امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام به همه خوبید نی نی ها خوبن؟
امیدوارم که همه خوب باشید و نی نی هاتون سلامت و تپل مپل
من اومدم بعد از ۶ ماه
واقعا توان و وقت و حوصله ای نداشتم تو این مدت بیام گروه تا الان
انشالاه که ازین به بعد همراه باشیم و تحربه های مادرانمونو با هم به اشتراک بذاریم

قدم نورسیده هاتون هم مبارک
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Arezoo1984، liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام ساغر جان
خوش اومدی
خسته نباااااشی مامان جاااان
  • liyane، nona، ساغر، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دكتر به من گفت بعد از واكسن چهارماهگي ميتوني كمكي رو شروع كني
خب معده بچه هنوز ضعيفه استارت كمكي هم بايد با يه غذاي سبك شروع بشه
مثل همون فرني . قاعدتا فرني براي بچه ٩ ماهه ارزش غذاييه خاصي نداره ولي براي بچه اي كه تازه چهارماهش تموم شده مورد قبوله
گزينه هاي استارت ميشه همون فرني و پوره هويج و كدو حلوايي و براي بچه هايي كه رفلاكس ندارن حريره بادوم
رز جانم چرا ميگي بادوم ارزش غذايي نداره؟! البته من بخاطر رفلاكس ازش فعلا اجتناب ميكنم ولي ميدونم چون كلسترولش كمه براي قلب و عروق بچه خوبه و از مشكلات قلبي در اينده جلوگيري ميكنه ، سرشار از انتي اكسيدانه، براي سيستم ايمني مفيده، ريبوفلاوين بادوم براي حافظه و تمركز و توجه بچه مفيده بنابراين يه مقدار بي انصافيه اگر بگيم چون در گذشته روي درختا فراوون بوده ازش استفاده ميشده!!
كليت حرفاتون درسته ولي توجه داشته باشيد حتي شروع سرلاك هم با برنجه و كلا فرني و ارد برنج براي اشناييه معده با غذاي جامده قاعدتا  فرني غذاي مناسبي براي يه بچه ٩ ماهه نيست همونطور كه ارد گندم و كينوا براي شروع مناسب نيست
چون كلا برنج الرژيه كمتري نسبت به ساير مواد غذايي داره به خاطر همينم استارت رو با ارد برنج ميزنيم

(۱۴۰۰/۸/۶، ۱۱:۵۴ صبح)ساغر نوشته است: سلام به همه خوبید نی نی ها خوبن؟
امیدوارم که همه خوب باشید و نی نی هاتون سلامت و تپل مپل
من اومدم بعد از ۶ ماه
واقعا توان و وقت و حوصله ای نداشتم تو این مدت بیام گروه تا الان
انشالاه که ازین به بعد همراه باشیم و تحربه های مادرانمونو با هم به اشتراک بذاریم

قدم نورسیده هاتون هم مبارک

سلام به روي ماهت خوش اومدي عزيزم
  • (کژال)، Arezoo1984، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Sisi، youtab، ساغر، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز عزیز
ممنون بابت اینکه اینقدر دلسوزانه توضیح میدی.
حقیقتش اینه که تو متد تغذیه جدید شاید نزدیک به بیست نوع ماده غذایی تو سن چهار تا شش ماهگی که زمان معرفی غذای جامد به کودک هستش، اعلام کردن که شامل برنج و گندم هم میشه.
حتی cereal و oatmeal هم جز منابع غذایی هستش که دستور cereal یه چیز شبیه به فرنی خودمون بدون شکر.
حالا تو ایران کلا بیس رو میذارن رو فرنی و از سایر منابع غافل میشن. درحالیکه فرنی فقط یه بخش خیلی کوچیک از کل منابع غذایی هست.
نکته دیگه اینه که درسته با معرفی غذاهای مختلف میشه ذائقه کودک رو به طعم های مختلف عادت داد و درنهایت تو سن های بالاتر بچه ایی باشه که هر غذایی رو بخوره اما از تاثیر عوامل وراثتی نباید غافل بود.
من خیلی از بچه هارو میشناسم که با تمام تلاشهای مادراشون بچه هایی هستن که به راحتی هر غذایی رو نمیخورن و غذاهاشون محدود و بعد نگاه که میکنی اون پدر یا مادر یا حتی از بستگان اون بچه همین عادت رو تو کودکی داشته.
این قضیه رو میخواستم کلی بگم که اگه با تمام تلاشهاتون بچه تون بدغذا بود، خوابش مشکل داشت حتی مشکلات رفتاری داشت، خیلی خودتون رو مقصر ندونین و سرزنش نکنین چون که واقعا تاثیر ژنتیک خیلی بیشتر از این حرفاست و این فرضیه که انسان مثل یک لوح سفید به دنیا میاد خیلی وقته که زیر سوال رفته.
  • liyane، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Sisi، Targol، youtab، ساغر، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
برای بحث نرم بودن که پوره ی کدو حلوایی و پوره ی مثلا سیب زمینی شیرین خیلی رقیق میشن ولی در کل اگه بخوایم میشه با شیر خودمون یا شیرخشک رقیقترشون هم بکنیم...

ولی توی رفرنسی ندیدم که بگه غدای کمکی رو با فرنی شروع می کنیم چون شبیه به شیر مادره... بله پودر غلات مثلا جو دوسر پرک خوبه... ولی فرنی با ارد برنج یا نشاسته مال ایرانه که باهاش شروع می کنن... و البته محصولات گندم توی اون ۳-۴ هفته ی اول ممنوعه... حتما مدنظرتون باشه... چون گندم آلرژی زاییش بالاست...
لیانه جان من منکر خواص بادوم نیستم که... ولی اولا پسر من ریفلاکس داشت و الان اکثر بچه ها همینن... و حریره بادوم فقط اذیتشون می کنه... ولی نکته ی مهمی که میگم خاصیتی نداره اینه که جوشوندن شیرگیاهی، خاصیتی برای شیر گیاهی باقی نمیذاره... در حد ولرم کردن اکیه ولی جوشوندنی و حرارتی که برای حریره بادوم استفاده میشه از نظر من حریره ی بادوم رو بی خاصیت می کنه... من پسرم بزرگ شده بود شیربادوم و پسته و بادوم هندی و همه چیز بهش دادم ولی حریره نه... چرا همین شیر گیاهی رو خام بهش ندیم؟

اون دوستی هم که درباره ی شیرینی موز و... گفتن، مساله ی شکر و نمک نزدن بحث آشنایی بچه با طعم واقعی مواد غذاییه... شکر در حدی که توی کرب یا میوه یا شیر هست برای بچه ضروریه و مساله ی اصلی استفاده نکرون از شکر صنعتی یا اصطلاحا added suger هست... که اگه دقت کنید اکثر برندهای معروف هیچ شکری به پوره یا غذاهاشون اضافه نمیکنن... پس مساله این نیست که طعم موز شیرینه پس شکر هم اکی هست... نه اکی نیست...

در کل اگه کسی تمایل داره که مثلا فرنی و حریره استفاده کنه به خدا من کاری ندارم... هیچکس هم قرار نیست توی خونه ی شما ببینه چیکار می کنید یا نه... مت فقط یه گوشه ی کوه یخ رو نشون دادم... و میدونمم مقاومت نسبت به این خیلی بالاست... هر کسی تمایل داره می تونه بیشتر مطالعه کنه و بررسی کنه و اون چیزی که به صلاحشه انتخاب کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان دخترم 20 ماهشه و 5ماه و یه هفته من کمکی شروع کردم با لعاب برنج بعد فرنی و بعد حریره
ولی اصلا شکر اضافه نکردم
وتا این لحظه که هفته ای 3 بار حریره میدم شکر نزدم
البته حریره ای که الان میدم آرد برنج آرد گندم آرد جو دوسر پودر مغزیجات نارگیل و کنجد و خرفه است خامه هم میزنم جدیدا که شیر پاستوریزه شروع کردم خرما و شیره انگور با حریره بهش میدم
  • Arezoo1984، liyane، nona، Sh96.shamim، Sisi، youtab، ساغر، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها لعاب برنج یادم رفته بود... و بحث آرسنیک و برنج که درسته الرژی زایی برنج کمه اما سمومش زیاده... و حتی توی ارد برنج می تونه آرسنیک بالایی وجود داشته باشه...
https://www.instagram.com/p/COe_SvfAF6T/...=copy_link

لعاب برنج به شدت پر از آرسنیکه که تاثیر منفی روی هوش و سیستم عصبی بچه داره و حتی برای بچه حتی خودتون میخواید برنج درست کنید سعی کنید حداقل ۸ ساعت قبل اون رو بخیسونید و چندین بار بشورید... کالری و ویتامین خاصی هم نداره واقعا...
https://www.instagram.com/p/COqbGoigcqE/...=copy_link

سرلاک هم یادم رفت بگم... چیز خوب و استانداردی نیست مگه دسترسی به انواع خارجی و برندهای خوب داشته باشید‌‌... چون توی ایران همه شون غیرارگانیک با شکر افروده هستن...
  • liyane، nona، Sisi، youtab، آیسان ۹۶، ساغر، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ما داریم میریم دکتر برای ختنه
دارم میمیرم از استرس
برامون دعا کنید دوستان
  • liyane، Nedaa28، nona، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز عزیز من کاملا با کلیت حرفتون موافقم. ولی من هیچ جایی نگفتم که شکر اوکی هست. حتی گفتم شکر هیچ وقت به فرنی نزدم و الان هم که پسرم ۲ سالشه سعی میکنم مصرف شیرینیجاتش به حداقل برسونم. اون حرفو واسه این زدم که شما گفتین بعضی بچه ها با شکر غذای جامد رو شروع میکنن. خواستم بگم که فرنی بدون ذره ای شکر کاملا بیمزه است و به هیچ عنوان شیرین نیست. این که جو دو سر ، کینوا، دانه چیا و.... کاملا مقوی هستن شکی درش نیست. ولی بحث سر شروع کردنه که شاید فقط ۲ هفته اول باشه. کم کم باید مواد غذایی جدید وارد کرد. همانطور که لیانه جان گفتن برنج یه غذایی هست که آلرژی زاییش به شدت پایینه. و از اون جایی که تو ایران فراوانی برنج هست و نه جو دوسر واسه همین تو رفرنس پزشکای ایران آرد برنج توصیه شده. اینی هم که میگین برنج آبکش خاصیت نداره کاملا قبول دارم. ولی توی فرنی به هیچ عنوان برنجی آبکش نمیشه. من کاملا موافق اینم که با رفرنس های به روز پیش بریم. با خوندن اینترنت و دنبال کردن مطالب پزشکی ولی کلا افراط و تفریط خوب نیست. این که بچه های خارج رو کاملا سالم بدونیم و بچه های ایران رو مریض و ناتوان فقط به دلیل خوردن برنج عجیبه! باز هم میگم من در کنار فرنی به پسرم انواع پوره ها رو هم دادم. هیچ مقاومتی هم در برابر فرنی ندارم . الان هم کینوا و دانه چیا و جو دوسر به شکل بلغور البته نه فقط پرک تو برنامه غذایی پسرم هست و سعی میکنم از همه گروههای غذایی بهش بدم. ولی باز میگم بحث سر شروع کردنه.

بله بچه ها برای از بین بردن آرسنیک برای درست کردن آرد برنج ۲۴ ساعت برنجو خیس کنین. اول اونقدر بشورید تا آبش کاملا زلال بشه و بعد ۲۴ ساعت خیسش کنین.

کژال جان دعا میکنم همه چی خوب پیش بره برای پسرت  Heart
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، ساغر، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه عزیزم سوتفاهم نشه... من از آینده شون گفتم و نه تمام ایرانیا رو مریض و ناتوان دیدمونه همه ی خارجیا رو سالم... ولی یه مقایسه بین تغییرات قدی ایرانیا با دنیا که ما کم هم شده ولی خارجیا دارن همینجور قد می کشن، یا نگاهی به اطرافیان که چقدر بیماری های غیرواگیر درشون زیاد شده و واقعا کمتر کسی رو می بینیم باای ۴۰-۵۰ باشه و دیابت یا کلسترول و کبد چرب یا پوکی استخوان و این مسائل رو نداشته باشه... و این یه مشکل اساسی رو نشون میده که ببینیم مشکل کجاست...

و بازم میگم هر کس اختیار و در ازاش مسئولیت تصمیمات خودش رو داره❤ امیدوارم همه ی مامانا بهترین تصمیمات رو بگیریم❤
  • liyane، miss shin، nona، Sh96.shamim، Sisi، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، ساغر، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان