امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
خداروشکر عزیزم 
موقع بالا اوردن سسعی کن اروم و نشسته باشی خیلی بهت فشار نیاد
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
الان خوبم ترگل Smile

یوتاب نشسته امتحان کردم بدتر شدم یه مدل سرپا وایسادم ولی باهامو جمع میکنم عضلات شکمم نگیره Smile
خلاقیت نشون دادم
  • Targol، youtab
پاسخ
من از عصر نفسم تنگ ميشه اصلا بالا نمياد واااى خدا اين چه مريضى بود خودم خودمو چشم زدم
  • youtab، رخشید
پاسخ
بچه ها ب منم میگفتن نشسته بالا بیار ،ولی من نشسته بیشتر بهم فشار وارد می‌شد
همون سر پا خم میشدم فقط ،خیلی هم خوب بود Big Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab، رخشید
پاسخ
رخشید برای کمر درد همون ماساژ خیلی خوبه و ورزشهای آبی مخصوص باردارها یا حتی همون برو استخر راه برو. نسیمه برای گرفتگی و کلا پا درد اینا، خصوصا شما که شاغلم هستی جوراب واریس خیلی خوبه. من سر دخترم می خواستم برم مسافرت دکترم برام نوشت و دیگه من موقعهایی که زیاد می خواستم زیاد راه برم می پوشیدمشو نه تنها پاهام کمر اینامم درد نمی گرفت. یه روز حتی بیست کیلومتر راه رفتم و جاییم درد نگرفت ولی بدون اون ۱-۲ کیلومترم راه می رفتم استخون لگنم درد می گرفت.
کیسه آب گرم هم ماما سر دخترم گفته بود رو شکم مجازه و اونم با دمای ۳۷ اینا و کمرو گفته بود ماساژ. سر دخترم شوهرم وقتش آزادتر بود و شوهرم هر شب ماساژم می داد ولی سر پسرم از بی کارهای مختلف داشت و همه کارهای دخترم با اون بود هر از گاهی فرصت می کرد. البته سر پسرمم چون تحرکم کم بود، بدن درد نداشتم دیگه.
ولی رخشید دنبال ورزشهای بارداری باش خیلی موثرن. من بعد زایمانم تا مدتها به پهلو نمی شدم. خلاصه تازه بعد پنج هفته به پهلو شدم و اگه زود بر می گشتم به موقعیت طاق باز مشکلی نبود و اگه دیر باید پاهامو بهم می چسبوندمو می چرخیدم وگرنه یه عضله ای یه درد بدی می گرفت. خلاصه رفته بودم ویزیت زنان به دکترم گفتم و گفت یه چند هفته دیگه صبر کن اگه بهتر نشد برو پیش ارتوپد. من فقط یه بار با دوچرخه رفتم یه جا و اومدم این مشکلم حل شد.

رخشید بالش بارداریو اگه کسی دور و برت داره اول تست کن و بعد دیدی راحتی بگیر. من زمان بارداری دخترم یه سی شکل گرفتم و تو بارداری استفاده اش نکردم چون باهاش راحت نبودم و بعدا تو شیردهی دخترم فقط ازش استفاده کردم و بعدا هم کلا برای دخترم شد به عنوان ضربه گیر تختش که نخوره به دیواره های تخت و الانم اون استفاده می کنه.
  • رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه منم سرپا راحت ترم Smile

مریم جان ممنون از راهنماییت
متاسفانه دوروبرم کسی نیست که حامله باشه ولی الانم لحافمو یکم جمع میکنم بین پا و زیر شکمم کمک کننده هست
  • maryam_na، نسیمه جااان
پاسخ
منم بالش نگرفتم
یه بالش نرم بزرگ داشتم
همون رو گاهی بین پاهام میذارم
گاهی زیر پاهام
گاهی زیر سرم
گاهی زیر شکمم
همه جا Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • رخشید
پاسخ
وای من از بچگی عادت داشتم نشسته بالا بیارم Smile) خیلی برام عجیب بود فکر کردم همه نشسته بالا میارن Big Grin
باز ساز مخالف زدم Big Grin
  • Targol، رخشید
پاسخ
صنوبر من هر دو مدلشو امتحان کردم سرپا با پوزیشن خاص برام بهتر بود
باید ببینی کدوم برات بهتره ساز مخالف نیست

ووووی الانم دوباره شروع شد حالت تهوع Cry

بچه ها اگر اطلاعاتی در مورد کلاسهای شنا یا یوگا بارداری دارید بگید لطفا
  • صنوبر۷۱
پاسخ
نرگس زشته من بگم من اصلا اهل استخر نیستم و در زندگیم شاید ۲ بار رفتم Big Grin