امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
چه اطلاعات خوبی اینجا میدین
یه سوال دارم. من نه سویق تا حالا درست کردم نه پودر جوانه. من هم دقیقا جوانه رو میترسم خراب کنم و بد بشه. برای سویق اول حبوبات رو باید تفت داد؟ چرا تفت میدن؟؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم درست نکردم
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۷، ۰۴:۴۹ عصر)Sisi نوشته است: چه اطلاعات خوبی اینجا میدین
یه سوال دارم. من نه سویق تا حالا درست کردم نه پودر جوانه. من هم دقیقا جوانه رو میترسم خراب کنم و بد بشه. برای سویق اول حبوبات رو باید تفت داد؟ چرا تفت میدن؟؟

سویق جوانه ی حبوبات و دانه ها هست که بعدش یه کوچولو در ظرف مسی با قاشق چوبی تفت داده میشه...
ترکیبش خیلیییی می تونه متنوع باشه... یکم اگر توی اینستا بگردید، می بینید که انواع ترکیبات رو درست می کنن و در بسته های پودر شده می فروشن... که چون پودر میشه بهش اعتمادی نیست... چون وقتی پودر میشه اولا دیگه فوری باید استفاده شه دوما اینکه معلوم نیست دقیقا چیه و خیلیا حتی میگن که ما سویق فلان دادیم اشتهای بچه زیاد شد، اما مساله اینه که این سویق ها تایید وزارت بهداشت رو ندارن و یه سری مواد دارویی خطرناک خیلی راحت ممکنه توش بریزن که بچه اشتهاش زیاد شه ولی بخاطر دارو هست که اشتهای بچه زیاد شده نه سویق...
سوما اینکه از کیفیت موادی که در اون زده میشه خبر نداریم... یعنی میگن پسته درجه 1، مغز فلان جا (توی کلیپ هم ممکنه بهترین مدل رو بزنن) ولی ما نمی دونیم پشت صحنه دقیقا چه خبره... 
سویق معجزه ی آنچنانی نداره فقط چون ریز خرد شده سریع جذب بدن بچه میشه و راحت میشه توی همه چیز زد...
اگه بخواید درست کنید واقعا کاری نداره... دو هفته ای دو تا دو ساعت وقت بذارید همیشه مواد تازه ش رو دارید... 
یه سری چیزا مثل سویق سنجد هم چون دستگاه های خونگی کشش نداره، از عطاری هایی که جلوی چشمتون پودر می کنن خرید کنید حله...
حبوبات رو نه، جوانه ها رو خشک می کنیم و بعد تفت میدیم...
جوانه معجزه ی طبیعته در واقع... 
پیج @dr.shadi.life که پست داکترای ژنتیک سرطان دارن، توی پیجشون یه هایلایت قدیمی (111 هفته پیش حدودا) درباره ی جوانه دارن با عنوان جوانه ها و سرطان... خیلی خوب از نظر علمی اومدن و فواید جوانه ها رو بررسی کردن و چون یه ماده ی استثنایی روی زمینه و به نوعی شروع زندگی یک موجود دیگه هست، درش پره از انواع ویتامین و آنتی اکسیدان ها... خلاصه از نظر علمی می تونید چک کنید...
دلیل تفت دادن هم اینه که خام نمونه چون وقتی ما توی غذا میریزیمش معمولا باید سریع برش داریم و وقتی پخته باشه خیلی سریع می تونیم یک ماده ی کاملا پخته داشته باشیم... فکر کنم اگه درست یادم باشه بحث باکتری هم بود یا سالمونلا و این مسائل... واقعا یادم نمیاد Sad

دقت کرده باشید جوانه وقتی آماده اس و خیسه، نرم نرمه... این رو با تفت دادن کامل آبش رو میگیریم و یک ماده ی پخته و خشک در دانه بندی ریز بصورت آماده داریم که بره و سریع در بدن کودک جذب شه و همونطور که قبلا هم اشاره کرده بودم، توی بحث تغذیه ی کودک، چون در مقدار کم میدیم ولی بچه بخصوص در 1 سال اول، بیشترین جهش رشدی عمرش رو داره، خیلی مهمه که به بچه چی میدیم و با چی سیرش می کنیم... با چربی؟ با شکر و قند؟ با محصولات فرآوری شده ی استاندارد و غیراستاندارد؟

دکتر ظریفی هم یه بار به این موضوع پرداخته بود ولی یادم نمیاد کجا و کی بوده... هایلایت های پست های قدیمی یا مهم رو ببنید حتما درش هست (هم بحث سویق، هم آماده نخریدن، هم خارجی نخریدن از مغازه های خارجی فروشی و...)... کلا دکترها بعیده که موافق محصول حتتتتیییی استاندارد غیر داروخانه ای باشن... چون معلوم نیست در چه شرایطی نگهداری شده، چقدر در گمرک بوده، اصلا اون چیزی که پر شده توش، همونیه که ادعا می کنه؟ یعنی مثلا شما شیر خشک ایرانی 50 هزار تومنی (قیمتا رو نمی دونم حدودی میگم) از داروخونه بخرید خیلی خیلی ایمن تر و مطمئن تر از شیرخشک 500 هزار تومنی خارجیه که توی مغازه می فروشن... یا اگه قراره سرلاک بدیم، همون سرلاک داخلی مورد اطمینان تره برای دکتر صادق و منصف تا محصولی که معلوم نیست کی و چجوری به ایران رسیده... البته دکترایی که مطبشون رو دکون کردن رو باید بذاریم کنار...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، nona، Sh96.shamim، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا همون مورد رو من هم شنیدم که سویق ها رو توشون داروی اشتها آور میریزن. محصولات غیر داروخانه ای و قاچاقی که اصلا من استفاده نمیکنم. حتی دیدم بعضی سیسمونی فروشی ها دارو های خاص هم میفروشن. خیلی تعجب میکنم که داروی مثلا کولیک رو با چه اطمینانی از این جور جاها میخرن.
  • nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون من ۲ پیمانه برنج و ارد کردم تا چندوقت پیش داشتم.
خونگی خوبیش اینه بهداشتی هست دیگه چیزی قاطیش نیست.معده بچه ها حساسه تازه میخوان غذا بخورن بهتره سالم باشه همه چی..
یه چیز دیگه چند مدل میوه رو از اون اول قاطی نکنید زوده واسه معدشون.موز ۲ تا ۳ بار در هفته مجازید بدید اوایل که ۱ بار بسه.
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
میوه های غیر اسیدی هر 3 روز یکبار می تونه تست بشه و اگه حساسیت نباشه استفاده بشه... موز هم مشکلی نداره... کجا گفتن 1 بار بیشتر ندید شمیم جون؟ من فقط افسانه هایی شنیدم که بچه دیر حرف میزنه و اینها که همه ی پزشکان و گفتاردرمانگرها رد می کنن این قضیه رو... فقط یکم ممکنه روی روده تاثیر بذاره که کلا با شروع کمکی پی پیشون سفت تر میشه... به نظرم چیز غیرطبیعی نیومد هیچوقت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Sh96.shamim، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون واسه یبوست دیگه .معده روده از اول نباید دچار مشکل بشن.دیر حرف زدنو نشنیده بودم.
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی شمیم جون خوب شد گفتی میخواستم فردا یعالم برنج بشورم Smile
  • Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها موزو‌سیب رو به همراه کمی آب بریزم تو یه شیشه با در فلزی بزارم تو قابلمه تا نزدیک درشم پر آب کنم بذارم بپزه؟ روش درستیه؟

بعد بچه ها فرق نداره موز رسیده باشه یا نه کدوم بهتره؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان. جواب سوال اولتو نمیدونم. تا حالا اونجوری نپختم. ولی دومی، موز رسیده بهتره چون باعث یبوست نمیشه
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان