امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها پسر من شب و روزش برعکسه روزا خیلی خوب میخوابه شبا نمیخوابه چیکارش کنم
با اینکه روزا سعی میکنم تو خونه سرو صدا باشه و نور زیاد باشه شبا تاریک باشه وسکوت ولی باز بیداره شبا
بنظرتون چیکار کنم
همه میگن خودتو باهاش وفق بده روزا بخواب شبا بیدار باش باهاش اون مدلش همینه ولی نمیشه که
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها برای آموزش روز و شب، اتاق بچه باید آروم آروم باشه... پنجره هم نداشته باشه یا با فویل کامل بپوشونید... ما با این تکنیک یکم خوابش رو طولانی کردیم چون یه ذره نور میزد آقا مثل خروس بیدار میشد واسه ما Smile
نه سحر جون نمیشه واقعا... هیچی جای خواب شب رو نمی گیره... خودتون اولا که داغون میشید... مگه میشه آدم شب نخوابه بعد روز بخوابه؟ هر چی بیشتر به این حرفها گوش بدی و عمل کنی، برگشتنت به مسیر اصلی بیشتر طول می کشه... (البته میدونم گوش نمیدی، خواستم آینده رو جلوی چشمت بیارم Smile)
دوما اینکه هورمون رشد که خیلی هم مهمه، شب ترشح میشه و بچه باید 9 شب تا حدود 3 صبح در مرحله ی عمیق خواب باشه که ترشح بشه... و کلا خیلی هورمون مهمیه... برای همینم من تاکید می کنم به آموزش خواب...

فاطمه جون اگه از 6 عصر تا 6 صبح می خوابه (حالا همون خواب و بیدار طور)، 4 ساعت هم روز می خوابه، خیلییییی عالی می خوابه... داره 16 ساعت می خوابه دیگه Smile ما در این 2.5 سال این مقدار خواب از پسرم نداشتیم... الان کل روز باهاش ور میرم، شب 11-12 ساعت می خوابه Smile
فقط حواست به اون جدوله باشه که بتونی یه روتینی براش پیدا کنی و سر زمان های مهم که قراره خواب روزش یه وعده کم بشه، بتونی زود به حالت تعادل برگردی...

همین الان داشتم سرچ می کردم، یه مقاله ی جالبی دیدم، گفتم بگم...
اومدن مقدار خواب لازم برای بچه ها رو اندازه گرفتن (دومی از راست)
و مقداری که بچه ها می خوابن رو هم دقیق اندازه گرفتن (اولی از راست) (از چندین کشور مختلف)
[تصویر:  Sleep-duration-recommendations-and-practices_W640.jpg]
منم یه مدتی واقعا همه ی خوابها، غذاها، تعداد جیش و پی پی و... رو می نوشتم...
ولی بعد از یادداشت کردن فهمیدم بازم توی حالت نرماله بنده ی خدا...
یعنی درسته مثلا توی همون اوایل تولد مثلا نشد ما یه بار 16 ساعت خواب همون یه ربع یه ربع هم ببینیم، ولی بالاخره توی محدوده بوده... الان که این جدولو دیدم می بینم بابا خوبم می خوابیده بنده ی خدا Big Grin فکر کن میانگین ساعت خواب نوزادها 12 ساعته ولی در کتایها میگن 12 تا 18 ساعت... این باعث میشه آدم همش کلافه باشه و فکر کنه بچه کم خوابیده...
یه متخصصی بود، میگفت بچه ی 5 ماهه که همش خوابه!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون وقتی که خوابه کاراتون رو بکنید... خودشم دو تا پسر بزرگ و نوه داره ها... ولی خب مشخصه که بچه ش رو خودش بزرگ نکرده که اینجور افاضات رو می کرد... اصلا این رو گفت از چشمم افتاد... عین کسایی که هیچ شناختی از دنیای بچه ها ندارن فقط مادر رو تحقیر کرده بود...
خلاصه که این نیو نرماله انگار... که بچه ها و حتی بزرگسالا دارن کمتر از چیزی که نیاز دارن می خوابن...

باید تا میشه این مطالعات جدید رو وایرال کنیم که ملت بدونن هی نگن بچه نوزاد همیشه خوابه و ال و بل...
والله اگه 18 ساعت خوابم باشه، اینقدر که تند تند از خواب می پره، آدم نمی تونه خواب و استراحت عمیق داشته باشه...
چه برسه 12 ساعت خواب با یه مادر زخمی و آسیب دیده، مادری که هورمونهاش قاطی کرده... مادری که خودش رو در دنیای جدید گم کرده و حتی وقت نمی کنه مطالعه کنه که چیکار باید بکنه...

اینم توصیه های بهبود خوابه که آخر مقاله گفته:
[تصویر:  General-recommendations-for-improving-sleep_W640.jpg]
اگه کسی می تونه ترجمه کنه، انجام بده تا بذاریم توی تاپیک اصلی مراقبت بعد از زایمان... به نظرم مطالبش خیلی مفید اومد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Mari.j، nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون بازیگوشی و درد دندون

فاطمه جون اگه رشدش خوبه همون پنج دقیقه ها براش کافیه
نه امروز واقعا شیر نخورده دیگه ملا نشسته تو بغلم تا درازش میکنم پا میشه بعدم درد دندون داره یسره لثشو میکشه و گوشاشو

سحر بانی جان ماه اول اواخرش تازه ساعت بدن بچه تنظیم میشه و تفاوت شب و‌روز رو متوجه میشه.

فعلا شب و‌روزش برعکسه. شما از الان آموزش بده بهش روتین خواب شب براش اجرا کن اینطوری زودتر ساعتش تنظیم میشه ولی دو سه هفته باید زحمت بکشی
  • (کژال)، 2015، Rose، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون دخترت میشینه؟ عزیزممم Heart
ببین دخترت ماشالله چشم بد دور جلوتر از همسن و سالهاشه. شاید الان وقت غذا خوردنشه دیگه شیر براش بچه بازیهBig Grin

منو بگو با چه مکافاتی یکی از دخترهامو خوابوندم. و یهو به اذن خدا آویز بالای تختش خود به خود شروع کرد چند ثانیه آهنگ زد تا دخترم بیدار شه!!
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای ترکل غش کردم از خنده Big Grin Wink اون آویز به اذن خدارو Big Grin
آره ترگل جون یطرفه دستشو تکیه کاه میکنه میشینه اما قایم نیست زاویه پاش با کمرش  حدود ۱۱۰-۱۲۰ ایناست، زاویه پشتش با زمین میشه حدود ۷۰ درجه تقریبا  Big Grin
شایدم به قول تو وقت غذاشه الان قاشق زو خوب میجوئه سر قطره امیدوارم سر غذا هم همینطور باشه حالا ببینم این هفته دکترش شروع میکنه یا نه

بعد ترگل یه بدی که داره رو زمین آروم نمیمونه میخواد کامل بشینه بعد دستشو دراز کنه اسباب بازیاشو بگیره ( عین مجید دلبندم) خب دست که دراز نمیشه همینطور خم میکنه خودشو تا از جلو میفته با صورت زمین بعد گریه میکنه پر پر میکنه منم دقایقی بی خیالی طی میکنم یاد بگیره حرکت کنه به سمت وسایل معمولا نمیکنه انتظار داره وسایل به سمتش حرکت کنن Smile تا ماه قبل میخزید قشنگ تلاش میکرد بره سمت وسایل این ماه که نشستن داره یاد میگیره بسلامتی مهارت قبلیشو داره فراموش میکنه گویا یا تنبلیش میشه نمیدونم بهرحال یه هفتست با تو بغل راه رفتن آروم میشه و یا تو آشپزخونه نشستن بغل باباش و مساهده کار خونه و غذا پختن، امروز که سرویسمون کرد ناچار شدم ۷:۳۰ بخوابونمش دیگه چون غذا نخورده بود ۳:۳۰ بلندش کردم شیر دادم چند دقیقه

انتظار داشتم وقتی ۷:۳۰- ۸ میخوابه یبار حدود ۱۱-۱۲ بیدار بشه یبارم ۲-۳، از بس امروز شلوغ مرده بود و خستست همون ۳:۳۰ هم تو حالت خواب بهش ده دقیقه شیر دادم.
  • (کژال)، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیییزدلم نونا دلم براش رفت. باور کن انقد جغله است یه راه ساده تر برای گرفتن وسایلش پیدا میکنهBig Grin مثلا یهو از یه ابزار درازی برای برداشتنشون استفاده میکنه Smile)
وای چقد خواب شب عالی یادش دادی. من ۷:۳۰ بخوابونم ۸ بیدارن. ۹:۳۰ هم بخوابن ۱۰ بیدارن. باید ۱۱ شه اقلا تا بخوابن Sad
  • Nedaa28، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
همه شب زنده داراSmile
ترگل توام مثل من هميشه بيداري
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آی نونا خدا برات حفظش کنه
این پرنسست کلی بلا و کلکه  Heart
لیانه جونم چطوری؟
قند عسل جون چطوره؟
در چه حاله؟
  • (کژال)، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون والا خودش یاد گرفت من فقط شب رو براش جا انداختم و وقت خواب، یعنی میدونه هوا تاریک شد لباس خواب پوشید اومد تو اتاق خواب بلاخره باید بخوابه و وقت خوابه. البته خواب آلود بودن منم بی تاثیر نیست شب وقتی بیدار میشه شیر میدم نمیخوابه من خودم میخوابم دیگه کاریش ندارم یه نیم ساعت یک ساعت غر میزنه تقلا میکنه بلند میشه کمی گریه هم میکنه اما در نهایت خودش میخوابه
ولی ترکل امشب استثنا بود کلا از دو ماهگی تا پایان ۴ ماهگی اگه یادت باشه شیر که نمیخورد شبم برای شیر بیدار نمیشد. از پنج ماهگی دوباره هر سه چهار ساعت یه شیر کوتاه میخواد و بیدار میشه. امروز از بس ترکوند تو بی قراری و نخوابیدن بعد حموم کلا خوابید.

خانم فسقلی دختر منم یه تایم دو ماهه شیر شبشو قطع کرد چون بالای یک ماهم بود به من گفتند بذار بخوابه اما چون رفلاکس داشت گفتند نذار زیادم معدش خالی بمونه خلاصه من بیدارش نمیکردم. اما تو ماه پنج دوباره شیر خواست طول شب.

مرسی یوتاب جونم
  • (کژال)، 2015، liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خانم فسقای منم دقیقا عین نونا
من که هیچوقت برای شیر بیدارش نکردم هروقت خودش بلند شد بهش دادم
  • (کژال)، liyane، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان