امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
منم تجربه نداشتم عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
مرسی دخترا
یکم دیگه صبر میکنم ،ببینم تکرار میشه یا نه
اگه شد و شک داشتم میرم بیمارستان
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab
پاسخ
اینو تو نت خوندم
نوار بذار

به دلیل اینکه روش های دقیق و روشنی برای تشخیص این دو وجود ندارد، نشت ادرار اغلب با نشت آمنیوتیک اشتباه گرفته می‌شود و این اشتباه باعث ترس مادر می‌شود. از این جهت اطمینان از علت وجود رطوبت در لباس زیر برای عدم سردرگمی بسیار مهم است. در اینجا راه‌هایی برای تفکیک بین نشت مایع آمنیوتیک و ادرار وجود دارد.
اگر مایع از ناحیه واژن ترشح می شود، در این صورت شما باید منتظر ادامه این ترشحات باشید. برخلاف ادرار، شما قادر نیستید جلوی نشت مایع آمنیوتیک را بگیرید. مایع آمنیوتیک به خودی خود ترشح می شود و برای متوقف کردن آن کاری از دست شما ساخته نیست. و ممکن است به صورت نشت یا یک جهش مایع باشد. به محض شروع نشت یک نوار بهداشتی در لباس زیرتان بگذارید. بعد از اینکه نوار بهداشتی خیس شد، به بو و رنگ آن توجه کنید. اگر بی رنگ و دارای بوی شیرین باشد، مایع آمنیوتیک است.
اگر سبزرنگ باشد، بهتر است بلافاصله پزشکتان را در جریان بگذارید. امکان دارد پزشک برای پیشگیری از عفونت زایمان اضطراری انجام دهد.
  • sims s، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی مری ♥︎
  • Mari90، youtab
پاسخ
نسیمه مثانه ات رو کامل خالی کن بعد اینی که ماری گذاشته رو انجام بده
  • نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه ببین من کیسه ابم سر دخترم نشت داشت ،اینجوری بود که رفتم سرویس و لباس زیرم رو عوض کردم،بعد ده دقیقه حس کردم شبیه یه ببخشید جیش کم دوباره خیس شدم،صبر کردم ببینم دوباره تکرار میشه یا نه،که دیدم بله دوباره همینطوری شد بعدش رفتم بیمارستان گفت کیسه ابت یه کم سوراخ شده

حالا تو هم چککن.البته اگر نواربهداشتی بذاری چون قدرت جذبش بالاست اگر نشتی هم داشته باشی جذب اون میشه و متوجه نمیشی..به نظر چنتا لایه دستمال توالت بذاری بهتر بفهمی.ولی حواست رو جمع کن.. استرس هم نداشته باشی عزیزم
فاطمه هستم
Heart
  • Mari90، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی عزیزم
نه استرس ندارم
ریلکس م
فاطمه تو بلافاصله بعدش ک تشخیص نشتی دادن، سز شدی؟
  • 2015، youtab
پاسخ
نسیمه جان منم کیسه ابم نشتی داشت اولش هی احساس دفع ادرار داشتم بعد چند بار تعجب کردم با این که نه فشاری بود نه حجم زیادی نمیدونم چطوری بگم حس میکردم باید برم دستشویی وقتی میرفتم خیلی کم بود به تکرار این حس رو تجربه کردم مثل تکرر ادرار اما لباس زیرم خیس نمیشد اصلاتا نیم ساعت بعد که یواش یواش دیگه قابل کنترل نبود و در حد نم لباسم خیس میشد بعد رفتم بیمارستان چک کردن گفتن کیسه پاره شده
اما نگران نباش حتی اگه پاره هم بشه اگه وقت زایمانته ریلکس باش و بدون استرس برو پیش دکتر
من شب کیسه آبم پاره شد فردا صبحش زایمان کردم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
کیسه آب پاره شد تا چند ساعت بعد هم میتونین خودتون رو برسونین بیمارستان
من شب کیسه آبم پاره شد قشنگ هم آب میومد با استرس رفتیم بیمارستان ،صبح ساعت ۸:۳۵گل پسر با سزارین به دنیا اومد
قشنگ یادمه با یه سری از بچه های اینجا تو گروه داشتم حرف میزدم یهو نوشتم من کیسه آبم پاره شد دارم میرم بیمارستان
  • youtab، مینو، نسیمه جااان
پاسخ
میس شین جان ،شما سز بودی یا طبیعی ؟
  • miss shin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان