ارسالها: 4
موضوعها: 0
تشکر Received:
20 in 4 posts
تشکر Given: 31
تاریخ عضویت: آبا ۱۴۰۰
اعتبار:
20
۱۴۰۰/۸/۶، ۱۱:۵۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۶، ۱۲:۰۳ عصر، توسط ساغر.)
سلام به همه خوبید نی نی ها خوبن؟
امیدوارم که همه خوب باشید و نی نی هاتون سلامت و تپل مپل
من اومدم بعد از ۶ ماه
واقعا توان و وقت و حوصله ای نداشتم تو این مدت بیام گروه تا الان
انشالاه که ازین به بعد همراه باشیم و تحربه های مادرانمونو با هم به اشتراک بذاریم
قدم نورسیده هاتون هم مبارک
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
سلام ساغر جان
خوش اومدی
خسته نباااااشی مامان جاااان
ارسالها: 303
موضوعها: 1
تشکر Received:
1,406 in 273 posts
تشکر Given: 720
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,429
۱۴۰۰/۸/۶، ۱۲:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۶، ۱۲:۳۴ عصر، توسط Arezoo1984.)
رز عزیز
ممنون بابت اینکه اینقدر دلسوزانه توضیح میدی.
حقیقتش اینه که تو متد تغذیه جدید شاید نزدیک به بیست نوع ماده غذایی تو سن چهار تا شش ماهگی که زمان معرفی غذای جامد به کودک هستش، اعلام کردن که شامل برنج و گندم هم میشه.
حتی cereal و oatmeal هم جز منابع غذایی هستش که دستور cereal یه چیز شبیه به فرنی خودمون بدون شکر.
حالا تو ایران کلا بیس رو میذارن رو فرنی و از سایر منابع غافل میشن. درحالیکه فرنی فقط یه بخش خیلی کوچیک از کل منابع غذایی هست.
نکته دیگه اینه که درسته با معرفی غذاهای مختلف میشه ذائقه کودک رو به طعم های مختلف عادت داد و درنهایت تو سن های بالاتر بچه ایی باشه که هر غذایی رو بخوره اما از تاثیر عوامل وراثتی نباید غافل بود.
من خیلی از بچه هارو میشناسم که با تمام تلاشهای مادراشون بچه هایی هستن که به راحتی هر غذایی رو نمیخورن و غذاهاشون محدود و بعد نگاه که میکنی اون پدر یا مادر یا حتی از بستگان اون بچه همین عادت رو تو کودکی داشته.
این قضیه رو میخواستم کلی بگم که اگه با تمام تلاشهاتون بچه تون بدغذا بود، خوابش مشکل داشت حتی مشکلات رفتاری داشت، خیلی خودتون رو مقصر ندونین و سرزنش نکنین چون که واقعا تاثیر ژنتیک خیلی بیشتر از این حرفاست و این فرضیه که انسان مثل یک لوح سفید به دنیا میاد خیلی وقته که زیر سوال رفته.
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
برای بحث نرم بودن که پوره ی کدو حلوایی و پوره ی مثلا سیب زمینی شیرین خیلی رقیق میشن ولی در کل اگه بخوایم میشه با شیر خودمون یا شیرخشک رقیقترشون هم بکنیم...
ولی توی رفرنسی ندیدم که بگه غدای کمکی رو با فرنی شروع می کنیم چون شبیه به شیر مادره... بله پودر غلات مثلا جو دوسر پرک خوبه... ولی فرنی با ارد برنج یا نشاسته مال ایرانه که باهاش شروع می کنن... و البته محصولات گندم توی اون ۳-۴ هفته ی اول ممنوعه... حتما مدنظرتون باشه... چون گندم آلرژی زاییش بالاست...
لیانه جان من منکر خواص بادوم نیستم که... ولی اولا پسر من ریفلاکس داشت و الان اکثر بچه ها همینن... و حریره بادوم فقط اذیتشون می کنه... ولی نکته ی مهمی که میگم خاصیتی نداره اینه که جوشوندن شیرگیاهی، خاصیتی برای شیر گیاهی باقی نمیذاره... در حد ولرم کردن اکیه ولی جوشوندنی و حرارتی که برای حریره بادوم استفاده میشه از نظر من حریره ی بادوم رو بی خاصیت می کنه... من پسرم بزرگ شده بود شیربادوم و پسته و بادوم هندی و همه چیز بهش دادم ولی حریره نه... چرا همین شیر گیاهی رو خام بهش ندیم؟
اون دوستی هم که درباره ی شیرینی موز و... گفتن، مساله ی شکر و نمک نزدن بحث آشنایی بچه با طعم واقعی مواد غذاییه... شکر در حدی که توی کرب یا میوه یا شیر هست برای بچه ضروریه و مساله ی اصلی استفاده نکرون از شکر صنعتی یا اصطلاحا added suger هست... که اگه دقت کنید اکثر برندهای معروف هیچ شکری به پوره یا غذاهاشون اضافه نمیکنن... پس مساله این نیست که طعم موز شیرینه پس شکر هم اکی هست... نه اکی نیست...
در کل اگه کسی تمایل داره که مثلا فرنی و حریره استفاده کنه به خدا من کاری ندارم... هیچکس هم قرار نیست توی خونه ی شما ببینه چیکار می کنید یا نه... مت فقط یه گوشه ی کوه یخ رو نشون دادم... و میدونمم مقاومت نسبت به این خیلی بالاست... هر کسی تمایل داره می تونه بیشتر مطالعه کنه و بررسی کنه و اون چیزی که به صلاحشه انتخاب کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 513
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,514 in 353 posts
تشکر Given: 372
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,758
دوستان دخترم 20 ماهشه و 5ماه و یه هفته من کمکی شروع کردم با لعاب برنج بعد فرنی و بعد حریره
ولی اصلا شکر اضافه نکردم
وتا این لحظه که هفته ای 3 بار حریره میدم شکر نزدم
البته حریره ای که الان میدم آرد برنج آرد گندم آرد جو دوسر پودر مغزیجات نارگیل و کنجد و خرفه است خامه هم میزنم جدیدا که شیر پاستوریزه شروع کردم خرما و شیره انگور با حریره بهش میدم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
بچه ها لعاب برنج یادم رفته بود... و بحث آرسنیک و برنج که درسته الرژی زایی برنج کمه اما سمومش زیاده... و حتی توی ارد برنج می تونه آرسنیک بالایی وجود داشته باشه...
https://www.instagram.com/p/COe_SvfAF6T/...=copy_link
لعاب برنج به شدت پر از آرسنیکه که تاثیر منفی روی هوش و سیستم عصبی بچه داره و حتی برای بچه حتی خودتون میخواید برنج درست کنید سعی کنید حداقل ۸ ساعت قبل اون رو بخیسونید و چندین بار بشورید... کالری و ویتامین خاصی هم نداره واقعا...
https://www.instagram.com/p/COqbGoigcqE/...=copy_link
سرلاک هم یادم رفت بگم... چیز خوب و استانداردی نیست مگه دسترسی به انواع خارجی و برندهای خوب داشته باشید... چون توی ایران همه شون غیرارگانیک با شکر افروده هستن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 1,458
موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,886
ما داریم میریم دکتر برای ختنه
دارم میمیرم از استرس
برامون دعا کنید دوستان
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
نه عزیزم سوتفاهم نشه... من از آینده شون گفتم و نه تمام ایرانیا رو مریض و ناتوان دیدمونه همه ی خارجیا رو سالم... ولی یه مقایسه بین تغییرات قدی ایرانیا با دنیا که ما کم هم شده ولی خارجیا دارن همینجور قد می کشن، یا نگاهی به اطرافیان که چقدر بیماری های غیرواگیر درشون زیاد شده و واقعا کمتر کسی رو می بینیم باای ۴۰-۵۰ باشه و دیابت یا کلسترول و کبد چرب یا پوکی استخوان و این مسائل رو نداشته باشه... و این یه مشکل اساسی رو نشون میده که ببینیم مشکل کجاست...
و بازم میگم هر کس اختیار و در ازاش مسئولیت تصمیمات خودش رو داره❤ امیدوارم همه ی مامانا بهترین تصمیمات رو بگیریم❤
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم