امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مامانای مهربون و دلسوز همیشه پست هاتون رو میخونم و نگرانی هاتون رو با دل و جون درک میکنم خیلی وقتا تا می یام بپرسم درمورد پسرم میبینم قبلا اینجا بحثش شده جوابم رو میگیرم و میرم Big Grin
ان شاالله این دوسه ماه هم بسلامتی بگذره و خدا بهمون صبر بده تا نی نی ها طی کنن این مرحله گند رفلاکس و بد شیرخوردن رو و ما یه نفس راحتی بکشیم باز بریم سراغ غول مرحله بعد که دندان دراوردن شون هست!والا.
.....
بچه ها یه سوال من پایین انگشتا تا بند اول دستای پسرم قهوه ای رنگ شده یه قهوه ای کمرنگ...به اینستای دکتری که هفته پیش بردمش عکس رو فرستادم گفت مال خشکی هواست ولی فکر کنم متوجه نشد ..بازم نگرانم
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جان به منم دکترش گفتن فواصل شیردهی رعایت کن ، گفت این رفلاکس در اثر پرخوری ایجاد شده
حالا من واقعا نمیتونم چون وقتی شیر بخواد اصلااا حواسش پرت نمیشه
متاسفانه واسه خوابیدن ، پوپو کردن ، و شیر خوردن واقعی هم باید میک بزنه
پستونکم که نمیگیره
خودمم میدونم بیش از حد معده اش داره میخوره ولی نمیدونم چیکار کنم Sad
  • (کژال)، liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون دکتر من به یه خانمی که نی نی چهار ماهش اضافه وزن داشت و میگفت نیاز به مکیدن داره گفت سینتو خالی کن بذار بمکه.

یا ندا جون اگه دوشیدن مثل من و‌ شمیم جون دوست نداری میتونی بذاریهمون سبنه ای که شیر خورده کامل، همونو بمکه.

فاطمه جون من نمیدونم تغییر رنگ رو اگه میبینی محسوسه ببرش پیش دکتر
  • 2015، liyane، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها اگه مقدادی رو میگید سعی کنید حتما صداش رو ضبط کنید...
کلا هرجایی میرید که مطلب مهمی میگن، سعی کنید زیاد به حافظه تون اتکا نکنید...
من تاااازه حافظه م داره قدرتش بر می گرده...
و کلا برای اطمینان خوبه که وویس داشته باشید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Elhamgoli، liyane، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز عزیز شما که ماشالله اطلاعات زیادی داری راجع به بهبود اشتهای کودک دوساله مطلبی میدونی که بهم بگی خیلی ممنون میشم
چیزی نمونده که از دست بی اشتهایی پسرم سر به جنون بزارم..
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • liyane، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۰، ۰۹:۴۰ صبح)Nedaa28 نوشته است: لیانه جان به منم دکترش گفتن فواصل شیردهی رعایت کن ، گفت این رفلاکس در اثر پرخوری ایجاد شده
حالا من واقعا نمیتونم چون وقتی شیر بخواد اصلااا حواسش پرت نمیشه
متاسفانه واسه خوابیدن ، پوپو کردن ، و شیر خوردن واقعی هم باید میک بزنه
پستونکم که نمیگیره
خودمم میدونم بیش از حد معده اش داره میخوره ولی نمیدونم چیکار کنم Sad

اره ندا جان معده ي بچه رفلاكسي بايد فرصت استراحت داشته باشه
اگه مدام بخواد كار كنه بهم ميريزه 
مقدادي گفت ٢ تا ٣ ساعت يكبار
  • nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون من تو کانالش خوندم هر ۱/۵ تا ۲ ساعت اگه شیر مادر میخوره ۵ دقیقه. اما این ۳ ساعت شما رو هم نمیدونم کجا خوندم. میشه بگی اون ۱/۵ تا ۲ مال کذوم شرایطه و ۳ ساعت کدوم؟
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۰، ۰۱:۳۴ عصر)miss shin نوشته است: رز عزیز شما که ماشالله اطلاعات زیادی داری راجع به بهبود اشتهای کودک دوساله مطلبی میدونی که بهم بگی خیلی ممنون میشم
چیزی نمونده که از دست بی اشتهایی پسرم سر به جنون بزارم..

شما لطف داری عزیزم Heart من اینقدرا در این مورد اطلاعاتی ندارم چون از اول آزادش گذاشتم...
یعنی هیچوقت اصراری نداشتم...
الانم همونه... یعنی on demand بهش غذا میدم...
فقط سعی می کنم که هر چیزی که در دسترشه، مفید باشه... حداقل تلاشم رو می کنم...
ولی همیشه همه چیز بهش نمیدم... و اینجور نیست که همیشه همه چیز توی خونه باشه و...

الان هم که خب سن لجبازیه و داره یه سری اولویت هایی رو برای خودش پیدا میکنه و از یه سری چیزا هم میخواد که دور بشه... ولی قانون رو هم داره یاد می گیره... یعنی می دونه اگه غذایی رو پرت کرد دیگه تا دو سه ساعت هیچ خبری از غذا نیست... و حتی یه لقمه خورده باشه، بهش میگم خب مامان به نظر میاد که گرسنه نیستی... و سفره رو زودتر جمع می کنم... اگه اومد خورد که بهش میدم، اگه نداد تا چند ساعت هیچی بهش نمیدم جز آب...
و خدا رو شکر به نظرم در حد نیازش واقعا میخوره... با اینکه بعضیا ممکنه بگن چرا کوچولوئه، ولی به نظر من وزن و قدش عالیه و با اینکه توی رنج پایین محدوده ی قد و وزن به دنیا اومد (مشکلات جفتی داشتیم و با قد و وزن 36 هفته نقریبا به دنیا اومد...) اما الان توی دهک بالاییه همیشه... یکم وزنش کم و زیاد ممکنه بشه و توی خط بیاد پایین اما اهمیتی نمیدم و به نظرم همین که رشد و تکاملش خوبه یعنی غذا به اندازه ی کافی میگیره و به عنوان کسی که خودش چاقه، دوست ندارم بعدا پسرم هم با این مشکل و مشکلات حاصل از اون دست و پنجه نرم کنه... و حرف های بقیه رو میذارم پای اینکه یادشون رفته بچه ی خودشون چی بوده و چطور بوده... مثلا چند روز بعد از تولد 2 سالگیش، عموم دیدش و گفت چرا اینقد قدش کوتاهه!!!! باید 1 متر باشه... با اینکه 92 سانت بودش... و بعدش که برگه ی واکسن رو چک کردم، دیدم 1 متر مال 32 تا 60 ماهگیه... یعنی 97% بچه ها حداقل از 32 ماهگیشونه که به قد 1 متر می رسن و اونهایی که عقبترن ممکنه تا 60 ماهگی یعنی 5 ساااااااااااالگیشون طول بکشه... (یعنی کلا 3 درصد بچه ها ممکنه زیر 32 ماهگی به 1 متر برسن که خیلی هم استثنا هستش... زیر 32 ماه هم نه دیگه 24 ماهگی... اگه بچه ی 24 ماهه ی 1 متری دیدید حتما بهم بگید والا Smile )
اونوقت عموی من برگشته میگه چرا اینقدر کوتاههه!!!!!!! خلاصه که یکم بهمر یختم ولی مهم اینه که دکتر و علم چی میگه...

تلاش اصلیم اینه که خودش بفهمه صدای درونش چی میگه... اگه گرسنه اس احترام میذارم اگه هم سیره احترام میذارم... خدا رو شکر که این سنسور رو داره... خیلی از مشکلات خوردن در بزرگسالی بخاطر اشتباهات پدر و مادر در کودکیه... 
شما هم اصلا اصلا خودت رو درگیر نکن... بچه ی امروزی هیچوقت سوءتغذیه نمیگیره مگه در شرایط جنگی یا مثلا محدودیت های شدید باشه... بذار با خودش در صلح باشه، اصلا نقطه ضعفی از شما دستش نباشه که بدونه می تونه باهاش کنترلتون کنه وو... مهمتر از همه مسائل پایه ای بچه مثل خوردن و نوشیدن و دستشویی رفتن نیاز به تشویق نداره... اگه خوب غذا خورد تشویقش نکن... فکر نکنه کار خیلی مهمیه... باید بدونه اینها چیزیه که بدنش لازم داره و شما حسی نسبت به خوردن یا نخوردنش نداری...
نخواست بخوره، ابدا با قاشق نیفت دنبالش، بگو خب مثل اینکه ... سیر شده... سفره رو جمع کنم چون دیگه غذا نمی خواد... اگه تعجب کرد بگو خب غذا نمی خوری یعنی سیری دیگه، بریم بازی کنیم...

یه نکته ی مهم دیگه هم کتاب هست... پسر من با کتاب خیلی خوب کارهاش رو انجام میده... یا حتی انیمیشن... اگه ببینه اونها انجام میدن خیلی خوب تقلید می کنه... و سعی کن که ساعت غذاها رو دور هم باشید که او هم ببینه و یاد بگیره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Almam، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۰، ۰۳:۲۰ عصر)Targol نوشته است: لیانه جون من تو کانالش خوندم هر ۱/۵ تا ۲ ساعت اگه شیر مادر میخوره ۵ دقیقه. اما این ۳ ساعت شما رو هم نمیدونم کجا خوندم. میشه بگی اون ۱/۵ تا ۲ مال کذوم شرایطه و ۳ ساعت کدوم؟

شيرخشك رو به من گفت هر دو تا سه ساعت
گفت ٧٥ سي سي ولي اگه ديدي بازم سرريز ميشه ٦٠ سي سي با ٢/٥ پيمونه

شير مادر ١/٥ تا ٢
شيرخشك ٢ تا ٣ ساعت
  • (کژال)، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی عزیزم Heart
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن: