امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
Undecided Sad Confused
دیروز ما دنبال یه وسیله برقی بودیم، اصلا بازار هیچ جا فروش نداشتن از شوک قیمتها...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
شیدا Dodgy

آقا من دیگه وحشت دارم از ریال نهایت ۵۰ تو حسابهامون باشه کافیه بیشترش دردسره و بی ارزش میشه Undecided
  • nona
پاسخ
رخشید من ۱۰ میلیون به بالا تو حسابم باشه شب خوابم نمی‌بره و حتماَ چاله‌ش رو می‌کنم. اتفاقاَ قضیه ماشین خریدنمم (تابستون) همین بود که ۶۰ میلیون تو حسابم اومد که واسه خرج روزمره هم نمی‌خواستمش، دیگه ۳۰۰ تومن دیگه جور کردیم گذاشتیم روش ماشین خریدیم. یعنی از ترسِ این که ۶۰ میلیونم پوچ بشه این کارو کردم.
قدیم اینطوری نبودم ها.. همیشه ریالی هم پس‌انداز می‌کردم. ولی امسال اصلاَ دیگه بالای ۱۰ میلیون رو برنمی‌تابم. البته حساب مشترکمون واسه مخارج جداست و به اندازه‌ی اجاره و چیزای دیگه توش پول رسوب هم می‌کنه.
الان هم پا شو برو دلار ببین گیرت میاد بخری. میتونی هم یه خرید گنده برای بچه بکنی. فقط ریالت رو نگه ندار.
  • Sufii، Targol، رخشید
پاسخ
آخه ستی ما هزینه هامون بالاست برای کار
از طرفی من چون باردارم همیشه میگم پول باید باشه یه وقت کار اورژانسی چیزی پیش بیاد
وگرنه برای خرج خونه هزینه هامون مشخصه
واقعا دست و دلم به خرید نمیره تو این اوضاع

دلار بخرم جدی ؟ میترسم افت کنه بشینم حرص بخورم ولی فکر کنم ترسم بیجاست
باید آزاد بخرم
  • Rose، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
Undecided 
وای منو همسر که عین مسخ شده ها فقط قیمتا رومیبینیم و بیش از پونصد تومن رو همینجوری تو بانک نگه داشتیم
  • nona، Rose، Targol، رخشید، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
سوفی من حدودای ۳۰ خرده ای بود دیگه خطر احساس کردم (واقعا خسته نباشم)

الانم باید یه حرکتی انجام بدم ولی میترسم Blush
  • Sufii، Targol
پاسخ
رخشید حالا الان که دیگه دیره واسه این کار، ولی ما هم چون خرجای مختلف خیلی زیادی داریم و صاحب یک شوهر لارج و ولخرج می‌باشم، تو بانک سامان سپرده‌های ارزی باز میکنیم چند ساله و روش کارت اعتباری با مبالغ ۵۰ و ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون میگیریم. اینطوری هم پول به ریال نگه نداشتیم، هم واسه خرجای یهویی دستمون بازه.
خدا خیر بده این کارت اعتباری رو سپرده ارزی رو.. اگر این طرحا نبود ما هیچ پیشرفتی نمی‌داشتیم و هر چی در میاوردیم رو مستقیم خرج میکردیم. اما الان هم خرج کردیم، هم پس‌انداز ارزی داریم، هم بدهی که بالا آوردیم به ریال هست و ارزشش با پهن برابر شده و لذا غصه‌ی بدهی هم نمیخوریم.
  • artatam، nona، Sufii، Targol، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
ستی آخه از این طرف میترسم یه روز برسه دلار ۵۰ هم برامون آرزو بشه
پاسخ
ستی یه توضیحی میدی در مورد این کارت‌های اعتباری؟
پاسخ
خب داره میرسه دیگه. من واقعاً انتهایی برای این بدبختی متصور نیستم و برای همینم دیدم به ریال این شکلی شده از اول امسال.
سکه هم تونستی بخری بخر. تو که فعلا نمیخوای بفروشیش، یک سال نگهش داری قطعاً ضرر نمیکنی.
البته باز من جات بودم کالسکه و صندلی ماشین و تخت و .. میخریدم تا قیمتای جدید به بازار نرسیده.

ترگل فکر کنم دیگه واسه مشتریهای جدید ندن. ولی شعب ارزی سامان توشون یه حساب دلاری یا یورویی باز میکنی، معادل ۸۰٪ اون حسابت رو کارت اعتباری ۵۰-، ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیونی میدن. با سود بالا (البته اگر زیر یک ماه تسویه‌ش کنی سود نداره تقریباً).
بعد کارت اعتباری رو واسه خرید آنلاین یا حضوری استفاده میکنی، یا نقدش رو بخوای از طریق معامله تو بورس نقدش میکنی. برای بازپرداخت بدهیش هم‌ قسط بندی‌ش میکنن دیگه. مثلا من ۱۰۰ میلیون تابستون اینطوری ازش برداشتم الان ماهی ۳ میلیون قسط میدم، ولی این ۳ میلیون الان ارزشش نصف شده و احتمالا به زودی هم میرم تسویه‌ش میکنم یهویی که سود کمتری بدم (بازپرداختش ۳-۴ ساله‌ست فکر کنم و اگر زودتر تسویه کنی سود کمتری دادی).
  • mahtakhanoum، Rose، Sufii، Targol، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان