موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
نونا جان میتونی از اول کل بدن نری. ناحیه های واجب ترو برو که دردش دستت بیاد. ترگل درست میگه زیربغل اصلا درد نداره
کلا رو استخون درد داره. مثل ساق پا
والا شستن پماد بی حسی تو محیط کلینیک انقد سخته که من همون بیکینی رو میخواستم بشورم غصم میگرفت.
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۸/۲۱، ۰۸:۵۵ عصر)خانم فسقلى نوشته است: سلام مامانا
خواب شب بچه هاتون به چه صورت؟ دختر من الان وارد ٤ ماه شده شب تا بيدارش نكنم بيدار نميشه واسه شير
از طرفى بعضى كتابا نوشتن شير شب از ٤ ماهگى قطع بشه بعضى ها گفتن ٦ ماهگى. دقيقش كى هست اطلاع داريد؟ البته هنوز با پزشك دخترم مشورت نكردم در اين خصوص ولى ميگم اگر از ٤ ماه هست كه الان خودش خودكار داره انجام ميده بيدارش نكنم؟ بعد شب پوشكشون موقع خواب عوض مى كنيد؟ هرچند ساعت يكبار پوشك نى نى رو عوض مى كنيد؟
خیلی عالیه که بیدار نمیشه... بذار خوابش داره تنظیم میشه... یکم دیگه از 4 ماهگی بگذره احتمالا دوباره تغییر رو خواهی داشت تا حدود 5 یا حتی 5.5
شیر شب از آخر 4 ماه قطع میشه که حدود 1 ماه درگیر خواهید بود... شایدم دو ماه بشه که میشه همون 6... ولی اگه دندون بچه زودتر دربیاد، باید زودتر هم گرفته بشه... 6 رو میگن چون اکثر بچه ها 6 ماهگی دیگه دندونشون درمیاد...
حتما مشورت کن
نه عالیه که خودش انجام میده
نه عوض نمی کردم و نمی کنم جز یکی دو بار نوزادی که پی پی کرده بود... در غیر این صورت تا صبح با یه پوشک بود
ساعتی نیست، هر موقع پی پی کنه در لحظه... جیش هم پوشک سنگین شه... سن توی تایم های تعویض مهمه و هر چی کوچیکترن و شیر مادر می خورن، پی پی بیشتر و تعویض بیشتر، هر چی بزرگتر یا شیرخشکی باشن، پی پی کمتر و تعویض کمتر
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم