امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
ظهری داشتم کمی راجع به تاریخ قرن بیستم مطالعه میکردم، جالبه بدونید که در دۀ ۶۰ و ۷۰ میلادی تب ان*قل*اب، در نتیجۀ اندیشه های چپ در کشورهای قابل توجهی فراگیر شد حتی مثلاً در ژاپن دانشجوها دست به مبارزه زدن و حتی دانشگاه رو بستند ولی دولت موفق شد جلوش رو بگیره
بارون این جریان چپ گرایانه اما دامن کشور ما رو گرفت و متاسفانه نزدیک به پنجاه ساله که در چنگال مارکسیست هایی که با بنیادگرایی دینی ترکیب شدن اسیر هستیم
دیشب با همسرم داشتیم شاهنامه بخش قیام کاوۀ آهنگر رو میخوندیم ، داشتیم می‌گفتیم کجان کاوه ها دیگه چه قدر باید یه ملت ستم ببینن که کاوه منشانه به پا خیزن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، Gitii، mahtakhanoum، Mila، nona، Rose، youtab، رخشید، فلامینگو، نسیم64، کتایون خانم ۲
پاسخ
پائولا جان اخیرا شبکه من و تو یه سری مستند در مورد همین ان*قل*اب های جوانان و دانشجویان دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی پخش کرده که خیلی جالبه و به درک تاریخ خودمون خیلی کمک میکنه ....
  • nona، Paula، youtab، رخشید
پاسخ
فروپاشی اقتصادی وارد یه فاز جدید شد
با اینکه امروز فروش ارز با کارت ملی شروع شد ولی هیچ تاثیری روی بازار تا الان نداشته باید دید تا ظهر چی میشه
قیمت درهم ۱۶۵۰۰
با این قیمت دلار بالای ۶۰ هست
[تصویر:  20230226_113107_mtzv.jpg]
  • Celin، Gitii، nona، Rose، sims s
پاسخ
رخشید جان شرایط فروش ارز با کارت ملی چیه؟
پاسخ
خانمها میدونید کدوم صرافی ها خرید دارن؟؟من از صبح چندتا صرافی تماس گرفتم گفتم فعلا خرید نداریم فقط فروش همسرمم چند جا حضوری رفته اوناهم خرید نداشتن حتی کف قیمت

من میخوام ی مقدار بفروشم‌اما نمیتونم راه حلی دارید؟
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۷، ۰۶:۳۲ عصر)miss shin نوشته است: خانمها میدونید کدوم صرافی ها خرید دارن؟؟من از صبح چندتا صرافی تماس گرفتم گفتم فعلا خرید نداریم فقط فروش همسرمم چند جا حضوری رفته اوناهم خرید نداشتن حتی کف قیمت

من میخوام ی مقدار بفروشم‌اما نمیتونم راه حلی دارید؟

اگه میتونی به کسی بفروش که احتیاج داره مثل مسافر توی فردوسی پر هست قیمتش 3 4 تومن فرق میکنه
۱۴۰۱/۲/۲۶   بالاخره مال هم شدیم Heart
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۷، ۰۶:۱۶ عصر)کتایون خانم ۲ نوشته است: رخشید جان شرایط فروش ارز با کارت ملی چیه؟

کارت ملی
شماره تلفن همراه بنام خریدار
میگن ۵۰۰۰ تا سالیانه به هر فرد تعلق میگیره ولی امروز سلیقه ای میفروختن مثلا ۱۸۰۰ تا
  • پری سیما، کتایون خانم ۲
پاسخ
ممنون عزیزم
امروز چند میفروختن؟
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۸، ۰۳:۱۴ صبح)کتایون خانم ۲ نوشته است: ممنون عزیزم
امروز چند میفروختن؟

خواهش میکنم
کتایون جان قیمت هروز باید سوال بپرسی بعضا تو یکساعت هم تغییر میکنه و نوسان داره ...
  • کتایون خانم ۲
پاسخ
بالاخره منم انگشتر مورد نظرمو خریدم Big Grin فردا عکس میگیرم میذارمممم Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Hamii99، Nedaaa28، Rose، Targol، youtab، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان