امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
آرامش جان اعترافت رو خوندم...
بحث اطمینان پیدا کردن که توسط یه دکتری که قبولش داشته باشی انجام بشه که عالیه... حتما پیش دکتر برو...
ولی از نظر روحی خواستم یکم باهات صحبت کنم...
ببین اگر پسرت روی نمودار رنگ تولدش داره رشد میکنه، باور کن که مشکلی نداره... بچه معده ش مثل آدم بزرگ نیست... می بینی با 4 تا قاشق سیر سیر میشه...
این رو هم بدون شما هیچ مشکلی نداری و مامانی هستی مثل 99% مامانهای دیگه که بچه شون مثل شماست...
همینجا خودت یه آمار بگیر ببین بچه ها چطور با این مساله درگیرن و فکر نمیکنم کسی رو پیدا کنی که بچه ش براحتی بیاد و غذای جامد بخوره...
اگه داری می بینی بچه ای تپله، اولا وزن تولدش مهم بوده...
دوما ژنتیکی که داره مهم بوده
سوما متاسفانه متاسفانه بعضی خانواده ها میان بچه رو می نشونن جلوی تلویزیون یا با فیلم و آهنگ و اینها به بچه غذا میدن که خودش یه اشتباه بزرگه...
چهارما اصلا چرا تپل شه؟ تپلی خیلی خوبه؟ اونم تپلی که از کودکی روی بچه بمونه فوق العاده مضر و کاهش دادنش تقریبا غیرممکنه چون تعداد سلول چربی بچه بالا میره و بچه ریسک ابتلا به بیماری های غیرواگیرش میره بالا (مشکلات قلبی و عروقی، مشکلات کلیه و صفرا... مشکلات کلیوی... مشکل کلسترول و فشار خون... دیابت و قند خون... مادر امراض همون چاقیه...) والا طبق چیزی که من فهمیدم، قده که خیلی مهمه، بعدش وزن و موهاش... و کلا مهم اینه که روی نمودار رشد ثابت نشه یا افول قطعی (کاهش وزن) پیدا نکنه... حالا روی هر رنگی از نمودار هست...
می دونم پسرت کوچیکه و مطمئنا نگرانشی... منم خیلی تا 1 سالگی نگران بودم... ولی چه فایده ای داره؟ وقتی دکترش میگه اکی هست، اکی هست دیگه... چرا میای در خودت احساس بی کفایتی ایجاد می کنی؟؟؟ شما یک انسان رو از هیچ به اینجا رسوندی... خیلی کار بزرگی کردی به خدا... فقط ما خانمها این توانایی رو داریم... اصلا خودت رو بی دست و پا و بی کفایت نبین... بخاطر چی؟ بخاطر غذا نخوردن بچه...... تقریبا همه ی بچه ها سختشونه که از شیر حاضر و آماده بگذرن و برن به سمت غذای جامد... اینم دوره ایه که طی میشه... چرا اینقدر خودت رو سرزنش و تخریب می کنی؟ نکن خواهرم... نکن...
و سعی کن بیخیال این قضیه و حسادت بشی... حسادت خودت رو عقب میکشه و این رو بهت می قبولونه که تو نمی تونی... تو ناتوان از رسیدنی...حسادت فقط حس منفیه... هیچ دو بچه ای شبیه هم نیستن حتی دوقلو باشن... و شما با مقایسه ی یه سیستم تربیتی و ژنتیک متفاوت با پسر خودت، فقط انرژی منفی رو جذب می کنی... سعی کن حتی اگه حس حسادت خواست بیاد سراغت، یه ماشالله بگی و براش آرزوی سلامتی بکنی و کلا هم دور و برت رو از بچه های این مدلی خالی کن که دائم توی دام مقایسه نیفتی...

اگر بلد نیستی نمودار رو بخونی، قد و وزن تولد و الانش رو بگو بهت بگم آیا نرماله یا نه Heart Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، miss shin، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
قربونت نونا جون نه چیز خاصی نیست ممیشی میگفت اگر سیاه یا قرمز بود بد بود این رنگ لبشه و ممکنه به مرور کوچیک تر بشه
شیر خشکو نمیخواد یخچال بداری عزیزم اما باید تا یکماه بعد از باز شدن مصرفش کنی فکر کنم باز روشو بخون
الهام جان اره پسر منم به شدت موهاش میریخت الان یک هفتس داره بهتر مبشه
ارامش جان انشالا که پسر گلت خیلی زود غذاخورتر بشه 
این حرفو نزن تو مادر بسیااار دلسوز و مهربونی هستی که دغدغت غذا و رشد بچته عزیزم
  • 2015، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خدارو شکر یوتاب جون، امشب دخترمو بردم حموم یهو دیدم شکمش دون دون قرمز شده یک ساعت قبلش فرنی داده بودم دودقاشق، گفتم یا خدا یا به آرد خساسیت داره یا شیر خشک همش داشتم میگفتم آخه آرد که حساسیت نمیده و … آوردمش دادم دست همسرم بهش گفتم نشونش دادم میگه نه چیزی نیست من بوسیدم زیاد داشتم اباسشو درمیاوردم بیارمش حموم ، یعنی منو میگی میخواستم به دو نیمه مساوی تقسیمش کنم
یه مدت زیر گردنشو میبوسید بچه قرمز میشد امروز نوبت شکمش شده
  • (کژال)، 2015، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اخاخی بچم
لابد فکر کردی به شیر خشک حساسه Big Grin
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخه پودر خالی قاطی فرنیش کردم گفتم لابد نساخته
راستی فرنی شبشو دوست داشت غلیظ بود کامل
فقط الان سوالم اینه از امروزدو وعده میخوام بهش بدم مشکل نداره دو بار پودر خالی بریزم تو فرنیش، بعدا که سه بار شد سه بار پودر بریزم؟

فقط از دیشب که خوابید تا صبح کوچولو شماره ۱ کرد همیشه پوشکش پر میشد اینبار یکم، در صورتی که بعد فرنی سه قاشق چایخوری آب دادم
الان نگران شدم نکنه بد درست کردم یا زیادی غلیظ
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون تازه سه پیمونه که استفاده کنی انگار یه وعده شیرخشک خورده. مقدار زیادی نیست اصلا. نگران نشو
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون آخه چون آب قاطیش نیست نگرانم. امروز کم شماره ۱ داشته با اینکه شیر مثل روزای قبل خورده
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون کم کم دارن بزرگ میشن دیگه. حتی ممکنه یکم حالتش هم عوض شه. فکر نمیکنم جای نگرانی باشه. میخوای فرنی رو شل تر بردار
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها پسرمو بردم دکتر برای کولیکش معاینش کرد گفت رفلاکسم داره
از چیزی که میترسیدم سرم اومد
انقدر اعصابم خورده که نگو
امیدوارم داروهاش ارومش کنه
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون شل بر میدارم نمیخوره همرو بیرون میریزه، غلیظ دوست داره شایدم بقول تو طبیعیه. نمیدونم فردا میپرسم ببینم اکی هست این موضوع یا نه
سحر جان کجا بردی در نهایت
کنترل میشه تا بزرگ شن مشکلات هست دیگه
  • 2015، Targol، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان