اره رز جون اما همون اورولوژیستای اطفالم متاسفانه نمیتونن بگن تا وقتی پدر مادر مردد نبینن
ببین عینا بیست سال پیش یادمه من دانشجو بودم رفتم یه شهری از استانهای مرکزی که خواهرم که پزشک زنانه دوره طرح رزیدنتیشو باید میگذروند. شهری با باورهای قوی مذهبی
باور کنید اگه یک ذره بخوام اغراق کنم تو درمانگاه نشسته بودیم یه دختر نخیف ۱۵-۱۶ ساله با دو تا خانم محجبه و یه آقایی که از ظاهرش معلوم بود مذهبیه اومد داخل که خب قاعدتا خواهرم آقا رو فرستاد بیرون. دخترک ۱۷ سالش بود دو بار سقط کرده بود بلافاصله باردار شده بود در صورتی که خواهرم دفعه پیش بهش گویا گفته بود اصلا نباید باردار بشی تا یه مدت مشخصی. دخترم رنگ به چهره نداشت ماه رمضونم بود خواهرم برای معاینه دید نمیتونه ختی بلند شه از شدت ضعف از کشوش شیر و کیک درآورد با کمی گردو گفت بخور بشین پریتار بیاد سرمم بزنه من تا مریضای دیگه رو ببینم تو خالت روبراه بشه بهو خانومه همراهش که مادرشوهرش میشد شیر و گرفت و مشید گفت ای وای خانم دکتر این چکاریه ماه رمضونه و این دختر روزه عست گناه داره
اینو که گفت خواهرم اول آروم گفت این با این وضعش اصلا نباید روزه بگیره بخوره گناهاشم پای من
بعد خانومه شروع کرد به داد و بیداد که خاک بر سر اینجا که دکترش تویی و آدم بمیره بهتره تا واجباتو بذاره کنار
که دیگه خواهر منم عصبانی شد و بیرونش کرد خانوما رو. فقط دختر رو نگهداشت چون حالش بد بود
ببین دو دقیقه نشد این دختره داشت شیر و کیک میخورد یهو شوهرش با لگد درو باز کرد اول از دست زنش خوراکیا رو پرت کرد زمین بعد اومد سمت خواهرم ( من که دویدم گوشه اتاق) خواهرم در نهایت آرامش یه کاتر ( نمیدونم بهش چی میگن) درآورد برگشت کفت روزانه از دوره اینترنی ده تا مثل تو قلچماق دیدم و یسی خرفا اون مرده هم یسره داشت فحش ناموسی میداد و تهدید مه نمیدونم بلاخره یبار یجا گیرت میارم که سریع نگهبانا اومدن بیرونش کردن دختره رو همبدبختو با خودشون بردن
خلاصه کاری ندارم شمایت کردند از خواهر من باورت نشه شاید آخرش خواهرم محکوم شد به جرم تشویق به روزه خواری به حریمه نقدی اما چون شرایط بیمار اقتضا میکرد محکومیت کیفری قضایی پیدا نکرد.
یعنی شما ببین وقتی طرف داره میمیره هم شما باید دین رو در اولویت بگذاری
الان هم شما بعنوان پزشک بیا به پدر مادر بگو ختنه نکنن خدا شاهده آویزونش میکنن اون پزشک رو. تو این مواقع وجدان دیگه جایگاهی نداره وقتی طرف ممکنه با محکومیت مواجه بشه. صرفا به پدر مادرایی که خودشن مرددن و واقعا از دکتر سوال میکنن ممکنه ریسک کنن و بگن نه ضرورت نداره