ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۸/۶، ۰۳:۰۸ عصر)nona نوشته است: خدایی خوب شد گفتید من فکر میکردم آرد برنجو حاضری باید خرید
رز جون عصاره گیر یعنی چجوری؟ و اینکه غذا ها رو بریزیم توش؟ از همون اول میشه؟
نه حاضری هیچی معلوم نیست چیه یا با چه کیفیتیه...
عصاره گیر منظورم ایناست بله از همون اول میشه راحت بدید به بچه... فقط نشسته باشه و بالا سرش باشید
https://www.google.com/search?q=%D8%B9%D...e&ie=UTF-8
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 306
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,325
فرنی
اب نصف لیوان .اردبرنج ۱ قاشق..میزارید رو شعله تا به غلظت دلخواه برسه..بعد که به دمای محیط رسید شیر مادر یاشیرخشک میریزید
ارسالها: 306
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,325
منم عصاره گیر یا همون پستونک میوه خوری هم میگن بهش میدم واقعا خوبه و بامزست.هم خیال ادم راحته یهو چیزی تو گلوش نمیپره.گوشت پخته و میوه و پوره هم میشه ریخت توش..با این حال که پستونک نداشت و شیشه نمیگرفت اینو راحت میخوره.
ارسالها: 929
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
3,789
یکی از غذاهای مورد علاقه دختر من آبگوشته (این آبگوشت برای یک سالگی به بعده چون نخود داره) یه تیکه گوشت ماهیچه رو با نخود و لوبیایی که از روز قبل خیس کردم و چند بار آبش رو عوض کردم با کمی پیاز میپزم، اواسط پخت سیب زمینی و چند عدد گوجه گیلاسی اضافه میکنم. بسیار مقویه و دختر من عاشقشه
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۸/۶، ۰۳:۵۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۶، ۰۳:۵۹ عصر، توسط nona.)
مرسی رز جون مرسی شمیمجون، مرسی یوتاب جون خدارو شکر شماها هستید بچه ها
مرسی پائولا جون
من همه اینا رو باید تو دفترچه بنویسم
ارسالها: 929
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
3,789
۱۴۰۰/۸/۶، ۰۴:۰۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۶، ۰۴:۰۹ عصر، توسط Paula.)
یه چیزی هم در مور سوپ بگم! من گاهی سوپ رو با گوشت بلدرچین درست میکنم چون مقویه،گاهی با ماهیچه گوسفند و گاهی هم با سینه مرغ
تخم بلدرچین هم هفته ای سه روز تو برناممون هست( خودمون هم دیگه نیمرو رو با تخم بلدرچین درست میکنیم)
هفته ای یک بار هم هم گوشت بلدرچین رو با کمی پیاز و سیب زمینی و هویج و گوجه داخل شیشه میپزم(در شیشه رو میبندم و داخل یه قابلمه که تا نیمه پر آبه روی شعله میذارم) بسیار لذیذ میشه
ارسالها: 306
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,325
پوره میوه
سیب و گلابی..خب اینارو اولش پخته بدید بهتره بعد خام میشه داد که رنده ش میکنیم.
به قطعات کوچیک میبریم بعد میپزیم یا بخارپز میکنیم حالا میشه تو عصاره خوری گذاشت یا له کرد با قاشق داد.
موز که پختن نداره له میکنیم میدیم
توی فرنی و حریره هم میشه ریخت در انتها.میشه فرنی موز.حریره سیب و.....
پوره سبزیجات
مثل قبلی که گفتم اماده میشه
پوره هویج.سیب زمینی.نخود فرنگی.کدو حلوایی...
بعد ترکیبی سیب زمینی و نخود فرنگی..هویج و سیب زمینی...