امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
کولر خاموش نکنن اضافه کن Big Grin
پاسخ
اونو باید ب شوهر خودم اول آموزش بدم !
خیلی اختلاف دما داریم با هم
چند شبه جدا میخوابم ازش
تو اتاق کولرمیزنم ،اون میره تو پذیرایی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
رخشید من حدود یک ماهی هست که بالش یو خریدم اتفاقا مارک دیروحه هم هست.
من که ازش راضیم. اولا فقط همین رو استفاده میکردم ولی الان چون گرفتگی بینی دارم یه بالش دیگه هم میذارم روش
از نظر احساس خفگی هم نگران نباش انقدر انعطاف پذیره که بعضی صبحا که بیدار میشم میبینم نزدیک 90 درجه باز شده از بس من غلط زدم
البته پایینش یه کمربندمانند داره که نمیذاره بالشت بیش از حد باز بشه ولی من تاحالا نبستمش چون هم لازمم نشده و هم احساس کردم ممکنه روکشش پاره بشه
یه نکته ی منفیش نسبت به مدلای دیگه اینه که به عنوان بالشت شیردهی نمیشه ازش استفاده کرد. میشه هااا ولی خیلی گندست!
در کل من ازش خیلی راضیم همزمان از جلو شکم رو ساپورت میکنه و از پشت کمر رو و امکان پهلو به پهلو شدن هم داره، بقیه مدلا فقط روی یه پهلو میشه خوابید.

راستی به نظر من خیلی الکی گرونه، اگر خیاطی بلدی خودت بدوز چیز خاصی نداره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sepi، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
رخشید من سی داشتم و دارم
به نظرم آزادی خیلی خوبی داره، در کل بخاطر اینکه پهلو به پهلو شدن کلا سخت میشه و زیادم خوب نیست، زیاد نگران پلق زدن نباش Smile البته من پولیپ داشتم و کلا همیشه فقط یه طرف می خوابیدم، بعدشم روم موند و بهتر نشد... ولی اگه هم خواستی ک بچرخی، در یه حالت که یه طرف بازه و بالش فقط زیر سر و لای پاهات قرار می گیره... اون طرفی هم بشی، باز هم زیرسر و لای پات قرار میگیره و می تونی بالش رو بغل کنی یا مثلا دستت رو زیرش بذاری... یو شکل کلا باید اینجوری یا بغلش کنی یا دستت رو بذاری زیرش...
و اینکه بالش سی شکل، انعطاف لازم برای شیردهی یا نشوندن بچه رو داره... می تونی دور خودت بچرخونی و بچه رو بذاری روش و شیر بدی... یا جدا مثل مبل کودک بپیچیش و بچه رو بذاری داخلش...
کلا من از سی که داشتم راضی بودم... دی روحه هم نبود و متفرقه بود یه جورایی... و نصف دی روحه هم خریدم... ولی حتما برو بازار و ببین... البته نمی دونم هنوزم استراحت مطلقی یا نه؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
زیاد هزینه نکن براش ارزش نداره
من سی شکل گرفتم و اصلا استفاده نکردم چون من عادت دارم غلت بزنم تا خوابم ببره بخوای هی از اینور بچرخونی اونور نمیشه و سخته
یه مدت تو هال بود پسرم روش میخوابید بعد هم ردش کردم انقدر جا میگرفت خدا میدونه
به نظر من U شکله بهتره ولی داره خوابت میبره راحتی مثلا پاهاتو دربیاری ازش جدا کنی بری اونوری؟
  • Sufii، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
خدایی قیمتش زیاده واسه یه بالش !!
الان چک کردم دیدم ،چی توشه مگه ؟
پاسخ
نسیمه واقعا چیز خاصی نداره، فکر کنم بیشتر داره پول مارک و امکانات جانبی مثل کم و زیاد کردن الیافشو می گیره
طراحیشم که مدل یو مارکای خارجی تو دنیا فراوونه پس طراحی اختصاصی هم نداره
ولی اگر بتونید خودتون بدوزید خوابیدن و نشستن خیلی راحت میشه، حتی برای اونایی هم که باردار نیستن ولی چاقن توصیه میشه
تا وقتی کمربند پایینش بازه راحت میشه پهلو به پهلو شد و اگر خواستین مطمین بشین که نصف شب غلط نمیزنین می تونید کمربندشو ببندین که اتفاقا اینجوری کمر خیلی احساس راحتی میکنه
فقط اگر خواستین کمربند براش بذارید به روکش وصلش نکنید که امکان پارگی داره
  • نسیمه جااان
پاسخ
ثمین جون ،تو هفته های بالا ک عمرا بتونی غلت بزنی
من واسه پهلو ب پهلو شدن ،اشکم در میاد
واسه شیردهی هم کاربردی باید باشه،الگوش رو پیدا کنم خودم یکی درست میکنم حتما
  • samin**
پاسخ
آره نسیمه جان منم چون می دونستم بعدا خوابیدن برام سخت میشه گفتم از همین اول بخرم هم استفاده میکنم هم الان ارزون تره
الان سرچ کردم انگار آموزش دوختای زیادی هم وجود داره
  • نسیمه جااان
پاسخ
مرسی ثمین جان
نه من که خیاطی بلد نیستم ....

رز استراحت مطلق هستم البته یکم زیرابی میرم ولی درد میاد سراغم دوباره میرم سرجام...

منم غلت زدن اذیتم میکنه ولی چون عادت داشتم همیشه ناخودآگاه جابه جا میشم

من خارجی هارو سرچ کردم بنظرم حرفه ای تر و بزرگتر اومدن

حالا دل خودم پیش c هست حس میکنم u خیلی محدودم میکنه
  • Rose، samin**
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان