۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۱ عصر
نسیمه دختر کن اروم اروم و همش خواب بود به محض تولد کن فیکون شد
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۱ عصر
نسیمه دختر کن اروم اروم و همش خواب بود به محض تولد کن فیکون شد
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۳ عصر
٣٣ سال پيش مامان منم سركلاژ كرده سر باردارى من، ميگفت دكتر مكدونالد كرده بود منم ميخنديدم مكدونالد چيه سركلاژ بعد رفتم خوندم ديدم اسم روششه
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۴ عصر
اها،یعنی احتمال داره ایشونم آروم باشن ؟
![]() من همش میگم فقط دوران نوزادی ش راحت بگذره چون اون موقع مادر خودش توی یه بحرانه ،بچه هم بد قلق باشه دمار مادر در میاد
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۴ عصر
نونا منم هر سرى ميرم سونو يا خود دكتر چك ميكنم ميگن تنبله تكون هم خيلى كم ميخوره، بعد سايزشم درشته ميترسم اضافه وزن داشته باشه در صورتى كه خود من تا الان ٣ و نيم كيلو اضافه كردم
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۹ عصر، توسط نسیمه جااان.)
سیما نگران نباش
ماه اخر مشخص میشه درشته یا نه الان زیاد مهم نیس مثلا چقد بیشتر از حالت نرمال وزنشه؟ پریروزا بود یه بچه ای بدنیا اومد ،قشنگ ۴۸۰۰ بود ،خپلللل و خوشکل من کمتر پیش میاد از نوزاد تازه متولد شده خوشم بیاد ولی این همه چیش خوب بود ،دختر بود سرخ و سفید و لپی ابرو های پیوندی ،مژه های بلند و لبای غنچه و قرمز
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۹ عصر
هر سرى ٥٠ گرم بيشتر از هفته اش هست
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۱۹ عصر
نسیمه جان پسر من یه حرکاتی تو شکم میزد دقیقا انگار همبشه به ماش بالا بود یه قسمت شکمم فشار میداد
به دنیا اومد هم یه پاش بالا گرفته بود الانم که میبینین همه تو کوچه و محله و ساختمون و فک و فامیل فقط بهم میگن خدا بهت توان بده با این شیطونک ولی بامزه اس دیگه من بچه آروم خوشم نمیاد خخخخ
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۲۱ عصر
دخترا واکنش مامانش رو بگم ،بعد اینکه بچه رو بردیم تماس پوست با پوست
برگاتون میریزه ! ماسک اکسیژن داشت مامانه ،ماسک رو برداشتم گفتم ک بتونه ببوسه بچه رو مامانه اصلا یه نیم نگاه ب بچه ننداخته، بالا رو نگاه میکرد و اشک میریخت بعدم گفت نفسم تنگه ،ماسک رو بذارید ذوقی ک من کردم هم کور کرد
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۳:۲۳ عصر
چه مامان بى ذوقى بوده
|