امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی نونا جان
دکتر جدید حتما امتحان میکنم ببینم واکنشش چیه
مطب داندانپزشکی اسباب بازی بود بازی کرد تا نوبتمون بشه چهل دقیقه برای خودش در حال راه رفتن و بازی بود خیلی تو رفتارش تاثیر داشت
دکتر اطفال منشیش زنگ میزنه که بیا نوبتته در حد ۲تا۳ دقیقه طول میکشه تا بریم پیش دکتر وقت نمیکنه با محیط آشنا بشه دکترش هم قیافه اش خدایی خشنه خود منو چند بار دعوا کرده یه بار هم محکم زد پشت دستم
موقع ویزیت هم میگه تو بشین نیا پیشش تا من کارمو بکنم

گل پسر من کلا رو قسمت پوشک حساسه از یک ماهگی حتی نداشت مامانم تعویضش کنه پاهاشو سفت میبنده میچرخید به بغل،
تو شب که میخواستم تعویضش کنم هم خیلی سخت میذاشت کلی قربون صدقه و ناز و ...تا اجازه میداد
الان هم که بزرگتر شده اگر به ندرت اتفاق بیفته مثلا مامانم بیاد تو اتاق موقع پوشکش سریع خودشو جمع میکنه منم سریع روش پارچه میندازم
جز من و باباش با کسی راحت نیست
سر همین موضوع خیلی نمیتونم جایی بزارمش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
خب همون سلین جان ببرش پیش یه دکتر که با بچه بازیم بکنه اون برادر من که دندانپزشکه الانم تخصصش اطفاله اون موقع مه ایران بود یادمه قبل کار بعالم شده حتی یک ساعت با بچه ها بازی میکرد برای همینم خیلی راحت بچه ها اجازه کار بهش میدادن اصلا عاشق بچه هاست از ایرانم رفت لایسنسشو کرفت هنوز قبل تخصص بازم اکثر مریضاش بچه ها بودن خداییش دکتر بچه ها شدن یسری پیش زمینه ها هم لازمشه
الان دکتر دختر منم خیلی خوش اخلاق نیست یکمم هیکلیه همسرم میگه من میترسم میبینمش اهل خیلی بازی و اینام نیست فعلا شانس آوردم دخترم ازش نترسیده
این دکتری که بهت کفتم خیلی جوونه قطعا تجربه دکتر خودتو نداره اما خیلی مهربونه خداقل چیزی که ازش میبینم برای ریختن ترس احتمالیش شاید خوب باشه

بچم فهیمه نمیذاره جای خصوصیشو همه ببینن Smile
  • (کژال)، Celin، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره بن‌سای جان معلومه که میفهمن برای همین به پدر مادرا تاکید میکنن موقع باز کردن پوشک بچه از دیدن پی پی، خون هرچی اصلا قیافتونو جور خاصی نکنید بچه متوجه میشه
  • (کژال)، Celin، mona70، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
بچه ها نی نی هاتون چه فهیمن. نمیزارم کسی پوشکشونو عوض کنه. پسر من که خیلی بی حیاس. تا بازش میکنم پاهاشو میگیره هوا و شروع میکنه به آواز خوندن و کلا نمیخواد پوشکش کنن دوباره

سلین جان دکتر پسر منم مهربونه. اهل بازی با بچه ها نیست چون سنش زیاده. ولی با حوصلس بچه هارو دوس داره. هروقت میریم کلی لپ بچه رو ناز میکنه. پوشکش رو باز میکنه دلش و پاهاشو یه ماساژ کوچولو میده. پسر منم که عاشق ماساژ. کیف میکنه. دکتر بابک امیدوار

بنسای جان منم کلا تو بارداری و زایمان معاینه داخلی نشدم. حتی قبل از بارداری تست پاپ اسمیر رو پیچوندم که خیلی اشتباه کردم و باید برم برای انجامش. باید ترسو بزارم کنار.
  • Celin، mona70، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم از حیای پسراتون تعجب کردم. دخترهای من خیلی بیخیالن
بنسای جون اتفاقا بهم میگن. اما جوری شده دیگه همه استرس داریم. نمیدونم یه غریبه بیاد شاید بخوره.
  • (کژال)، Celin، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای این غذا نخوردنو همه جوره امتحان کردیم از دست هیچکس نمیخورن Smile
  • (کژال)، Celin، mona70، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آفرین بنسای جان دقیقا همینطوره که میگی... درست ترین کار همینه... من حتی همون چند روز اول هم به بقیه هم می گفتم روش رو دستمال خشک کن یا کاغذی بذارید (کسایی که ادعاشون گوش فلک رو کر کرده بود که تجربه دارن، نمی دونستن روی پسر بچه یه دستمال بذارن خبری ار فواره ی جیش نخواهد بود... چه برسه از بعد تربیت جنسی بخوان توجه کنن...
خیلی عالیه که دوره های تربیت جنسی رو رفتی... کلی جلویی واقعا Smile منم چندین دوره و کارگاه شرکت کردم و کتاب هم خریدم و چند وقت دیگه، یه کتابی که ممنوع الچاپ شده ولی مترجمین به رایگان روی نت گذاشتن پرینت رنگی می گیرم و سیمیش می کنم تا از روش آموزش های لازم رو بدم...
الان پسرتون هنوز خیلی کوچیکه البته، ولی گفتم اینو بگم خوبه برای همه مون...
فقط این موش که گفتی، طبق مطالبی که من خوندم، زیاد مناسب نیست و نباید یه صفت غیر از اسم واقعی باشه... باید اسمی باشه که هر جایی گفت کسی تعجب نکنه، کسی نخنده، کسی بهش بر نخوره ووو... می دنم که حتما توی خونه با اسم های درست اون قسمت ها رو نامگذاری کردید، ولی گفتم فرصت خوبیه که این نکته رو بگم شاید خیلیا ندونن...
البته کلا بارها دیدم که میگفتن کلا بچه رو با اسم حیوانات خطاب نکنید... مثلا موش کوچولوی من یا هر چی... من خودم به پسرم می گفتم جوجه و وقتی فهمیدم که خوب نیست، دیگه نگفتم... همون پسرم و پسر جان، قند عسل جان و... رو انتخاب کردم...
یعنی در کل این اسم های مختلفی که میگن زیاد درست نیست...
بهترین اسم، اسم های نسبتا علمی و عمومیشون میشه... از بین اسم ها من آلت و باسن رو من انتخاب کردم و استفاده می کنم... و جیش، پی پی و باد... به نظرم اسم هایی بودن که جنسیت ندارن، بار فرهنگی ندارن، خنده دار نیستن و...
برای دخترا دیدم باسن جلو و عقب... که خودم زیاد باهاش ارتباط نگرفتم و همون آلت و باسن برای دخترا هم مناسبه به نظرم...
ما از روز اول با همین اسم ها صحبت کردیم بخصوص موقع دستشویی و الان خب هم می شناسه هم تفکیک می کنه و میگه که خوبه به نظرم...
اگر کسی در این مورد نظر یا انتقاد یا پیشنهادی داره هم خوبه که بگید تا در موردش صحبت کنیم و بهترین اسم رو انتخاب کنیم Smile یا نظرات متخصصین مختلفی که خوندین رو بگید تا یاد بگیریم چی بهتره؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، mona70، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آفرین گفتم که حتما می دونی خودت Smile
ولی آلت و باسن هم کاملا مودبانه و هم علمیه نگران نباش... خودت هم باهاشون کنار بیا و آمادگی داشته باش که بتونی توی یه جمع رسمی این کلمات رو از دهان بچه بشنوی و خودت رو کنترل کنی و کاملا طبیعی برخورد کنی (نه خودت نه بچه هیچ شرمی نیاز نیست داشته باشید)... البته می دونم پسرت هنوز کوچیکه و برخورد نداشتی و همه ی اینها برات جدید و ناآشناست ولی خواستم بگم که اگه یه اسم درست رو انتخاب و استفاده کنی، از استفاده کردنش توی مجامع رسمی و حتی اینترنت هم نباید ابایی داشته باشی (زمان بگذره خود حساسیتت کم میشه و اینقدر با این مساله و کیفیت کارکردش درگیر میشید که کاملا عادی میشه... فقط باید بذاری عادی هم بمونه...)
و کاااملا بچه عین دست و پاش این قسمت ها رو هم بشناسه... مثلا اولین برهه ی دست زدن به آلت که از 2 یا 2.5 شروع میشه مقدمه ی خیلی چیزاست و اگه این عضوش براش عادی نشده باشه، خیلی ممکنه گیر و گور پیش بیاد...

واقعا من به این خشت اوله خیلی ایمان دارم...

الان می بینم بچه ها با چه مشکلاتی روبرو هستن که مثلا دست زدن به آلت براشون مخفیانه شده، خیلی اون قسمت رو خجالت آور می دونن، از پی پیشون می ترسن وووو...، ولی به نظر من واقعا به امید خدا با آموزش های درست این قبیل مشکلات پیش نمیاد...

یا مثلا اون بچه هه که رفته بود توی برنامه ی کودک که وایرال شد چقدر زشت بود خدایی... ولی اگه میگفت آلت به نظر من می گفتن چه بچه ی با تربیتی (کلا بچه به اون سن باید نسبتا می دونست که مساله ی خصوصی، اندام خصوصی و... چی هست و نباید از جای خصوصیش صحبت کنه ولی باز نسبت به شو... خیلی بهتر می بود به نظرم) و برای همین به نظرم از اول یه کلمه ای باشه که هر جایی استفاده کرد شرمسار و سرزنش نشه خیلی خوبه چون تا چندین سال اول بچه عقلش نمی رسه کجا چی بگه یا نگه، بعد اگه زشت باشه و بازخورد منفی بگیره حساس میشه، ممکنه یه سری تفکرات یا طرحواره هایی در بچه ایجاد بشه که در سرنوشتش تاثیر میذاره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
من مه میگم واژن و مقعد !!! Smile به باباشم همینو مبگم مثلا واژنشو خوب بشور یا مقعدشو کرم بزن
بلاخره خودشم میشنوه باید عادت کنه شاید باورتون نشه من تا دانشگاه نمیدونستم به واژن یه چیز دیگه میگن سر کلاس اوایل ترم یکی یه دو حرفی نوشته بود و بعدشم اسم یه استادو من هی با فتحه میخوندمش میگفتم یعنی چی یعنی چی
اینقدر شوت بودم
  • (کژال)، 2015، mona70، Rose، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۱۵، ۰۵:۰۳ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها اخه من خودم کلاس اموزش جنسی کودک رفتم واسه همین خودم از اولین روز پیش کسی ( بجز مامانم و شوهرم که همیشه بودن برای کمک) نه بهش شیردادم نه پیش کسی عوضش کردم، پیش هییییچ کس
یعنی بیشتر از اینکه خود پسرم حیا ر‌و بفهمه من خودم از اول رعایت کردم
موقع تعویضش هم همیشه یه دونه از پارچه خشک کنهاشو میندازم رو دل و پاهاش که هم جیش کرد بزنه به اون هم اینکه عادت کنه و بزرگتر که شد عادت نکنه موقع تعویض به موشش دست بزنه و باهاش بازی کنه و راحت تر بشه بهش یاد داد که این جای خصوصیه و کسی نباید ببینه
( اینا رو تو کلاس یاد دادن البته)
ای خواهر دخترهای من یه ماه و بیشتر بستری بودن که من فقط دو ساعت اجازه دیدنشون رو داشتم.. کجا بودم که بخوام حیا رو یادشون بدم....

الان دیدم گفتی بجز مامان خودت و شوهرت که کمکی بودن، منم پیش همینا فقط عوض کردم. فکر نمیکنم کسی بچه‌شو تو جمع عوض کنه!
  • 2015، mona70، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان