۱۴۰۲/۱/۱۹، ۰۳:۰۶ عصر
کزال بود
|
گپ خانم های باردار 1401
|
|
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۰۳:۰۸ عصر
نسیمه 60 کیلو بودم بیشتر هم ماهیچه داشتم
الان 56 هستم با استخون و چربی! ماهیچه ها آب شدن
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۰۴:۰۸ عصر
ثمین جان من یهو روی اوردم به خوردن روزی 1 یا دوتا بستنی، برنج توی حجم خیلی زیاد، پاستیل روزی 1تا 2بسته، انواع شربت چون همبشه حس داغی داشتم و گر میگرفتم شربت یخ درست میکردم روزی یکی دو لیوان
عسل و اینا با اینکه در حالت عادی اصلا اهل شیرینیجات نبودم و نیستم ... برنج هم پف میاره هم چاق کننده الکیه هم ممکنه د باعث دیابت بارداری بشه منم کارم از 8 تا 5 نشستنی بود کلا بین واحدا هم اگر کاذی بود توی بارداریم خودشون میومدن انجام میدادم براشون مثلا مواظبم باشن
پسر دو ساله من
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۱۰:۳۰ عصر
یوتاب خداروشکر که بخیر گذشته و دیابت برات نموند
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۱۱:۳۷ عصر
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۳:۱۴ صبح
(۱۴۰۲/۱/۱۹، ۱۰:۳۰ عصر)samin** نوشته است: یوتاب خداروشکر که بخیر گذشته و دیابت برات نموندمرسی عزیزم اره خداروشکر البته من از سمت پدرم ژنشم دارما پسر دو ساله من
سودا تازه شیر خودتم بدی بعد از شیر گرفتن سینت نصف اندازه سابق میشه ( قبل بارداری) شل و آویزون
![]() البته من راضیم به دومیم میدم که کلا ناپدید بشه
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۷:۴۷ صبح
من تازه وقت کردم بخونمتون
ثمین من هرماه به طور متوسط ۱ کیلو اضافه کردم از بعد عمل تا الان که حدودا ۴ هفته میشه ۲ کیلو اضافه کردم که فکر میکنم چون استراحت مطلق بودم تاثیرگذار بوده ...تحرکی نداشتم کلا بدنم همونه فقط شکمم بزرگ شده و برست.. من هنوز آزمایش قند ندادم نمیدونم چنده ! اون خانمه چه کار بدی کرده با خودش و بدنش که سریع حامله شده نذاشته بدنش دوباره ریکاوری بشه....این جور حماقت ها بعدها اثراتشو نشون میده ....مگه جنگه تند تند پشت سر هم
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۰:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۰:۵۲ صبح، توسط نسیمه جااان.)
نونا
![]() چرا ناپدید بشه ؟ دوسش نداری مگه ؟ ![]() دخترا من hbم مجددا افت داشته ،شده ۸/۹ دکتر برام آهن تزریقی نوشته و قرص آهن ها رو هم کرد ۳ تا در روز ! با این معده درد ،چجوری اینهمه قرص رو بریزم اون تو :/
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|