امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلین جانم دقیقا ممکنه چیز دیگه ای باشه که ترسیده...

بالاخره هر موضوعی که باشه که باعث این بهم ریختگی شده باشه، از شما گذشته... ناراحتی و نگرانی کمکت نمی کنه... شما به اون بخش پیشگیریش دقت کن Heart 
بهترین کار همین صحبت با روانشناس کار درسته Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Celin، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز عزيزم
درگذشته بله خيلي از متخصص هاي خارجي مخالف اين قضيه بودن و صرفا يك عمل اعتقادي از مذاهب اسلامي و يهودي بود
ولي چند ساله كه توي امريكا و المان توصيه ميشه ولي به چه علت هايي؟؟
توي امريكا مركز مطالعات كنترل بيماري ها يه تغيير موضع مهم راجع به اين قضيه داشت اما چرا؟!
چون مطالعات نشون داد ختنه روي كاهش ابتلا به ايدز در مردان تفاوت معني داري داشته
ويروس هرپس و پاپيلوماي انساني هم در پسران ختنه شده كمتر مشاهده شده
در كل انتقال بعضي از بيماري هاي جنسي از مردان به زنان ، در مردان ختنه شده كمتره و براي همينم الان توصيه ي متخصص هاي خارجي براي انجام ختنه توي كشورهاي توسعه يافته بيشتره
البته توي امريكا اين مسئله بيشتر رواج داره و كلا اروپا به جز المان كمتر روي خوش به اين قضيه نشون داده
توي امريكا سالانه ١/٥ ميليون ختنه روي نوزادان انجام ميشه
من اصلا و ابدا ادم مذهبي نيستم و اصلا به خاطر توصيه هاي مذهبي هيچ كاري كه با عقل و علم جور درنياد انجام نميدم
ببين مثالي كه راجع به كيسه ي صفرا يا آپانديس زديد اصلا قابل قياس با ختنه نيست عزيزم
يه جا هم گفتيد اگه ضرر داشت خدا اون پوست رو ايجاد نميكرد
ولي توجه كن خدا بكارت رو هم در دختران گذاشته ، پس بگيم مفيده و دست بهش نزنيم و رابطه ي آنال رو ترجيح بديم ؟؟
و توجيهمون اين باشه كه درد و خون ريزي حين برداشتن بكارت سخته و روي روحيه ي زن تاثير منفي ميذاره؟؟
  • (کژال)، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آمریکا که بحثش با کل کشورهای پیشرفته فرق داره و چون یه کشور سنتی و به نوعی مذهبیه برای همین هم آمار ختنه ش بالاست اونم نه خیلی بلکه در مقایسه با دنیا که حدود یک سومه، در آمریکا نهاااایتا ۴۵٪ هستش و سالانه حدود ۱٪ هم داره کاهش پیدا میکنه و آمارش نزولیه... تاثیر فیلم های پ... هم خیلی مهمه که یه ظاهر ختنه شده رو معمولا نشون میده و در تمایلات زنان هم تاثیر میذاره... که از نظر من بچه وقتی به سنین روابط جنسی رسید خیلی راحت خودش می تونه تصمیم بگیره ختنه بکنه یا نه...
آمریکا در کل جزو کشورهاییه که بعد از تولد می پرسه ختنه میکنن یا نه... و دلیل عمده ش مسلما فرهنگیه... یعنی یکی از گزینه های روی میزه برای والدین تا بتونن با اطمینان از کار یه متخصص ختنه کننن... ولی در گزارش های همون آمریکا هم علیرغم تنوعی که فرد ختنه شده در روابط جنسیش می تونه داشته باشه، حساسیت و ارضای جنسی برای ختنه شده ها کاهش داشته... در غفله ۵ نقطه ی حساس و فوق العاده تحریک کننده وجود داره که در ختنه برداشته میشه و تنها بخش حساسی که می مونه، میشه خط بخیه ی ختنه (یعنی یکم زیر کلاهک)... می تونید با همسراتون تست کنید... من یادمه عکس آناتومی قبل و بعد رو پیدا کرده بودم که توش نقاط حساس رو مشخص کرده بود ولی الان وقت ندارم پیداش کنم چون نمی دونم کجا بود... می تونید خودتون سرچ کنید...
مرد ختنه شده حتی برای زن هم کمتر تحریک کننده اس... اونهایی که ختنه رو در آمریکا رواج دادن از مخالفین شدید استمنا بودن و با این کار میخواستن که مردا کمتر تحریک بشن... یا ختنه ی زنان هم در کنار مردان در جامعه وجود داشت و دقیقا تاثیرات مذهبیشون روی نظراتی که به جامعه القا می کردن تاثیرگذار بود... و علیرغم مطالعات فراوووون، آکادمی پزشکان کودک آمریکا منافع و زیان هاش رو برابر تشخیص داده و انتخاب رو بطور سلیقه ای به پدر و مادر واگذار کرده...

آلمان هم صرفا قدرت انتخاب میده که اگر "بخواید" ختنه کنید، می تونید توی بیمارستان انجام بدید... و این هم بیشتر احتمالا بخاطر هجوم مهاجران به آلمانه که دارن طرز فکر جامعه رو تغییر میدن و حتی آمار ختنه های دختران در آلمان هم صعودی شده بخاطر حضور مسلمونهای بیشتر...

ولی اروپا، کانادا، استرالیا، چین و شرق آسیا، هند و خیلی کشورهای دیگه ختنه ندارن... و برای ختنه بدون دلیل پزشکی باید دنبال کسی باشی که غیر قانونی انجام بده...
در اروپا هم اکثر اونایی که ختنه می کنن مسلمانها و یهودیها هستن...

لیانه جان بکارت که مثال میزنی، بیشتر یه چیز مفهومیه و خیلییییییییییییییی وقته که رد شده و مشخصا واژن برای رابطه ی جنسیه نه جای دیگه... این مقایسه درست نیست... مقایسه ی یه ارگانی که کار خودش رو داره درست و طبق برنامه انجام میده ولی ممکنه یه روووووزی یه عفونتی کنه و مجبور به جدا کردن اون عضو بشیم با ختنه درسته... هایمن کجا ممکنه عفونت کنه که ما بگیم به جاش رابطه آنال (که اون ضررهای بیشتر و وفاید کمتری داره) باشه؟ ولی مقایسه ی ختنه با خارج کردن صفرا، آپاندیس یا حتی دیابتی که ممکنه یه رووووووزی دچار مشکل بکنن آدم رو قیاس درست تریه، می تونیم بگیم که این ارگان ها یا بیماریها، خب ممکنه یه روز آدم رو بکشن، بیایم این عضوها رو برداریم یا دست و پا رو قطع کنیم که کسی که به دیابت مبتلا میشه، مثلا دست یا پاش عفونت نکنه؟؟؟
ختنه هم همینطوره... و نوعی قصاص قبل از جنایته انگار... چرا وقتی عفونتی نیست و ممکنه بچه ی ما اصلا مشکلات ادراری و آناتومیک که منجر به عفونت ادراری میشن رو نداشته باشه، ما الکی بچه مون رو ختنه کنیم؟؟؟ واقعا الزام این کار رو جز بحث فرهنگی و مذهبی درک نمی کنم...

هرپس و ایدز هم باید رفرنست رو دقیق تر مطالعه کنی چون اصلا اصلا ختنه روی کاهش ایدز در آمریکاییها تاثیری نداشته و این موضوع در سال ۲۰۰۲ توسط سازمان بهداشت جهانی رد شده و مطالعات در "آفریقا" بوده (همون موضوعی که گفتم به محل مطالعات دقت کنیم... مگه ما الان شرایط بهداشتیمون با آفریقا یکیه؟) که حتیییی در آفریقا هم روش های موثرتر پیشگیری از ایدز به جای ختنه کردن توصیه شده... ختنه کردن اصلا و ابدا از ایدز و هرپس و امثالهم جلوگیری نمیکنه...
و کلا ایدز و هرپسی که مرتبط با ختنه هست، بر اثر بی بند و باری جنسی هست به نوعی و حتی با کیس یا رابطه اورال و آنال هم این انتقال انجام میشه... و این آمار از نظر من به تربیت وابسته اس.. واقعیتش دورنمایی که من از تربیتم دارم، توش محافظت از بدن رتبه ی بالایی داره، رعایت بهداشت فوق العاده مهمه... حفظ استقلال شخصی خیلی مهمه... من از علم و آموزش نمی ترسم و فکر می کنم بچه های امروز فوق العاده تیز و باهوشن و اگر آموزش درست بدیم و ارزش جونشون رو نشون بدیم، هیچوقت با کارهای احمقانه (مثل روابط جنسی بی بند و بار یا وان نایت استند)، از این ریسک ها نمی کنن...

در کل الان در کل دنیا جنبش هایی وجود داره که ختنه رو غیرقانونی کنن و مثل ختنه ی دختران، به اون ناقص سازی جنسی گفته میشه... چون جدا کردن قسمتی از بدن یک فرد نابالغ بدون رضایت او و لزوم پزشکی و عدم ثابت شدن فواید ختنه، یه جور تجاوز به حقوق کودک هست و باید غیرقانونی بشه... و مطمئنا طی چند سال آینده حرکت های بزرگتری از این جنبش ها خواهیم دید...
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلین جون من روانشناس رو برات میپرسم عزیزم
بحث زیادی به حاشیه رفت ولی واقعا به نظر منم رز منظوری نداشت
دقیقا حرفت درسته سلین سر حتنه اینقدر تو کشورمون موافقاش زیادن که شما حتی کمی تردید داشته باشی مطمئنا به سمت انجامش سوق پیدا میکنی خود منم اینو تصدیق کردم. الانم اصلا بحث ختنه کردن یا نکردن نیست اونطوری تمام مامانای دختردارم که گوشاشونو سوراخ کردن هم باید در موردش بحث بشه.
خود من هم وقتی اینجا بحثش نشده بود اصلا تردید چندانی رو ختنه نداشتم یعنی اصلا فکری در موردش نمیکردم فکر میکردم هب پسرا ختنه میکنن دیگه. حتی تو خونمونم که بلاخره خواهرزاده برادرزاده پسر دارم هم تو اینهمه سال توجه نکرده بودم واقعا هم نمیدونم می انجام داده کی نداده
آخه هرکیم اطرافم دیده بودم معمولا انجام داده بود
اولین تردید رو در مورد خواهر همسرم و شوهرش دیدم که اونها هم بواسطه دندانپزشک بودنشون موافقش چندان نبودن ( احتمالا از دوستان پزشکشون پرسیده بودن)اما در نهایت بخاطر فشار اطرافیان و البته عدم قطعیت خودشون و so so بودنشون انجامش دادند عین اکثریتی که بقول ستی لیته انجام میدند.بعد بحثی که اینجا شد و قرار شد من هم بپرسم از برادرم پرسیدم متوجه شدم پس اگر انجامش ندم انفاقیم نمیفته و دلایلی که راجع به عفونت و سرطان و اینها گفته میشه در حدی نیست که بین ما مردم عادی اینقدر رواج پیدا کرده و اتفاقا عمده دلیلش باور مذهبی و‌سنتیه و بخاطر بحث اعتقادی شدیدی که در جامعه بین تمام اقشار وجود داره ایشون گفت نه من نه سایر همکاران و دوستانم تا وقتی که مادر پدر بچه ازمون واقعا سوال نکردند و احساس نکردیم که شک به انجامش دلرند که دکتر این کار واقعا واحب هست یا نه اصلا چیزی نمیگیم چون گاها واکنشهای شدیدی به دنبال داره و امکان شکایت قانونی ( بهر حال دین کشور اسلامه). پس نه تنها خود شما همه ما هم بریم پیش پزشک قطعا ختنه رو انجام خواهند داد مگر پدر مادری که خودشون از قبل تردید داشته باشند یا مخالفش باشند و اون موقع از پزشک سوال کنند در اون صورت با احتمال بالا میتونن محاب بشن به انجام ندادنس.
در نهایت هم اینجا صرفا صحبتهای دوستانه هست. الان فقط باید به فکر خوب شدن گل پسرت باشی که اتفاقا بر خلاف نظر یسری دوستان من احتمال زیاد میدم از همین موضوع ترسیده باشه و بله بچه ها ممکنه از خیلی مسائل دیگه هم بترسن ولی ما بعنوان مادر پدر تلاش میکنیم که با اون ترس در نهایت کنار بیان
پس پیشنهاد میکنم حتما حتی امتحانی دکترش رو عوض کنی دکتر یوتاب جون دکتر خیلی خوب و مهربونین دکتر ممیشی
یه دکتر گوگولی مگولی دیگه هم خانم دکتر مدرسی هستند مطبشون پونکه هیلی سنشون کمه خودشونم پسر دارند برای همین با پسربجه ها خیلی خوب راه میان
حداقل برای تغییر روحیش خیلی خوبه. امتحانش ضرر نداره گلم
  • (کژال)، Celin، mahtakhanoum، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا همینطوره نونا جون... خیلی از دکترا می ترسن که بگن... برای همین من متخصص اورولوژی اطفال رو توصیه کردم چون اولا که 100% تخصصش رو داره... بعیده بتونه با وجدانش کنار بیاد که به مردم دروغ بگه چون تخصصش باعث شده آسیب ها رو مطالعه کنه و ببینه... یعنی وقتی ملت آسیب می بینن از ختنه، اونموقع میرن پیش متخصص اورورلوژی اطفال ولی خب این ویزیت باید قبل از ختنه باشه، احتمالات و شرایط بچه ی ما بررسی بشه و اگر از نظر پزشکی الزامش تایید شد، این ریسک رو بکنیم و تغییرات عمری برای بچه ایجاد کنیم...
متاسفانه آسیبی که متخصصین اطفال ساده دارن به ما میزنن اصلا به چشم کسی نمیاد...

به خدا من درک می کنم ایستادن در مقابل سنت های چندین صد ساله چقدر سخته...
من خودمم برام درکش و قبول این مساله سخت بود واااقعا...
ولی هر چی بیشتر تحقیق کردم، دیدم بهترین کار همینه که من دست به بدن بچه م نبرم و فقط بهداشت + آموزش درست رو انجام بدم... کاری نیست که در بزرگسالی نشه انجام داد... بزرگ بشه خودش با انتخاب خودش می تونه انجام بده واقعا...
و عمیقا معتقدم پسرامون لازمه که قوی تر بار بیان... اگر بهداشت رو رعایت نمی کنن چون والدین سهل انگاری کردن، و باید یاد بگیرن... اگر کار خونه بلد نیستن چون ازشون خواسته نشده و آموزش ندیدن.. اگر غذا درست کردن بلد نیستن چون همیشه گفتن تو پسری باید یکی دیگه برات بپزه و تو فقط بخوری بری کنار... اینها فرهنگه... باید ما این رو درست کنیم... چطور دخترا هم بهداشت رو رعایت کردن و می کنن، هم آشپزی می کنن، هم کار خونه می کنن و هم سررررر کار میرن و پول درمیارن؟؟؟؟ ولی پسرای ما فقط توی پول درآوردنه موندن... این یعنی یه جای کار مشکل داره... دختر امروز و فردا، از مرد فقط یه سایه سر و آقابالاسر نمی خواد... کسی رو میخواد که تمیز و مرتب باشه... بتونه غذا درست کنه و کنار هم آشپزی کنن، بتونه ظرف بشوره و لباساش رو اتو کنه، بتونه خانمش رو درک کنه... نیازهاش رو ببینه و بفهمه... اصلا بتونه تنهایی و مستقل زندگی کنه اول... و راه حل این موضوع فقط در استقلال و آموزش هست به نظرم...
حالا چون پسرا کمتر بهداشت رو رعایت می کنن دلیل نمیشه من پسرم رو ختنه کنم... راه حل من، تمیز و بهداشتی بار آوردن پسرمه... یکم بچه ها بزرگتر بشن، عمیقا متوجه میشید که هر چی می کارید رو برداشت می کنید Smile واقعا تربیت تاثیر داره
  • (کژال)، mahtakhanoum، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره رز جون اما همون اورولوژیستای اطفالم متاسفانه نمیتونن بگن تا وقتی پدر مادر مردد نبینن
ببین عینا بیست سال پیش یادمه من دانشجو بودم رفتم یه شهری از استانهای مرکزی که خواهرم که پزشک زنانه دوره طرح رزیدنتیشو باید میگذروند. شهری با باورهای قوی مذهبی
باور کنید اگه یک ذره بخوام اغراق کنم تو درمانگاه نشسته بودیم یه دختر نخیف ۱۵-۱۶ ساله با دو تا خانم محجبه و یه آقایی که از ظاهرش معلوم بود مذهبیه اومد داخل که خب قاعدتا خواهرم آقا رو فرستاد بیرون. دخترک ۱۷ سالش بود دو بار سقط کرده بود بلافاصله باردار شده بود در صورتی که خواهرم دفعه پیش بهش گویا گفته بود اصلا نباید باردار بشی تا یه مدت مشخصی. دخترم رنگ به چهره نداشت ماه رمضونم بود خواهرم برای معاینه دید نمیتونه ختی بلند شه از شدت ضعف از کشوش شیر و کیک درآورد با کمی گردو گفت بخور بشین پریتار بیاد سرمم بزنه من تا مریضای دیگه رو ببینم تو خالت روبراه بشه بهو خانومه همراهش که مادرشوهرش میشد شیر و گرفت و مشید گفت ای وای خانم دکتر این چکاریه ماه رمضونه و این دختر روزه عست گناه داره
اینو که گفت خواهرم اول آروم گفت این با این وضعش اصلا نباید روزه بگیره بخوره گناهاشم پای من
بعد خانومه شروع کرد به داد و بیداد که خاک بر سر اینجا که دکترش تویی و آدم بمیره بهتره تا واجباتو بذاره کنار
که دیگه خواهر منم عصبانی شد و بیرونش کرد خانوما رو. فقط دختر رو نگهداشت چون حالش بد بود
ببین دو دقیقه نشد این دختره داشت شیر و کیک میخورد یهو شوهرش با لگد درو باز کرد اول از دست زنش خوراکیا رو پرت کرد زمین بعد اومد سمت خواهرم ( من که دویدم گوشه اتاق) خواهرم در نهایت آرامش یه کاتر ( نمیدونم بهش چی میگن) درآورد برگشت کفت روزانه از دوره اینترنی ده تا مثل تو قلچماق دیدم و یسی خرفا اون مرده هم یسره داشت فحش ناموسی میداد و تهدید مه نمیدونم بلاخره یبار یجا گیرت میارم که سریع نگهبانا اومدن بیرونش کردن دختره رو همبدبختو با خودشون بردن
خلاصه کاری ندارم شمایت کردند از خواهر من باورت نشه شاید آخرش خواهرم محکوم شد به جرم تشویق به روزه خواری به حریمه نقدی اما چون شرایط بیمار اقتضا میکرد محکومیت کیفری قضایی پیدا نکرد.
یعنی شما ببین وقتی طرف داره میمیره هم شما باید دین رو در اولویت بگذاری
الان هم شما بعنوان پزشک بیا به پدر مادر بگو ختنه نکنن خدا شاهده آویزونش میکنن اون پزشک رو. تو این مواقع وجدان دیگه جایگاهی نداره وقتی طرف ممکنه با محکومیت مواجه بشه. صرفا به پدر مادرایی که خودشن مرددن و واقعا از دکتر سوال میکنن ممکنه ریسک کنن و بگن نه ضرورت نداره Sad
  • (کژال)، mahtakhanoum، Rose، Targol، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
وای ماشالله به خواهرت ایولللللللل
عاشق دخترایی هستم که اینقدر قدرتمندن... هم علم دارن و هم جرات و جسارت مبارزه و دفاع دارن
امیدوارم خدا امثال خواهر شما رو زیاد کنه واقعا... اشک توی چشمام جمع شده از جسارت خواهرت... ایوللللللللل

آره دقیقا همینه...
بیان بگن ختنه نکن پزشک رو به سیخ و سلابه می کشن...
ما هم در قرون وسطای خودمون گیر کردیم دیگه.....................................

منم هیچ جا اسم متخصصایی که رفتم و دیدم و مشاوره گرفتم رو جایی نمیگم که براشون بد نشه...
هر کس بخواد یکم مطالعه کنه و بره پیش هر متخصص اورولوژی اطفال بره و نظرات خودش رو بگه یا الزام ختنه رو به چالش بکشه، حتما واقعیت رو میگن بالاخره...
تازه اونی که استاد دانشگاه درجه 1 ارولوژی اطفال کشور بود وقتی اسم ختنه آوردم انگار دلش پر بود هم از اینکه ملت به حرف متخصصای اطفال اعتماد می کنن و پیش اونها نمیان که آناتومی اورولوژی اطفال رو چندین سال مطالعه می کنن و بچه رو می سپرن دست کسی که چند تا واحد بیشتر آورولوژی (اطفال و بزرگسال) پاس نکرده... از نظر من مثل اینه که آدم بره پیش ماما و آخرم بدون امکانات لازم توی خونه زایمان کنه به جای متخصص زنان و یه بیمارستان مجهز و متخصص که خطرات احتمالی رو می دونه و تجهیزات لازم رو برای حمایت از بچه دارن...
هم اینکه از آسیب های ختنه آگاهی ندارن و نمی دونن که ختنه اصلا وجوب علمی نداره...
او هم دلش پر بود گویا...
با اینکه من اصلا طیف فکری این متخصص رو نمی دونستم و با سرچ کردن بهترین متخصص اورولوژی ایشون رو پیدا کرده بودم و بهترین تعریف های ختنه مال ایشون بود...
ولی احتمالا به قول شما همین دکتر دلسوخته هم اگه شک والدین رو نبینن، چیزی شاید نگن و عمل کنن.....
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جون نمیدونم در مورد شپش چه کردی اما صفحه اینستای خانم دکتر بهاره ایمانی رو ببین
  • (کژال)، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جان
اسم دکتر مدرسی چیه؟ سرچ کردم چند نفر آورد
امروز یک ساعت گل پسرم نبود با ذهن آروم فکر کردم
یه سری حرفام فقط تصورات خودم بود
گان دکتر که من گفتم آبی بوده اشتباه کردم سبز بود از همسرم و مامانم پرسیدم
مامانم میگن اگر ترس از گان آبی باعث ترسش شده بخاطر پوشش خانومیه که بهش واکسن دوماهگی زد چون بعد ۲ ماهگی دیگه نتوستم اونجا ببرم واکسن بزنه
تا وارد ساختمون میشدیم شروع به گریه و جیغ میکرد که ۲ بار رفتیم بدون واکسن برگشتیم بردمش جای دیگه بدون گریه و ناراحتی واکسنش رو زد
واقعا بچه ها موجودات پیچیده ای هستن
برای راحت شدن خیالم امروز وقت دکتر اورولوژی هم براش میگیرم معاینه بشه
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلین حان احتمال داره از واکسنم ترسیده باشه
ببین پیجش اینه dr.shadimodarres
دکتر شادی السادات مدرس

حالا امتحانش ضرر نداره ممکنه کلا از دکتر خوشش نیاد فقط چون گفتی دندانپزشکی اکی هست گفتم شاید ببریش یه دکتر دیگه اکی بشه گلم

اورولوژ دیگه چرا؟ بنظرم نبر اگه از ختنه ترسیده باشه ممکنه باز واکنش نشون بده
سخت نگیر درست میشه
بنظر من که برای ویزیت عادی ببرش پیش دکتر دیگه ترجیحا خانم ببین عکس العملش چطوره
  • (کژال)، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان