امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
خیلی نامردین...همه مامانای خوش تیپ هستید من خیلی داغونم پس بین شماها Sad
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من کمترین وزنم ۵۱ بود. اما زمان ازدواجم شده بودم ۵۵. بعد رو ۵۷ استپ کردم. یه مدت رفتم بالا تا ۶۳-۶۴، دوباره برگشتم شدم ۵۸. بعد فهمیدم به خاطر تیروییدم بود. تو بارداری تا ۷۸ رفتم اما دو تا نخود زاییدم. ازونایی نبودم که خیلی بخورم اما خوب همه چی گوشت شد به تن خودم Smile)
حالا هم ۶۳ ام. بیشترش تو بالاتنمه. دلم میخواد دوباره ۵۸ شم. اما تلاشی هم براش نمیکنم Big Grin

نوناجون نگران نباش. انشالله درد نداری. ظاهرا من تو اقلیتم. اگه پوستت سفیده بهتره اوضاعت، من گندمی ام.

نونا باور کن میزنمت.
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان دردش کمه. مثل درد دندونپزشکی یا اپیلاسیون نیست. مثل درد آمپول زدنه. زود می‌گذره و خیلیم بد نیست.
مثلا روی صورت رو که می‌زنن چون نزدیک دماغ هست بوی سوختن مو می‌شنوی! کلا صورت یه کم برای من حساسیتش بیشتر بود.
ساق پا هم جلسات اول درد داره. بعدش که موها کم شد دیگه درد نداره.
راستی من ترکیبی از این ژلی‌ها (آلما سوپرانو آیس پلاتینیوم) و الکساندرایت زدم و این ژلی‌ها که خب به بی‌دردی معروفن. البته چون فعلاَ ۵ جلسه فقط رفتم مطمئن نیستم اثرشون تا چه حد دائمی باشه، ولی بی‌نهایت برام خوب بودن. یعنی الکساندرایت انقدر خوب نبود برام که این بود. به خصوص که جدیداَ کلینیکی که می‌رم مدل ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ش رو آورده و اون دیگه خیلی اثرش خوب بوده.
و البته با این که به بی‌دردی معروفن، اما من تفاوت خیلی زیادی بین درد اونا با درد الکساندرایت ندیدم.
در کل من خیلی راضیم. اگر کارشناست خوب باشه و خوش‌اخلاق باشه، برای شماها که زایمان کردین و اووو هزار تا درد دیگه کشیدین اینا هیچی نیست.
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی‌لیته جان کدوم کلینیک میری؟
  • nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ثمین متاسفانه بدغذام میدونم فرجی نمیشه، الهام جون لاغری هم خوب نیست باور کن، ترگل اتفاقا سبزه ام Smile
بزنی هم تپل دوست دارم Smile ازینا که با خوردن آب چاق میشن. ببین تو بارداری هم گرمی بهم اضافه نشد بعد پنج روز سر وزن بارداریم بودم. همش خوشحال بودم دیگه دو کیلوش باقی میمونه لااقل. بعد شیردهی که چهارمیلو هم پایین اومدم با رژیم غذایی و خودکشی بزور رسوندم خودمو‌ نزدیک وزن قبل بارداری. البته اینم بگم اون دو ماهی مه دخترم طفلی بدغذای شدید شد وزنم تا حدودی برگشت وگرنه برنمیگشت، هرچند راضی بودم همونطور لاغرتر بشم اما دخترم غذاشو بخوره Sad
فاطمه جون لاغری که همر نیست تناسب خوبه حاااالاااااااا در کنارش یه پرده گوشتم بیاد رو استخونا که عالیه Smile Smile

ستی جان مرسی از توضیحاتت عزیزم
  • 2015، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من خودمو وزن نکردم ولی شلوار جینام ۲۰ روز بعد زایمان اندازه ام بود ، سایز بالا تنه ام رفته بالا ، برعکسم Sad هیچ کدوم از پالتوها و لباسام اندازه ام نیست
صبح باید بریم واسه واکسن Sad

نونا من با الکساندایت آپوجی لیزر رفتم
بیکینی رو حتما بی حسی بزن یه لایه ضخیم
ساق ما هم درد داره
بقیه جاها اصلا نیازی نیس
من نگین تندیس تجریش رفتم خیلی راضیم

بچه ها قبل واکسن باید استامینوفن بدم؟
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجان من قبل واکسن دوبرابر وزنش استامینوفن دادم بهش
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان به منم دکتر گفت داری از خونه حرکت میکنی بیایی مطب استامینوفن بده.

مرسی ندا جان بابت ایزر
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۲، ۰۱:۵۶ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: ستی‌لیته جان کدوم کلینیک میری؟

اینجا میرم: 
http://almalasersclinic.com/contact
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
چه قد بلند و خوش هیکلید باباجان
من همیشه ۴۹ تا ۵۲ بودم
الان به لطف زایمان و ول کردن خودم ۶۲ موندم
ماشالا قدمم ۱۵۵ 
و شدم شبیه استوانه
از شکمم هم نگم اصلا براتون
اووووووف
من کلا شکم و پهلوهام و رون پاهام لاغر شه شدم باز ۵۲
باور کنین
ندا جان من تو مطب که تو نچبت واکسن بودین بهش قطره میدم همیشه همون دو برابر وزنش مثلا ۳ کیلو رو ۶-۷ قطره میدم تا نوبتش بشه و بزنه اثر کنه
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان