۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۱:۱۸ عصر
ولی به نظر من بایدی وجود نداره من اولویتم این ه که ورزش کنم

آشپزی خانمها و مامانهای شاغل❤️
|
۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۱:۱۸ عصر
ولی به نظر من بایدی وجود نداره من اولویتم این ه که ورزش کنم
![]()
۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۱:۳۵ عصر
بنطر منم وقتی صبح تا شب سرکاری باید دیگه موصوعیت نداره
۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۱:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۱:۴۷ عصر، توسط سایه ی خوشبختی.)
بچه ها جالبه نوشتم (به نظر من)
ورزش و غذا پختن هم منافاتی ندارن همون قدر که ورزش مهمه وعده تازه خوردن هم میتونه مهم باشه
۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۲:۱۳ عصر
من بعضی وعده ها رو اضافه می پزم تو فریزر می ذارم که مواقع ضروری مصرف کنیم،تقریبا همه چیزم فریز کردم و تغییر مزه نداشته.تو فریزرم همیشه ناگت،همبرگر،کباب لقمه،فیله ی طعم دار و ... دارم.اهل سرخ کردنم نیستم.با تابه ی رژیمی و جدیدا سرخ کن درست می کنم.
![]() • 2015، mahtakhanoum، saba، Targol، youtab، آبگینه، سایه ی خوشبختی، ستیلیته
۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۲:۱۴ عصر
سایه جان اگر برنامه روزانه مهتا رو بشنوی میبینی که منافات دارن! این دختر از کله سحر تا شب میره سر کار بعدش باز میره باشگاه.
![]() ولی منم جدیداً از مزه خورشت فریزری بدم اومده. هر چند بازم اضافه بیاد فریز میکنم واسه روز مبادا.
۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۳:۵۸ عصر
دیگه ستی ج داد
![]() فقط میگم باید ادم اولویتاش مشخص باشه. و اینکه میخواستم واسه کسی که شاغله و وقتش تنگ ه بگم اینجوری هم میشه ![]() و خب منم گفتم به نظر من ![]()
۱۴۰۲/۲/۱۱، ۰۴:۰۲ عصر
ولی جدی ،قرمه سبزی چه خاصیت مثبت غذایی داره ؟
![]() فقط خوشمزه س سبزی ها رو ک ترکوندیم از بس سرخ کردیم ،روغن زیاد تازه فریز میشه خوشمزه تر هم میشه من قبلا فریز نمیکردم ،اخیرا چندباری فریز کردم خورش ها رو ، خیلی کاربردیه حالا هفته ای یه بار آدم فریزی بخوره به جایی برنمیخوره بهتر از غذای بیرونه ک معلوم نیس چیه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۴/۱۴، ۱۰:۵۵ صبح
روتین ما به این صورت تغییر کرده: روزای زوج همسرم غذا میپزه و ظرفارو میشوره و تمیز میکنه آشپزخونه رو.
روزای فرد من. ۵ شنبه جمعه هم به خرید و تمیز کردن اساسی میگذره. غذا هم بیشتر وقتا خونه نیستیم.
It's better to lose the fight than losing your peace
۱۴۰۲/۴/۱۵، ۱۲:۰۹ صبح
من فقط قورمه سبزی و قیمه رو میتونم فریز کنم که اونم خودم نمی تونم بخورم چون معده ام بهم میریزه
الان که ظهرها زودتر میام خونه سریع نهار درست میکنم در عوض شام نمیخوریم جمعه ها هم کلی قیمه یا قورمه سبزی درست میکنم برای روزهایی که حال غذا درست کردن نیست
۱۴۰۲/۴/۱۵، ۱۲:۳۷ صبح
من مایه فسنجون زیاد درست میکنم
یه وعده با گوشت قلقلی بقیه مایه رو فریز میکنم سری بعد فیله مرغ مکعبی خورد میکنم تفت میدم میریزم توش خورشت همه چی فریز میکنم ابگوشت مایه ماکارونی و لوبیاپلو جوجه مواد دار شده به اندازه چندوعده درست میکنم میزازم فریزر حتی غذاهایی که مامانم میده و خودم نمیتونم درست کنم مثل دلمه یا کوفته فریز میکنم روزای ناچاری و بی وقتی و گرفتاری در فریزر وا میکنم غذاهای منجمد بهم لبخند میزنن خیلی کار راه اندازن ![]() • Arezoo1984، mahtakhanoum، Targol، youtab، آبگینه، شیدا، نسیمه جااان |