امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
چه جالب پس اینهمه سال اشتباه فکر می کردم
پاسخ
ارتا از همسرم پرسیدم. میگه کاری که ما میکردیم درست‌تره اما دنده ۱ هم کفایت میکنه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، artatam
پاسخ
منم یه نکته برای دنده اتومات بگم که تازه فهمیدم.
موقع توقف یا پارک، اول خلاص کنید (N)، بعد ترمز دستی بکشید، بعد رو پارک (P) بذارید. اگر ترمز دستی رو بعد از پارک بکشید به مرور گیربکس آسیب میبینه.

امیدوارم به قدر کافی واضح بوده باشه که ما اتومات‌سوارا دغدغه دنده ۱ و دنده عقب نداریم.
  • Almam، artatam، freebird، Targol، خانم فسقلی، فلامینگو
پاسخ
منم یه نکته بگم برای مرسدس بنز سری S سوارها که پارک دوبل اتومات میزنن. وقتی رفت پشت ماشین جلویی پارک کرد اگه یه بار بذارید رو درایو و بعد ریورس خیلی تر و تمیزتر پارک میکنه.
  • Almam، artatam، freebird، Nedaaa28، خانم فسقلی، ستی‌لیته، فلامینگو
پاسخ
مرسی ترگل. اینجا خیلی‌ها بنز دارن، حتماَ راهنمایی‌هات مفید واقع می‌شن.
  • Almam، artatam، Nedaaa28، Targol
پاسخ
مرسی ترگل جان، منم اتفاقا پرسیدم همین رو گفت.
ستی جون ترگل جون ما معمولیا ماشین های تحفه ایرانی و دنده ای سوار میشیم.
  • Almam، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
امیدوارم به دردتون بخوره. بنز دارها لایک کنن خاله ببینه. اگه ندارید میتونید بخرید. مثل من. با قانون جذب. من یه ماه نشستم صبح تا شب، شب تا صبح به بنز فکر کردم، حتی مدل رینگش و قالپاق و رنگ تو و بیرونش و الخ فکر کردم، جزییاتش رو کامل تجسم کردم، و مهم‌تر از همه اینکه کاملا اعتقاد داشتم، رمز موفقیت همینه. اگه فقط یه لحظه شک کنید کائنات بهتون نمیده اون چیزی که میخواهید رو. قسمت سخت جذب همینه. بقیه‌اش گشاد میشه.
  • Almam، Celin، Nedaaa28، ستی‌لیته، فلامینگو، نیوشا123
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۲۸، ۰۸:۰۱ عصر)ستی‌لیته نوشته است: منم یه نکته برای دنده اتومات بگم که تازه فهمیدم.
موقع توقف یا پارک، اول خلاص کنید (N)، بعد ترمز دستی بکشید، بعد رو پارک (P) بذارید. اگر ترمز دستی رو بعد از پارک بکشید به مرور گیربکس آسیب میبینه.

امیدوارم به قدر کافی واضح بوده باشه که ما اتومات‌سوارا دغدغه دنده ۱ و دنده عقب نداریم.
خوب من اینو یه سالیه میدونم و اجرا میکنم ولی پزشو ندادم Big Grin
  • artatam، ستی‌لیته، فلامینگو
پاسخ
فری جان شما هم؟Cool
  • freebird
پاسخ
تو خیلی متواضعی فری. ولی کاش گفته بودیا! منم یه سالی هست گند زدم با این کارم به ماشینم. طفلی چند سال هم رفتار زشتم رو تاب آورد ولی بعد وا داد.
  • freebird
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان