امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
یچه ها میگم اینجوری که هرچی حقوق آدم کمتر باشه بیشتر عقب میمونه از تورم.منظورم اینه اگر عددی بخوایم حساب کنیم کسی که حقوقش ۲۰ تومنه ۴ تومن بهش اضافه میشه ولی کسی که ۸ تومنه ۱/۶۰۰ ؟ یه جووری نیست این؟ حالا اونی که حقوقش ۱۰۰ تومنه که ۲۰ تومن( یعنی اندازه یه حقوق خوب کارمندی) فقط بهش اضافه میشه!!!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol
پاسخ
قانون عیدی کارگرها اینه: دو برابر پایه حقوق به شرطی که از سه برابر مینیمم حقوق مصوب کارگران بیشتر نشه. که خوب معمولا بیشتر میشه بنابراین همون سقف عیدی کارگرها رو میدن که امسال میشه ۱۲ و خورده‌ای. مالیات هم ازش کسر میشه بعد تقدیم میشه!!
پاسخ
اگر کارمندای دولت رو می‌گی، آره شیدا. ۲۰ درصد میاد روش.
ترگل پارسال کارگرها ۳۸٪ + ۵۰۰ تومن بود؟ پس چرا من ۵۷٪ بود برام؟
  • شیدا
پاسخ
الهام این موقع سال اصلا وقت تصویب افزایش کارگرها نیست. حالا بازم نمیدونم. ببینیم چی میشه.
  • ستی‌لیته
پاسخ
صنوبر دست نذار رو زخم‌مون، می‌سوزه.
  • Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
بچه ها منظورتون از کارگر چیه؟ :|
پاسخ
ستی‌لیته جزییات فیش حقوقیت رو میدونی؟ دقیقا پایه ۵۷ بود؟ چون تامین اجتماعی ۳۸ رو اجباری کرد. بقیه المان‌ها مثل حق مسکن و بن و اینا رو خودش میگه چند شه. پایه من همون ۳۸ بود افزایشش

شایدم شرکت ما فقط چسبید به کف اعلام شده. عتیقه Dodgy
پاسخ
ولی از همه بدتر وضعیت حقوق پرسنل درمانه واقعاَ. امروز جایی بودم، شنیدم یکی‌شون داشت به اون یکی می‌گفت چرا حقوقمون انقدر کم واریز شده؟ ۵ میلیون و ۹۰۰ واریز شده. و بعدش همون آدم گوشی‌ش رو برداشت به شوهرش زنگ زد گفت ببین تو فلان کارتم پول اومده برو فلان کارو بکن.

آدم واقعاَ می‌مونه چی بگه، چه تصمیمی بگیره ...
  • Elhamgoli، Targol
پاسخ
شیدا به بیان ساده میشه اونایی که جاهای ۱۰۰٪ دولتی کار نمیکنن.
  • شیدا
پاسخ
ترگل راست می‌گی. فکر کنم منم همون ۳۸٪ + اون افزایش رو حقوق مختلف بود. فیشام رو دارم، ولی حال ندارم برم پیداشون کنم.
  • Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان