امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۹/۷، ۰۲:۰۷ عصر)youtab نوشته است: من رروماتیسمدارم
نه این قرص منعی نداره زیر نظر روماتولوژ و دکتر کودکانم مرتب
اگر ۲تا قرص دیگمو شروع کنم ممنوعه دیگه شیر دهی

خدا شفا بده عزیزم
اشکال نداره
ببین حتی اگر دلت نخواد شیر بدی هم، هیچکس حق نداره در شما حس بد ایجاد کنه... قضاوت می کنه بکنه ولی توی دل خودش بمونه و نباید به شما منتقل کنه... (نمیشه جلوی قضاوت دیگران رو گرفت که...)
الان هم اصلا خودت رو ناراحت نکن
اینهمه بچه شیرخشکی هست توی دنیا، چیزیشون شده؟ مادراشون ظلم کردن؟ من خیلی مادرا رو دیدم فقط چون سر کار می رفتن شیر خودشون رو دیگه ندادن... شما که منع پزشکی داری دیگه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چقدر خوبه که دارمتون...
ترگل امروز برای اولین بار
خدا منو ببخشه
ناشکری داشتنشو کردم
بعد رفتم بالای سرش که خواب بود و عین روانیا زار زدم

ممنونم رز عزیزم
اصلا یه جوری شدم
نمیدونم 
توقع نداشتم این جمله رو بشنوم
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Rose، Targol، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۷، ۰۱:۲۸ عصر)Targol نوشته است: نونا جون تا چهار پنج روز هم مشکلی نداره پی پی نکنن. چند وعده فرنی میدی؟ چند قاشق؟ آب جوشیده میدی هر بار بعد غذا؟

من الان سه وعده فرنی میدم هر بار حدود پنج شش قاشق خودش آخه یک سومش راحت بیرون میزیزه فکر کنم امروز که روز هفتمه ۸ قاشق میدم چایخوری تقریبا.
اره آب حدود چهار قاشق میدم بعد هر وعده اخه دکتر هم کفت سه قاشق چایخوری کنه بنظرت؟ 
بلاخره پنج مین پیش پی پی کرد هوراااااااااا Smile Smile Smile

یوتاب جون والا تو هم برای خودت الکی فکر و خیال درست میکنیا دختر خوب مهم سلامتته هیچی ازش واحبتر نیست
تو این شش ماهم واقعا از خودگذشتگی کردی ولی بنظرم کافیه دیگه بله هممون از خدامونه شیر خودمونو بتونیم بدیم اما به موقع پیش میاد نمیشه دیگه عذاب وجدان نداره که خدارو شکر تو همین ۵ ماه سیستم ایمنیش با شیر خودت تقویت شده سختش نکن اینقدر
شیر خشک مواد مغذیش کامل کامله فقط بحث آنتی بادیاست که خب ۵ ماه بهش رسیده دیگه بقول ترگل جون بعد یکسال اصلا شیر مادر به جاییشون نمیرسه
همه دنیا هم تاکید میکنن مخصوصا رو شش ماه اول
یکی ممکنه حتی یروزم نتونه به بچه شیر خودشو بده خب که چی اینهمه بچه شیر خشکی که اصلا به قطره هم شیر مادر نخوردن
بزرگ نشدن؟ مشکلی داشتن؟ ماشالا خوب خوبن
تو که منع پزشکی داری خدای نکرده بچه که نباید غصه مادرشو بخوره وقتی بزرگ شد من میگم دیگه قطع کن کم کم تا پایان شش ماهم نمون
چکاریه آخه

بعدم اون کسی که بعت گفته حتما از مورد پزشکیت خبر نداشته هرچند حتی خبرم نداشته باشه حق دخالت نداره اما بی خیال باش رها کن بابا

ترگل راستی یادم رفت بگم آب کمی بیشتر میشه یه ربع بد میده بیرون خودشو خم میکنه کامل جلو که راحت بالا بیاد Sad
  • (کژال)، 2015، mona70، Rose، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جانم اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه.کار خودتو بکن
منم دخترم از۴ماهگی شیرخشک خورد کلا.
الانم به پسرم وقتی سیر نمیشه و شیرم کمه شیرخشک میدم
خواهرشوهرم هم بااینکه شیرش زیاد بود هرروز دو وعده شیرخشک میداد که بچه ش تقویت بشه و تپل...بعد مامانش که درمورد من وقتی دخترم شیرخشک خورد کلی حرف زد دخترش رو تشویق میکنه که اره خوبه عادت کنه به شیرخشک اگه جایی بری راحتی هم خودت هم میتونی جایی بذاریش...پس میبینی که این ادمای مسموم زندگی من و تو تمومی ندارن..فقط باید محل ندیم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون مباركه Smile)
من بیشتر آب میدم. چون بیشتر میریزه بیرون. راستش یادم نیست دکترش گفت چقد. ولی من حدود ۱۰-۱۲ قاشق خودش میدم.
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا در طول روز هم اب بده.کره یا روغن زیتون دکتر نگفت بدی.حالا غذاش بیشتر بشه و به سوپ بیفته بیشتراحتمال یبوست گرفتن داره.
بچه ها بحث شیر مادر بهتر از شیر حشک مثل بحث زایمان طبیعی بهتر از سزارین میمونه.اول و اخر خودمون تصمیم میگیریم چی کار کنیم.چرا واسه بقیه توضیح میدید چه نوع شیری میدید که حرف بشنوید.
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Rose، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ترگل جون میبینی ترو خدا اصلا فکر نمیکردم پی پی دخترم یروزی حالمو اینقدر خوب کنه Smile
آخه دختر من بیشتر نمیخوره الان امروز همون چهار قاشقم دادم پسش داد Sad

باشه شمیم جون طول روزم پس آب میدم کمی نگران الکترولیز بدنش بودم پس بدم بهش، اکی مرسی
  • (کژال)، 2015، mona70، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
شما از اول شیشه شیر گرفتین؟ یا صبر کردین ببینین شیر دارین یا نه؟
من شیشه شیر نگرفتم گفتم ببینم نظر شما چیه،بگیرم؟
اگه آره چه مارکی؟
  • (کژال)، mona70، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام عزیزم
نه من از همون خرید سیسمونی خریدم
اونت گرفتم
سایز ۱۲۵ و ۲۶۰ 
از جای معتبر بخر
داشته باشی بد نیست
میخوای اول همون ۱۲۵ بگیر اگر لازمت شد بعدا بزرگترضو بخر
من راضیم از اونت