موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۸/۳۰، ۰۸:۱۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۳۰، ۰۸:۲۳ عصر، توسط nona.)
سلین جان عکس دندونای گل پسرو فرستادم برادرم گفت بیشتر به قطره آهن میخوره تا کروموژنیک ولی از نزدیک باید دید، اما مهم نیست، حتما قطره آهنو ته زبون بریزید. گفت اصلا نگرانی نداره چه قطره آهن چه باکتری کروموژنیک باشه اگه دندونای بچه رو خوب تمیز کنید پوسیدگی نمیده و اصلا رو دندونای دائمی اثر نمیذاره، نیازم نداره بیشتر دکتر ببرینش برای بار سوم
گفت به اندازه یه عدس نه بیشتر خمیردندون بچه ها رو بذارید رو مسواک و آروم مسواک بزنید. دندون تمیز باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
موضوعها: 0
تشکر Received: 2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
سلین جان
چه قطره ی آهنی میدی؟
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
مرسی نونا جان خیلی لطف کردی عزیزم خیالم راحت شد نمیدونم چرا اون دکتر گفت پوسیدگی
مینو جان لیپوزوفر .میگن سیاه نمیکنه اما انگار شانسیه،همیشه هم بعدش آب میدم بخوره و مسواک میزدم
مدتیه هم با خمیردندان مسواک میزنم اما دندان نیشش هم که تازه در آمده جرم گرفته
البته خودمم از بچگی تا الان این مساله رو دارم یک سالی هست کمتر شده فقط پشت دوتا از دندانمه
تشکر Received: 2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
سلین جان
من دو تا بچه می شناسم که با لیپوزوفر همین مشکل یا بدترشو داشتن.به نظرم قطره شو با مشورت دکترش عوض کن.من سیدرال می دادم و راضی بودم.
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
وای نوناجون کلی خندیدم به اون حساب کتابت. ولله همین که بذارن قاشق بذازیم دهنشون باید ذوق کنیم، فارغ از اینکه بعدش تف میکنن یا نه  ) دخترم فعلا با قاشقهای جدیدش میذاره چندتا قاشق بدم دهنش. هر چند همه رو تف میکنه اما به همینم راضیم! تا الان یه تکی و دو تا ست سه تایی قاشق گرفتم براش. رنگهای مختلف. فقط اونی که میدم دستش رو دوست داره ببره دهنش که طفلک درکی از فاصله و ابعاد نداره، جوری میبره که قاشق میره تو چشمش 
من دو روزه تو فرنیش بیسکوییت بز (مارک هوناپ) هم میریزم که اقلا یه چیز قوت داری بخوره. این بیسکوییت به شدت چربه. قاشق و ظرفش کاملا چرب میشه بعد از استفاده.
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۹/۱، ۱۲:۵۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۱، ۱۲:۵۶ صبح، توسط nona.)
ترگل جون من عصرفرنی دادم بنظر دوست داشت خورد اما اشتباهم این بود دیدم میخوره به جای یه قاشق سه قاشق دادم دیگه خدمتت عرض کنم تا دو ساعت بعد همرو پس داد بیرون شیری همکه بعدش دادم بهشم پس داد. تا من باشم جوگیرنشم سر خود عمل نکنم
این بیسکویت رو گفتی دل من خواست والا بخرم خودم بخورم
دختر منم اینهمه قاشق رنگی خریدم فقط یکیشو دوستداره دهنشوبراش باز میکنه
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۹/۱، ۰۱:۰۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۱، ۰۱:۱۳ صبح، توسط Targol.)
وای نوناجون داشتم ذوق میکردم که گفتی همرو پس داد 
اولش باید آسه آسه بریم. اصلا عجله نکن. فک کن معدش تا الان فقط شیر رو هضم کرده. فرنی هم براش سنگینه
عزیزدلم، اذیت شد بچه..
اعتبار:
35,283
اره بد عمل کردم. امروز اینطوری که بالا آورد فکر کنم فردا سخت بخوره
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
ای جونم به این دخمرای خوشگلتون ترگل و نونا
خدا حفظشون کنه
دوستم یه پودر بیسکوییت گرفته بدون قنده خیلی راضی بود اسمشو یادم رفت میپرسم میگم بهتون قوطیش ۳۵۰ بوده اما ۲ماهه تازه نصفه داره میشه بزرگه
...
وای بچه ها منم لیپوزوفر میدم که بهش
تنها قطره اهنیه که خوب میخوره
حالا اون سیدرال که گفتینم تست میکنم ببینم چجوری میشه
اعتبار:
35,283
بچه ها دختر من آهن فلیپ رو خیلی خوب میخوره خدارو شکر تا الان فاقد هر نوع اسانسیه گفته آسیب نمیرنه، خوشبوو فکر کنم خوش طعمه. خواستید امتحان کنید بهرحال یوتاب دندون داشت در میاورد باید نزدیک انتهای زبون بریزی هر آهنی که باشه، من که نمیدونستم همرو همین جلو دادم خدارو شکر این یه ماه که تغییر رنگ نداده آبم ندادم به بچه فقط مسواک انگشتی میزنم.
|