موضوعها: 0
تشکر Received:
5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
من تهران نیستم اما دکترم بااینکه سزارین دوم بودم و اجباری بود سزارینم و همکارم بود 3 تومن مطب ازم گرفت
بااینکه کلی تعارف تیکه پاره کرذ ک نمیخواد و هر چی دادی تهش منشیش 3 تومن کارت کشید
دوستمم ک سزارین اول بود با بهانه اینکه دلیلی نداری 10 تومن تو مطب ازش گرفت
واقعا خیلی مزخرفه
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
لیلی ایشالا نرمال شده وزنش، کباب بستنی دلستر میگن خوبه برای وزنگیری جنین، ولی تو قندت بالاس فقط کبابو میتونی بخوری
وزن این فسقلی ها هم شده برامون دغدغه، منم همش به شوهرم میگم نکنه وزنش کم باشه، آخه خودم اونقدری چاق نشدم، شکمم خیلی بزرگ نیست،بعضیارو تو مطب دکتر میبینم چه شکمای بزرگی دارن
۳۲ هفته سونو وزن دادی ؟ چرا برای من ۲۹ هفته نوشته بود پس!!
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
۱۴۰۰/۹/۱، ۰۲:۲۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۱، ۰۲:۲۹ عصر، توسط lili_61.)
ممنون ستی جان واقعا همینه من قندمو درست میکنم زیاد فعالیت میکنم وزن بچه کم میشه به خودم میرسم بیشتر میخورم فعالیتمو کم میکنم وزن بچه درست بشه قندم زیاد میشه! قشنگ گیر کردم
ستی جان برای من تو 29 نوشت باز تو 32 هم نوشت بهش گفتم شکمم کوچیکه گفت مینویسم چک بشه اینبار تو مطبش سونو کرد که وزن و اینا رو هیچی نگفت فقط گفت حرکتهاش خوبه
دوست داشتم مینوشت میرفتم اون مرکز تخصصی قشنگ قد و وزنش رو مشخص میکرد
بچه ها با این قیمتهایی که میگین هنوز دکتر من منصفانه زیر میزی میگیره خخخخخخخ
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
لیلی جان گوشت کبابی خیلیییی روی وزن بچه تاثیر میذاره و قند هم نداره. اگر دکترت میگه میتونی مصرف کنی سعی کن حداقل روزی ی سیخ کبابی بخوری. قشنگ بعد سه چهار هفته وزن بچه مخصوص بالا میره
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
۱۴۰۰/۹/۱، ۰۲:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۱، ۰۴:۳۷ عصر، توسط Celin.)
لیلی جان منم سر وزن پسرم کلی حرص خوردم اهل دلستر و چیزای شیرین هم نبودم فقط با گوشت و مرغ و ماهی تلاش کردم وزنش بره بالا
ستی جان به اندازه شکم ربطی نداره من شب قبل زایمانم که رفتم مطب بدون نوبت رفتم تو چون داشتم وارد هفته ۴۱ میشدم اصلا توان وایسادن نداشتم همه اعتراض کردن که ما از این خانم هفتمون بیشتره و...واقعا شکمم خیلی کوچیک بود
ولی خداروشکر وزن پسرم بد نبود ۳۷۰۰ دنیا امد
کلا هم ۸ کیلو زیاد کردم
سونو گرافی اولی که برای وزن رفتم گفت ۱۹۰۰ .
هفته سی و دو دکتر سونوگرافی گفت کم وزن گرفته چقدر حرص خوردم و ناراحت شدم انقدر حالم بد بود دکترم کلی بد و بیراه به سونوگراف گفت
شب قبل زایمان هم وزنش رو ۳۱۸۰ بهم گفتن
اما همه غلط بود
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
سلین جان شیطون خانم جان ممنون از راهنماییتون راستش چون برنج و سیب زمینی نمیخورم غذاهام هر روز گوشت و سبزیجاته کباب تابه هفته ای یه بار میخورم اما آبگوشت و خوراک مرغ و جوجه هفته ای چندبار دارم تو وعده هام ماهی رو هفته ای یه بار با جون کندن میخورم خیلی سختمه به زور از گلوم پایین میره قبلنا اصلا اینطوری نبودم یعنی این یه ماه هم خدا بخواد تموم بشه تا آخر عمرم ماهی نمیخورم
خداکنه به منم اشتباه گفته باشه منم تو 32 هفته گفت 1900 هست
اما سعی میکنم این یه ماه بیشتر کباب درست کنم بخورم واقعا ممنون از راهنماییهاتون
اصلا همین که میام اینجا حرف میزنم حالم خوب میشه خدا واقعا خیرتون بده
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
الهام خدایی پیش اینجور دکترها نرید