امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
آره دقیقا دیدم و ببین این قسمت زیر باسنش که پای بچه رو میاره یکم بالا و حالت نشسته پیدا میکنه رو به نظرم اونجوری نمیشه
چرا فقط در صورتی که رو به خودم باشه خوبه فقط
دقیق نگاه کردم chicco
 نوشته
نمیدونم شاید درست بلد نیستم یا درست ویدیو رو ندیدم
باز میبینمش
ممنونم عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۳، ۱۲:۵۳ عصر)nona نوشته است: فدات یوتاب حون
البته ازون فاجعه ملی دراومده حداقل پنج دقیقه ها رو دیگه دو سه ساعت یبار لطف میکنه میخوره ضعف نکنه Smile Sad  اصلا میمونم شکلک خنده بذارم گریه بذارم چی بذارم Smile

نونا جان اگه ٥ دقيقه رو خوب مك ميزنه خيالت راحت كه كلي شير خورده
ببين پسر من وقتي خوب شيشه رو ميگيره ، ٨٠ سي سي رو زير دو دقيقه تموم ميكنه 
دختر شما كه ٥ دقيقه مك ميزنه هم حتما يه مقدار قابل توجهي شير ميخوره

(۱۴۰۰/۸/۱۳، ۱۰:۵۵ صبح)youtab نوشته است: وااای وااای بچه ها
یعنی من یک به خدا رسیده ام
نه شیر درست میخوره نه خواب داره
از دیشب حس میکنم یهویی تغییراتی کرده همسرم تایید میکنه
همیشه تی وی خاموشه خونه ما شبا میبرم بخوابونمش ساعت ۱۱باباش روشن میکنه با صدای کم تا من بیام
دیشب هنوز داشتیم میرفتیم تو اتاق روشن مکرد نمیدونین چه گریه ای کرد بعد آوردمش بیرون انقدر ریسه رفت دنبال تی وی میگشت پشتشو کرده بودم بهش انقدر سرشو چرخوند تا دیدش و آرم شد
بعد باهاش حرف میزد بلند بلند
کلا داره یا داد میزنه یا انگار به درو دیوار داره چغلی میکنه
همش عصبانیه و با اخم و داده
میترسم اتفاق خوبی نباشه
در حد ۲ دقیقه دید تی وی باباش خاموش کرد دنبالش میگشت دیگه تا ۱ انقدر گریه کرد و جیغ و داد یه کم به زوووور شیر خورد خوابید!!!!!
آها نونا جون دو هفته ایه شیر منو خیلی بد میخوره همینطوری که شما میکی دقیقا
بعد دیشب قبل داستان خواب و تی وی خوابوندمش رو تخت بی بالش گذاشتم دهنش قشنگ ۱۰ دقیقه ای هرکدومو خوردحالا به خاطر قرص شبم هنوز امروز ندادم از خودم بذار اگه باز شد بهت میگم یه تست بکن
میدونم نباید خیلی خوابیده بدیم اما باز از نخوردن بهتره
آها راستی انقدر کم شیر میخوره که ادرار کم کم میکنه همش پوشکش معلومه که مثلا یک یا دوبار کرده تو ۳ ساعت مثلا
قبلا قشنگ پر بود
قبلا یعنی هفته پیش اینا
وای ترگل جووونم خدا بهت توان دوبرابر بده الهی عزیز دلم
به مامان گلتم همینطور
منم فکر نیکردم به کمکی خوردن ببیوفتن حله
خدا کمک کنه

اي داد 
الهي كه مال شما موقت باشه و عذاب مارو نكشي
ميبيني چقد ناراحت كننده ست شيرنخوردن؟! Sad
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها الان میخواد شبکه ۳ مامان ها رو بده، اون روز نمیدونم کی پیگیر بود؟
انگار پنج شنبه ها این موقع نشونش میده
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Arezoo1984، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربون مهربونیت لیانه جانم
ةآره به خدا
انگار خودم کوفتمه میخوام یه چی بخورم
...
مرسی آلمام عزیز
  • Almam، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جونم ایشالا
آره پنج دقیقه رو میشه گفت خوب میک میزنه اگه چیزی حواسشو‌ پرت نکنه
یوتاب جون کلا آدم روحیشو از دست میده اینا شیر نمیخورن درست

بچه ها پیسنهادی رو صندلی غذا و ماشین ندارید؟

اومدم ساعی گفتم همینجا صندلیا رو یه قیمت بکنم ببینم چه وضعیه
  • liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من صندلي غذا هپي بي بي
صندلي ماشين كيكابو دارم
https://www.digikala.com/product/dkp-364...-مدلluxuri

https://www.karenmama.com/product/صندلی-...-رنگ-grey/
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی لیانه جون

راضی هستی عزیزم؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
از صندلي غذا هنوز استفاده نكردم ولي ميدونم كه خوبه
صندلي ماشين هم راضيم
پاسخ
نونا جون
صندلی غذای پسر من بی بی فورلایف و صندلی ماشینش آنجل بی بی ه.
پاسخ
نونا جون من سنگین ترین و مهمترین خریدم همین صندلی ماشین بود... و همون موقع تا 10 تومن رو براش کنار گذاشته بودم (یعنی دوتا سکه گذاشتم کنار برای همین یه گزینه... ولی کل خریدای دیگه ش باهم شاید به اندازه ی یکی دو تا سکه شده بود)... (سکه 4200 بود)
و اشتباهی که کردیم، حدود 8-9 ماهگی رفتیم دنبالش... و برندهای خوب از دست رفت...
چون ببین مثلا چیکوی چینی (منظورم اینه حواست به کشور سازنده هم باشه چون مثلا چینیا خیلی ریزه میزه هستن، خیلی زود کوچیک میشن برای بچه ی ایرانی...) مدل نکست فیت زیپ بود فکر کنم، خیلی مورد پسندمون واقع شد... ولی خب صفر تا سه سال بود که ما اونهمه هزینه باید می کردیم فقط برای 2 سال... نمیارزید خلاصه
یا برند آمریکایی گراکو هم کیفیت عالی ولی خب همین مدلی بود و دو سایزی بود... باز خیلی بیشتر از بودجه میشد تعویض کردنش... ما یه سنی می خواستیم از حدود 9 ماه تا 36 کیلو اینطورا رو ساپورت کنه...
باز مثلا مدلهای مختلف ایون فلو بودن که عااالی بودن، ولی اولا اینکه اکثر مدلاش حداقل از 1 سالگی حدودا میشد استفاده کرد، برای بدو تولد خیلی بزرگ بودن، دیگه اینکه چون تا وزن های بالا (30 تا 5 کیلو) ساپورت می کردن، و اصلا مال ماشین های خانوادگی آمریکایی بودن، خیلی بزرگ بودن و مناسب اونهاییه که ماشین های بزرگ دارن... توی ماشین ما درست جا نمیشد... و اینکه همون زمان هم هر مدلی که پیدا می کردیم چندین سال بود مونده بودن و نزدیک انقضاشون بودن و نمی شد تا اون وزنی که قراره ندلی ساپورت کنه، استفاده بشه...

الان این سه تا برندی که گفتم جزو معدود برندایی بودن که بست سینه داشتن... ولی مدلای دیگه ندارن و آدم فکر می کنه مهم نیستن ولی خیلی هم مهمن...
موقع خرید به بند بست سینه توجه کن... به ایزوفیکس توجه کن... به انقضا توجه کن... به گارانتی توجه کن...

خلاصه در نهایت چلینو گرفتیم، اگرچه ماشین ایزوفیکس داشت، ولی گویا استاندارد نبود و کماکان ما داریم با کمربند استفاده می کنیم... تا شاید ماشین بعدی ایزوفیکسش اکی باشه یا اینکه ببریم بدیم براش درست کنن... اگرچه همین کمربند هم کاملا ایمنه ها، ولی خب گویا ایزوفیکس هم خیلی خوبه...

--------------------------------------
صندلی غذا هم زویه اس که در کل راضی بودم ولی یه ضعفی که داشت این بود که من هیچوقت نتونستم جاپاییش رو نصب کنم... نمی دونم شاید لمش رو بلد نبودم اما جاپایی برای آروم گرفتن بچه توی صندلیش خیلی مهمه... حتما بهش توجه کن... به پایداریش هم توجه کن که خیلی زود چپه نشه و پایه ها سنگین و قابل اتکا باشن... مثلا این مدلای ایکیا و اینها که مد شده بود اون زمان، اصلا پایداری نداشت و انگار در حد دکور بود برای شخص من!!!

خلاصه که از هر خرج اضافه ای بزنی و صندلی ماشین خوب و راحت تری بخری، برد کردی... مثلا همین صندلی غذا همین چند تا نکته رو داشته باشه واقعا کافیه و امنیت بچه تامینه، بقیه ش فقط داره پول برند رو میگیره... ولی توی صندلی ماشین هر چقدر پول بدی ایمنی بیشتری می خری... البته که خدا نکنه آدم تصادفی کنه که صندلی ماشین به کارش بیاد، ولی امنیت توی ماشین با امنیت توی خونه متفاوته به نظر من و خطرات ماشین خیلی بیشتره...

امیدوارم بتونی یه محصول خوبی پیدا کنی توی این بازار....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان