موضوعها: 0
تشکر Received: 2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
اعتبار:
2,467
(۱۴۰۰/۸/۷، ۱۱:۳۸ عصر)Bonsay نوشته است: مامانا پرتقال و لیمو شیرین و نارنگی ممکنه باعث رفلاکس نوزاد بشه؟
بله عزیزم به شدت حداقل در مورد ما که اینطور بود من تا وقتی شیر میدادم نصف ی پرتقال یا نصف ی نارنگی مشکلی نبود اما ی لیوان اب پرتقال خوردم پسرم تا یک هفته اذیت شد جالب اینه الان خودشم اگه پرتقال یا نارنگی بخوره شب تو خواب چتدین بار رفلاکس میکنه و با جیغ از خواب میپره با این که الان دو سالش شده.البته لیمو شیرین چون اسیدی نیست خیلی احتمالش کمه باعث رفلاکس بشه البته پسر من رفلاکسش شدید بود بازم نظر بقبه دوستان شاید متفاوت باشه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۸/۸، ۰۱:۱۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۸، ۰۱:۲۱ صبح، توسط nona.)
مژال جون بله میگن گرم کردن و ماساژ دور ناف در جهت حرکت عقربه ساعت ( کف دستو بذاری رو شکم از دور ناف آروم شروع کنی کم کم دایره رو بزرگ کنی) کمک میکنه اما نه خیلی گرم کنی. یهو حوله خیلی گرم نذاری رو شکم. من البته این پیچیدنا فقط ده پونزده روز اول داشتم اونم اشتباه خودم بود دکتر قطره بینی داده بود من نریخته بودم فکر میکردم مهم نیست بعد که ریختم بعد از یک روز کل دل درد و پیچیدنا رفع شد تا رسید به کولیک
راستی من قطره کولیکو دارم قطع میکنم یعنی اولش که یه بار بود کردم دو بار تو روز بعد یبار تو روز. حالا وامسن پریناوارشو این هفته بزنه از دکتر میپرسم کلا قطع کنم با نه
ترگل جون گفته بودم تو پستای بعد واکسنم. ببین بهش گفتم اینطوریه ( دفعه سوم بود میگفتم یبار پایان سه ماهگی یبار سه و نیم ماهگی یبارم پایان چهار ماهگی.) دفعات پیش میگفت صبر کن
ایندفعه گفت بیشتر باید بخوره گفتم خب نمیخوره کفت باهاش حرف بزن  منم گفتم شربت اشتها اینا نمیدین سرشو انداخت بالا که نه
( کلا عادت نداره حرف بزنه با توضیح زیاد بده) موقع رفتن که کفتم نگرانم گفت نگران نباش قطره آهن نوشتم شروع کن بعد دو روز اشتهاش خوب میشه
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
اهان قطره آهن؟ مرسی که گفتی عزیزم
اونو دخترم دو ماهه داره میخوره.
راستی چی نوشت؟ سیدرال؟
موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
اهن رو منم ميدم روزي نيم سي سي توي شير
دكتر گفت امپرازول جذب اهن رو مياره پايين واسه همين بايد بدي
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۸/۸، ۰۱:۵۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۸، ۰۲:۲۵ صبح، توسط nona.)
نه ترگل جون فلیپ داد . یه سی سی هر روز. واقعا خدا پدرشو بیامرزه البته میگم امیدوارم پابرجا باشه
لیانه جون چه جالب امپرازولو نمیدونستم
خلاصه که دکتر خیلی خوبیه. کاملا بر خلاف تصورم
بن سای جون خوبی گل پسر خوبه؟
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۸/۸، ۰۵:۲۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۸، ۰۵:۲۳ صبح، توسط Targol.)
نوناجون خداروشکر  من یه لحظه انگار که اکسیر رو پیدا کرده باشم میخواستم بدونم قطره چی بود، حواسم نبود بهت تبریک بگم. انشالله دیگه خوب شده. دکترش یه چیزی میدونسته دیگه
لیانه جون مگه آهن نباید با شیر فاصله داشته باشه؟ کلسیم مانع جذب اهن میشه.
(۱۴۰۰/۸/۸، ۰۱:۰۷ صبح)(کژال) نوشته است: دوستان گرم کردن تو بهبود دلدرد بچه ها تاثیر نداره؟ من امروز میخواستم حوله گرم کنم بزارم رو شکم و پشت پسرم. شاید کمتر به خودش بپیچه. چرا عزیزم یه روش تسکین درد کولیک گرم کردنه. یه سری کمربندهای هسته گیلاس هم هست که گرم کنی ببندی به شکم بچه.
موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
ترگل جان والا مقدادي بهم اينجوري گفت
اتفاقا اين واسه خودمم عجيب بود ولي مشخصا اينجوري برام دستور زده
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
سلام.مامانا یه سوال دارم
شما چند وقت بعد زایمان پریود شدین؟تا موقعی که پریود شدین رابطه محافظت شده داشتین یا نه؟یعنی میخوام بدونم ممکنه پریود نشیم ولی یهوو بزنه حامله شیم دوباره؟؟!!!
فاطمه هستم
تشکر Received: 10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
سلام فاطمه جان,
من تا یک سال و ده روز بعد از سزارین پریود نشدم و همه روابطمون محافظت شده بود.
بله احتمالش هست مادر شیرده باردار بشه.
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
مری جان من سر دخترم سه ماه بعد سزارین پریود شدم.
الان ۴۷روزه سزارین کردم ،رابطه داشتیم حالا همسرخان منو ترسونده که نکنه دوباره حامله بشی،با خودم گفتم خب هنوز که پریود نشدم بفهمم..کلا استرس گرفتم
فاطمه هستم
|