۱۴۰۰/۸/۱۰، ۱۱:۲۸ عصر
آره بچه ها به منم در مورد این واکسن اطلاعات بدین لطفا
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۸/۱۰، ۱۱:۲۸ عصر
آره بچه ها به منم در مورد این واکسن اطلاعات بدین لطفا
۱۴۰۰/۸/۱۱، ۱۲:۱۷ صبح
منو بگو که دیگه با خودم میگفتم تا مدرسه واکسن نداره! راحتم
الان بچه این سنی را چطور ببرم واکسن بزنه؟!!! خاطره بد میشه کلا از دکتر خواهد ترسید. دیگه به راحتی هم گول نمیخوره
لیانه جون اون شربت گاو نمیدونم چی رو داده. اتفاقا گفت خنک و تاریک و آروم باشه. مرسی گفتی این بار امتحان میکنم. فکر نمیکردم انقد تاثیر بذاره. اما کلا تا من میخوام دما رو یکم بیارم پایین، مامان و همسرم نگران میشن. یه جوری هم با هم متحدن که انگار من نامادری سیندرلام.
یوتاب جون ممنونم عزیییزم. این اطلاعیه که به سن بچههای من و شما نمیخوره قربونت. بچهها من همه پیامها رو میخونم اما تا فرصت جور شه که جواب بدم معمولا طول میکشه. دیگه اینجوری پیامهای قدیمیترو گم میکنم. اگه جواب محبتی رو ندادم شرمنده و اگه سوالی بود لطفا مجدد بپرسید.
ترگل جون من الان يه مجموعه كار رو رعايت ميكنم واقعا تاثير داشته
١) خونه رو بيست دقيقه قبل شير دادن خنك ميكنم، پنجره رو باز ميكنم هوا بياد داخل ٢) توي سكوت شير ميدم كه حواس بچه پرت نشه ٣) زاويه شير دهي ٤) خوابوندن به پهلوي چپ روي سطح شيب دار بقيه كارهام مثل نيم ساعت عمود نگهداشتن و ... كه قبلا انجام ميدادمم سرجاش هست حتما خونه رو خنك كن نميدوني چقد موثره اين اكسيژن گاويكسون عاليه براي معده شون ، اشتهاشونم باز ميشه
۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۱:۳۷ صبح
اوا ترگل
![]() فقط دیدم پستو ![]() ![]()
۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۱:۴۲ صبح
سلام مامان ها من تازه اومدم تو جمعتون... امیدوارم که بتونیم دوست های خوبی باشیم ...
من 31 سلم و پسرم 7 ماه و نیمش... بچه ها یه موضوعی خیللللللی من بهم ریخته و ناراحتم کرده و اونم غذا نخوردن پسرم... پسر من آلرژی داره و شیرخشک پپتی میخوره... کمکی 6 ماهگی شروع کردیم اما باورتون نمیشه نسبت ب قاشق آلرژی داره اصن نمیزاره قاشق بیاد سمتش ![]() ![]() ![]() شیرم راستی خیلی کم میخوره... نهایت روزی 500 تا 600 ![]() ![]() • 2015، liyane، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab،
۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۲:۱۶ صبح
سلام عزیزم
خوش اومدی من راستش تحربه کمی دارم ختما بچه ها کمکت میکنن بی نهایت مهربووووونن من فقط اومدم بگم خوش اومدی پیشمون ![]()
۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۲:۳۷ صبح
الهام جان و ماری جان و مابقی دوستان که نی نی یا کوچولوی بزرگتر دارید حتما ببریدشون واکسن سرخک سرخجه بزنن میگم من نمیدونستم الان مثلا تهرانم میزنن
یوتاب جون به سن بچه های ما نرسیده هنوز چند ماه دیگه اولین نوبتشو میزنن اگه اشتباه نکنم نه ماهه اولی آرامش جان خوش اومدی این مشکل اخیر چند تا از بچه های این تاپیکه ![]() ۶۰۰ تا با غذای کمکی فکر نکنم کم باشه عزیزم. اگه ۸ کیلو فرض کنیم وزن پسر گلت باشه ۱۲۰۰ میل خدودا باید بخوره اگه فقط تغذیش با شیر بود خب غذا هم میدید دیگه بعنی اصلا نمیخوره؟ حتی مدل قاشقشو عوض کنید هم نمیخوره؟ مامانای با تجربه میان کمک میدن حتما
۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۲:۴۶ صبح
سلام مرسی یوتاب جان و نونا جانم... خوشحالم ک پیشتونم... نونا جان من تو نوعروس از شما خصوصی کمک گرفتم یادش بخیر ... خیلی خوب راهنماییم کردی راجب به دکتری ...
نه فقط شیرخشک میخوره متاسفانه! و خیللللی کم چیزهای دیگ که میش گفت اصلا به حساب نمیاد! نمیدونم چرا هیچی نمیزاره ببریم سمت دهنش... خیلی سختم شده همش ناراحتم
۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۷:۰۰ صبح
آرامش جان
احتمالا از بوی غذا خوشش نمیاد.چند روز کاریش نداشته باش و بعد دوباره امتحان کن.قاشق و محیط غذا خوردنشم عوض کن ببین تاثیر داره یا نه. |