۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۱۰ عصر
چه کنار کنم پسرم خودش تنهایی بازی کنه؟
حتی نمیذاره کتاب دستم بگیرم
اگر هم زیاد اصرار کنم گریه میکنه
حتی نمیذاره کتاب دستم بگیرم
اگر هم زیاد اصرار کنم گریه میکنه
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۱۰ عصر
چه کنار کنم پسرم خودش تنهایی بازی کنه؟
حتی نمیذاره کتاب دستم بگیرم اگر هم زیاد اصرار کنم گریه میکنه
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۲۷ عصر
کژال جون خدا نکشدت اخرش اینجوری پرسیدی؟
![]() لیانه جون میبینی؟ من هر شب نصف شب باید پاشم به جفتشون شیر بدم. البته خداروشکر!! الهی همیشه شیر بخوان ![]() بعد مدتها تلاش فهمیدم دخترم چه غذایی رو دوست داره و با قاشق با ولع میخوره! آب :| ![]() • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته،
سلین خب گریه کنه چه ایرادی داره
ترگل عزیزم آب دوست داره دخترمون ![]() سلین پهلوش بشین وای مشغول کار خودت شو کم کم عادت مبکنه ![]() • 2015، Celin، Nedaa28، Targol، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۳۱ عصر
نوناجون یادش بخیر اون موقع که تو روتین شب رو شروع کرده بودی من با خودم گفتم خدا رو شکر دختر من بدون روتین به موقع میخوابه و بدون نیاز به کار خاصی. فقط باید یکم بغلش میکردم تا خواب آلود شه و بذارم تو جاش. خودش خودشو میخوابوند، نصف شب هم همینطور. حالا بیا ببینش فقط. نق نقو و غر غرو
مشکل من اینه دو تان، اگه بذارمش نق نق و گریه کنه اون یکی هم بیدار میشه و حالا بیا جمعش کن ![]() ![]() • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۳۲ عصر
ترگل یعنی عاااشق تعریف کردنتم
نوووش جووونش نبات خانم ![]() دوبار اب جوشیده به پسرم دادم تو شیشه در حد چند تا قطره خیلی استقبتل نکرد انار هم چکوندم تو دهنش معمولی بود اندازه یه ناخون موز دادم دوست داشت ![]() • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Targol، خانم فسقلی، ستیلیته،
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۳۹ عصر
قربووونت یوتاب جون
![]() به خدا من بیسکوییتشو امتحان کردم خیلی خوشمزه بود. به زور میخوره. من میارمش سر میز الکی بهش یه تیکه نون مثلا میدم. استقبال نمیکنه. حالا یه تیکه پلاستیک یا عروسک پولیشی بدی فوری میذاره دهنش. اصلا انگار میدونه کدوما خوردنیه اونا رو نمیبره سمت دهنش که مبادا تیکه ای غذا وارد حلقش شه ![]() فقط به چای یه جوری نگاه میکنه انگار خیلی دلش میخواد. ![]() • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته،
وای ترگل خیلی نمکن
![]() یوتاب جون پس شروع کردی غذارو
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۴۲ عصر
ای جااانم
بچه ها من هی همسرم میگفتا من میگفتم نه میگفت پسری یکماه زود اومده پس نباید تو ۴ماهگی توقع بچه ۴ماهه رو داشتخ باشیم الان میبینم درست میگه هرکاری رو میبینم باید الانا انجام بده دیگه ۲۰-۲۵ روز بعد انجام میده ![]()
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۴۳ عصر
ناراحتی نداره یوتاب داره طبق سن واقعیش عمل میکنه
![]() • (کژال)، 2015، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی،
نه نونا جونم
در همین حد که گفتم اونم دو سه بار موز دادن حالا الان زنگ زدم سه شنبه رو وقت گرفتم بذای پرونار میپرسم از دکترش اره طغلی بچم من هووولم ![]() ![]() |