه و اگه چیز مفیدی می دونم، بقیه هم بدونن که زودتر از من استفاده ش کنن... فقط برای شما ننوشتم، برای همه نوشتم عزیزم❤❤

کژال جون اینکه تا ۷.۵ میخوابه خیلی عالیه... بهت قووول میدم دو سالش بشه خیلی دیرتر بیدار میشه...

پسر من ۶ تا ۶.۵ بسته به فصل بیدار بود... دقیقا همون حالت استرس از صبح شدن رو داشتم همیشه.... ولی دو سالش شد تا ۸ خوابید...
الانم خواب روز رو کم کم داره حذف می کنه یعنی پریشب ساعت ۱۲ خوابید... صبح ۱۰.۵ بیدار بود... کل روز هیچ خوابی نداشت و شب ساعت ۹ بود که خوابید و به طور باورنکردنی هنوزم خوابه! از ۹ تا الان که ۱۰ هست خوابیده...
یعنی من باورم نمیشه...
حالا من دیشب ۱.۵ خوابیدم، ۷.۵ بیدار شدم... دارم درس می خونم...
ولی امیدوارم که خوابش رو مجدد بتونیم تنطیم کنیم و بشه مثلا ۷ شب تا ۸ صبح اینطورا که برای مدرسه ش دچار مشکل نشیم... ۷.۵ تا ۸ ساعت خوبیه که بچه عادت کنه بیدار شه... ما می تونیم شب زود بخوابیم و صبح پرانرژی و بدون مزاحمت به کارامون برسیم...

بچه هایی که کم خوابن معمولا زمان بیشتری برای پیشرفت دارن... یعنی معمولا خیلی زود به مایل استون ها می رسن... معمولا فعالتر و پرانرژی ترن... بخصوص بچه های با گروه خونی AB معمولا اینطورن...
ولی در کنارش مثلا دوستانی دارم که بچه شون مثلا یک ماه تا یک ماه و نیم از پسرم بزرگترن، ولی شب که مثلا ۱۲ تا ۱ میخوابه، تا ۱و ۲ ظهر فرداش خوابه... عصرم باز یه دو ساعت می خوابه... یعنی کلا ۷-۸ ساعت بیداره... و هنوز جمله ی دو کلمه ای اصلا نداره با اینکه اونها مهمونیا و دورهمیاشون به راهه...
من اینا رو که می بینم می تونم با کم خوابیش کنار بیام... شما هم میدونم خیلیییی سختته... ولی از این جنبه هم می تونی نگاه کنی که نسبت به بچه ی پرخواب، بچه ی شما زمان بیشتری برای موفقیت داره... و توی بزرگسالی یه پوئن مثبته براش... سعی کن زندگیت رو با این قضیه تنظیم کنی تا بعدها بتونه از این موهبت خدادادیش استفاده کنه... فکر کن مثلا پسرت کسی باشه که با ۵ ساعت عملکرد کسی رو داشته باشه که ۸ یا ۹ ساعت خواب خوب داشته... این یعنی روزی ۱/۴ یا ۱/۵ زمان بیشتری نسبت به یه فرد پرخواب داره❤❤
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Almam، miss shin، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون، نونا جون و همه دوستای عزیز اینجا، خیلی خوشحالم که درک می‌کنید حتی همه احساسات عجیب و متناقض ماها رو. چقدر خوبه که می‌نویسید. ممنونم Heart
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فکر نکنم به میزان خواب باشه ها به خود بچه بستگی داره.بچه پرخواب داریم بهتر از بقیه توفامیلامون تازه مادرشون زیاد باهاشون کار نمیکنه جایی هم نمیرن..ولی عالین..به استعداد بچه بستگی داره
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Sisi، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
دوستان
به نظرم مقایسه کردن روند رشد بچه ها با همدیگه و بعد نتیجه گرفتن در مورد اینکه کدوم بهتره غلطه و به شدت برای مادر و بچه آزاردهنده است.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Sisi، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
شمیم جون خدارو شکر با قاشق دارو دادم خوبم گرفت قاشق رو.
فقط یه سوال قاشق من سرش فلزیه نباید پلاستیکی باشه؟ این سرویسو آخه مادرشوهرم خریده بودن دقت نمرده بودم
  • (کژال)، 2015، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان