امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلین جان عکس دندونای گل پسرو فرستادم برادرم گفت بیشتر به قطره آهن میخوره تا کروموژنیک ولی از نزدیک باید دید، اما مهم نیست، حتما قطره آهنو ته زبون بریزید. گفت اصلا نگرانی نداره چه قطره آهن چه باکتری کروموژنیک باشه اگه دندونای بچه رو خوب تمیز کنید پوسیدگی نمیده و اصلا رو دندونای دائمی اثر نمیذاره، نیازم نداره بیشتر دکتر ببرینش برای بار سوم
گفت به اندازه یه عدس نه بیشتر خمیردندون بچه ها رو بذارید رو مسواک و آروم مسواک بزنید. دندون تمیز باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، Elhamgoli، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلین جان
چه قطره ی آهنی میدی؟
  • Celin، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جان خیلی لطف کردی عزیزم خیالم راحت شد نمیدونم چرا اون دکتر گفت پوسیدگی
مینو جان لیپوزوفر .میگن سیاه نمیکنه اما انگار شانسیه،همیشه هم بعدش آب میدم بخوره و مسواک میزدم
مدتیه هم با خمیردندان مسواک میزنم اما دندان نیشش هم که تازه در آمده جرم گرفته
البته خودمم از بچگی تا الان این مساله رو دارم یک سالی هست کمتر شده فقط پشت دوتا از دندانمه
  • 2015، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
سلین جان
من دو تا بچه می شناسم که با لیپوزوفر همین مشکل یا بدترشو داشتن.به نظرم قطره شو با مشورت دکترش عوض کن.من سیدرال می دادم و راضی بودم.
  • Celin، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نوناجون کلی خندیدم به اون حساب کتابت. ولله همین که بذارن قاشق بذازیم دهنشون باید ذوق کنیم، فارغ از اینکه بعدش تف میکنن یا نهSmile) دخترم فعلا با قاشقهای جدیدش میذاره چندتا قاشق بدم دهنش. هر چند همه رو تف میکنه اما به همینم راضیم! تا الان یه تکی و دو تا ست سه تایی قاشق گرفتم براش. رنگهای مختلف. فقط اونی که میدم دستش رو دوست داره ببره دهنش که طفلک درکی از فاصله و ابعاد نداره، جوری میبره که قاشق میره تو چشمشBig Grin
من دو روزه تو فرنیش بیسکوییت بز (مارک هوناپ) هم میریزم که اقلا یه چیز قوت داری بخوره. این بیسکوییت به شدت چربه. قاشق و ظرفش کاملا چرب میشه بعد از استفاده.
  • 2015، nona، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون من عصرفرنی دادم بنظر دوست داشت خورد اما اشتباهم این بود دیدم میخوره به جای یه قاشق سه قاشق دادم دیگه خدمتت عرض کنم تا دو ساعت بعد همرو پس داد بیرون شیری همکه بعدش دادم بهشم پس داد. تا من باشم جوگیرنشم‌ سر خود عمل نکنم
این بیسکویت رو گفتی دل من خواست والا بخرم خودم بخورم Smile

دختر منم اینهمه قاشق رنگی خریدم فقط یکیشو دوستداره دهنشو‌براش باز میکنه
  • 2015، Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نوناجون داشتم ذوق میکردم که گفتی همرو پس داد Sad
اولش باید آسه آسه بریم. اصلا عجله نکن. فک کن معدش تا الان فقط شیر رو هضم کرده. فرنی هم براش سنگینه

عزیزدلم، اذیت شد بچه..
  • nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره بد عمل کردم. امروز اینطوری که بالا آورد فکر کنم فردا سخت بخوره
  • 2015، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای جونم به این دخمرای خوشگلتون ترگل و نونا
خدا حفظشون کنه
دوستم یه پودر بیسکوییت گرفته بدون قنده خیلی راضی بود اسمشو یادم رفت میپرسم میگم بهتون قوطیش ۳۵۰ بوده اما ۲ماهه تازه نصفه داره میشه بزرگه
...
وای بچه ها منم لیپوزوفر میدم که بهش
تنها قطره اهنیه که خوب میخوره
حالا اون سیدرال که گفتینم تست میکنم ببینم چجوری میشه
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها دختر من آهن فلیپ رو خیلی خوب میخوره خدارو شکر تا الان فاقد هر نوع اسانسیه گفته آسیب نمیرنه، خوشبو‌و فکر کنم خوش طعمه. خواستید امتحان کنید بهرحال یوتاب دندون داشت در میاورد باید نزدیک انتهای زبون بریزی هر آهنی که باشه، من که نمیدونستم همرو همین جلو دادم خدارو شکر این یه ماه که تغییر رنگ نداده آبم ندادم به بچه فقط مسواک انگشتی میزنم.
  • 2015، Celin، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان