امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی نونا جان. من قبلا به سینه میزاشتمش یکم میموند و سرش رو این طرف اون طرف می‌کرد. الان که میزارمش فقط صورتشو میزاره رو تشک و انقد فشار میده که قرمز میشه. منم بلندش میکنم

بچه ها من انواع شیردوش رو استفاده کردم. بستگی داره برای چی استفاده میکنید.برای من که شیر نداشتم فرقی نمیکرد. یعنی با شیردوش دستی هم همون قدر میدوشیدم که با شیردوش برقی میدوشیدم. منم خریدم چون فکر میکردم معجزه میکنه. ولی واقعا فرقی نداشتن. من مدلا گرفتم که جزو بهتریناس
اما خواهرم انقد شیرش زیاده که تب و لرز میکنه و همش درد داره سینش. اون میدوشه و میریزه بیرون. براش شیردوش برقی بهتره که سریعه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای کژال جون چرا میریزه برکت خدا رو Smile) بگو فریز کنه. حیفه. یه وقت لازم میشه
  • (کژال)، mona70، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان منم شیشه و پستونک اونت خریدم که جفتش بی استفاده موند شیشه که به کارم نیومد
پستونک هم قبول نکرد
اگر شیرت روزای اول کم بود خواستی شیر خشک بدی توصیه پزشکا اینه که با قاشق بهش بدی که به شیشه عادت نکنه سینه رو نگیره

ترگل پیشنهاد خوبی داد واقعا بعضی وقتا شیر تو فریزر باشه لازمه
من شیرم زیاد بود هربار کلی میدوشیدم میرختم بیرون
پسرم ۴ ماهش که بود خونمون دزدی شد چند روز شیرم کم شد بچه ام خیلی اذیت شد شیرخشک هم نمیخورد یک هفته طول کشید تا دوباره شیرم زیاد بشه ولی اگر تو فریزر بود به مشکل نمیخوردم
  • (کژال)، mona70، nona، Seti69، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون عادیه ببین دختر منم که یزمان مشتاق بود سرشو بلند میکرد رو دستاش میموند با کمک زانوهاش خودشو مینداخت حلو ، کل این حرکات براش بیست روز اینا جذاب بود الان خیلی وقتا دختر منم عین پسرت میچرخه حال نداره سرشو میذاره رو تک غرغر میکنه گریه میکنه منم صبر میکنم یکی دو دقیقه میبینم کار خاصی نمیخواد بکنه گریش بیشتر میشه بلندش میکنم
سخت نگیر کژال پسرت کوچولوئه

آره بن سای جون درست میگی این مواقع به درد میخوره هرچند من از دوشیدن سینه نمیدونم چرا خوشم نمیاد ولی واقعا اگه کسی بدوشه خیلی خوبه چون چهارماه تو فریزر میتونه نگه داره حیفه به قول ترگل و سلین جان

یوتاب جون ماشالا بهش اتفاقا نسبت به سن واقعیش خیلی خوبه. ضمن اینکه یه کوچولو دخترا حرکاتشون زودتر از پسراست گویا ( یکسری از اقوام همسرم میگن نمیدونم چقدر درسته )
  • (کژال)، mona70، Seti69، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شیردوش دستی و برقی خیلیییی فرق داره اصلا زمین تا آسمونه...
به نظر من چون گرونه الان نخرید...
اگر روزهای اول شیر نداشتید، با شیردوش بیمارستان تست کنید، اگر داشتید و خودش راه افتاد که خدا رو شکر، اگر داشتید ولی باز نیاز به دوشیدن داشت، شیردوش میخرید، اگه هم با شیردوش بیمارستان کلا راه نیفتاد احتمالا شیردوش خونگی هم کارتون رو راه نندازه...
پس توی این عجله نکنید... دیر نمیشه... باید ببینید بدنتون بعد از زایمان به چه صورته...
ولی چیزی که هست، شیردوش دستی بعیده کاری از کسی راه بندازه...

کژال جون به جز فریز کردن، می تونن اگه دوست دارید به پسر شما بدن تا آنتی بادی شیر مادر بگیره، درسته پسر شما بزرگتره و ترکیب شیر در هر سنی متفاوته، ولی به نظرم از نظر آنتی بادی نگاه کنید شاید براتون خوب باشه... یا می تونن اهدا کنن به مرکز شیر مادر... خیلی کار خوبیه... برای بچه هایی که مامانشون شیر نداره یا بستری هستن و... استفاده میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Celin، Elham67، mona70، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جون همه میگن دخترها زودتره و البته دلیل علمی داره. ولی دخترهای من تنبلن. یکیشون که هنوز غلت نمیزنه. البته تقصیر خودم هم هست. زیاد به قول شما تمرینش ندادم. فقط چون کولیک داشت گاهی موقع خواب دمر میذاشتمش که راحت بخوابه. اما در طول روز اکثرا به خاطر بیتابیش برای توی بغل موندن کلا رو تشک نبود.
اون یکی هم که غلت میزنه (همون کم غذاهه است) همش غلت میزنه و‌ گریه مبکنه. شب تو خواب غلت میزنه و گریه میکنه :|
  • (کژال)، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
زمان زردی نوزاد تغذیه مادر چه جوری باید باشه؟
تغذیه تاثیری تو پایین آوردن زردی داره؟
  • (کژال)، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا این اهدا که رز میگن هم عالیه ثوابم داره کلی نی نی که ماماناشون شیر ندارن چشم براهن فسقلیای جیگر

(۱۴۰۰/۹/۸، ۱۲:۵۸ صبح)Targol نوشته است: اره نونا جون همه میگن دخترها زودتره و البته دلیل علمی داره. ولی دخترهای من تنبلن. یکیشون که هنوز غلت نمیزنه. البته تقصیر خودم هم هست. زیاد به قول شما تمرینش ندادم. فقط چون کولیک داشت گاهی موقع خواب دمر میذاشتمش که راحت بخوابه. اما در طول روز اکثرا به خاطر بیتابیش برای توی بغل موندن کلا رو تشک نبود.
اون یکی هم که غلت میزنه (همون کم غذاهه است) همش غلت میزنه و‌ گریه مبکنه. شب تو خواب غلت میزنه و گریه میکنه :|

ترگل جون دخترات یه ماه و نیم حدودا زودتر دنیا اومدن والا خیلی خوبن 
عزیزم هم کم میخوره هم شیطونتره جیگرشو  Big Grin Heart

سلین تغذیه مادر ربطی به نوزاد نداره فقط باید نوزاد شیر زیاد بخوره چه شیر مامانش چه شیر خشک چه هر دو. اگه هم که خیلی بالا بود بستری میشه

مادر فقط میتونه خودشو تقویت کنه که شیر خوب و زیاد داشته باشه فکر کنم همین
  • Celin، mona70، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون بچه ها از پیشنهادتون. اهدای شیر رو حتما بهش میگم.
ولی پسر من نمیخوره شیر خواهرم رو. هربار کنار هم باشیم خواهرم بغلش میکنه بهش شیر بده عق میزنه. تو شیشه هم بهش دادم با زبونش هل میده بیرون. نمیدونم چجوری میفهمه. احتمالا از بوش. شیر خودمو تو یه ماه اول تو شیشه مبخورد و عکس العمل خاصی نداشت.
  • Celin، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت نونا جونم
اره منم هم شنیدم هم دیدم دخترا فرز تر هستن ماشالا بهشون
منم دثروز به سرم زده بود برم ازبانک شیر برای پسرم بگیرم
راستی امروز ساعت ۲ وقت دکتر ستوده داریم
همسرم حضوری گرفت
تو کارتش نوشته فلوشیپ پوست کودکان از فرانسه
برم خوب باشه میگم بهتون
دیروزم گالاکتومید دوباره گرفتم شروع کردم از امروزم میخوام شیرمو ذره ذره بدوشم چون خیلی کمه بذارم کنار لااقل روزی یه وعده ۶۰-۹۰ تایی بهش بدم
اخه سینمو خیلی دیگه سخت میگیره
  • (کژال)، mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان