امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نونا شاید استیل پاقعی نیست اون
برای من استیله و ۵.۶ ساله هفته ۳.۴بار استفاده میکنم 
اصلا تغییر رنگ نداده 
با یه اسکاچم تمیز میشه
فکر کنم اونموقع ۱۰ تومن خریدم
وای از این برقیه
میخوام بذارمش دیوار بفروشمش
هم بزرگه هم طولانییییی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها برای بخارپز کردن...
بهترین روش که عصاره ی ماده ی غذایی حفظ بشه، پختن مواد توی شیشه هست....
من اون اولا که موز رو هم اینجوری میدادم... چه برسه بقیه چیزا...
اگه درست کنسرو هم بشه خیلی بیشتر هم می مونه که من خودم معمولا چند مدل مختلف برای 2-3 روز درست می کردم وداشتم دیگه (چون ظرفاش کوچولو بود، برای یه دونه یه وعده ای نمی صرفید اونهمه بجوشه)...
بعد از این هم، بخار پز کردن کنار مثلا برنجه... یه تکه سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین یا هویج یا اصلا هر چی که میخواید رو می تونید بذارید روی برنج یا مثلا اگه موزه که مزه ش قاطی میشه، بذارید توی یه ماگ کوچولو و بذارید روی برنج... خیلییییی ایمن و تمیز می پزه...
وقتی تست گوشت رو هم انجام بدید، می تونید راحت توی غذا بذارید بپزه مثلا توی خورشت مثل چلوگوشت یا خورش مرغ...
انواع سبزی و صیفی جات رو می تونید بریزید با گوشت بپزه هم به مزه ها عادت می کنه هم خیلی مقوی تر از آب پز یا بخارپز ساده اس...
منم از این صافی ها گرفتم اما اصلا ارتباط نگرفتم باهاش...
بهترین و راحت ترینش همون تغییر خورش ها بود که صیفی جات بیشتری توشون استفاده کردم...
مثلا مرغ های من، هویج، گوجه، بروکلی، شلغم، کرفس، انواع فلفل دلمه ای، کدو، بعضا بادمجون سرخ شده کنارش داره... و هر کدوم از اینا رو بسته به محتویات یخچال و همخونی طعم ها استفاده می کنم و خبری از اون خورش مرغ ساده ی سنتی ربی بدون خاصیت آنچنانی نیستش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون دیدمش
دقیقا ظاهرش همینه حالا جنسشو نمیدونم
اما برای من که خیلی خوبه
بعد برای خودمون سبی زمینی مثلا تو اب نیم ساعت میپزه توی این ۱ ربعه 
اندازشم خوبه
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جونم
رز جون مرسی پس تو‌شیشه هم میشه، فکر میکردم فقط گوشت و‌سوپو اونطوری باید بپزم مرسی
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اقا منم این توی شیشه رو حتما تست میکنم
به نظرم خیلی جذابه
  • nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره یوتاب من خودم مواقع مریضی گوشت تو شیشه میپزم خیلی عالیه
ولی نمیدونستم برای میوه هم میتونم اینکارو بکنم
دخترم طفلی بعد کمکی یبوست شده هر دوروز یبار یکبار ولی با خجم بالا و غلیظ پی پی میکنه
خب بچه کوچولو نباید اونقدر غلیظ پی پی کنه با اینکه فرنی حریرشو خیلیم سفت نمیکنم آبم میدم بهش
دیگه گفتم امروز دو سه قاشق پوره گلابی بهش بدم
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون آب بیشتر بده
رز من نفهمیدم ربط خورش و انواع خورش و مزه خورش ساده و سنتی چی بود به این قضیه نحوه بخارپز کردن.

نونا بعد کمکی پی‌پی‌شون سفت‌تر میشه. نگران نباش
پوره گلابی هم خوشمزه است. من همه‌ رو بخارپز میکردم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها کلا روش های متنوعی هست... حتی کباب کردن، روی نمک پختن (مثلا من خیلی وقته دیگه سیب زمینی آب پز درست نمی کنم، کف یه قابلمه مسی رو نمک ریختم و مثلا سیب زمینی ها رو روی اون کباب می کنم خیلی هم خوشمزه تر از آب پز بی مزه میشه...

ترگل جان منظورم اینه که دیگه اصلا به روش نرمالش آشپزی نمیکنم و بیشتر به موادی که توی خورش قراره بپزه فکر می کنم نه رنگ و رویی که قراره با رب بی فایده به دست بیاد... مثلا کلا خبری از سرخ کردنی توی خونه ی ما نیست... چون فایده نداره... روشهای جایگزین رو استفاده می کنم و فواید بیشتری می برم...
از اونطرف مواد مغذی که در گوشت و صیفی جات هست به خورد هم میره و از بخارپز ساده فوق العاده هم خوشمزه تر میشه هم مغذی تر... یعنی با خوردن هر چیزی، میشه فواید اونیکی رو هم به دست آورد... سیب زمینی خالی چی داره جز یه ذره ویتامین و کلی کرب؟ اما وقتی با آب گوشت می پزه و به بچه میدیم، هم مزه ش ارتقا پیدا کرده هم خواصش با سیب زمینی ساده فرق داره... حتی مدل پخت غذا که کباب می کنیم یا آب پز، روی خواص نهایی غذا فوق العاده موثره... این که دیگه مثلا توی آب گوشت یا کنار سبزی و صیفیجات دیگه می پزه مسلما از نظر تغذیه ای مفیدتر هم هست...
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون برای بعدتر بود اون گوشت و خورشت برای مثلا ۸ ماهگی

ترگل جون حتما اب بیشتر میدم

ترگل جون الان دیدم پلوپز و آرامپزم هر دو‌سبد بخارپزم دارن بسی خوشحال شدم تا شب که یه مربایی چیزی بخرم برای شیشه فعلا تو این بخارپز میکنم
مرسی مه گفتی باعث شد برم کابینتو بگردم

سه بار گفتم ترگل جون Smile
  • 2015، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون اون مال قدیم بود... الان حتی مواد با احتمال حساسیت زایی بالا مثل کره ی بادوم زمینی هم مشخص شده هر چی زودتر تست بشه بهتره... و احتمال حساسیت زایی پایین میاد...
توی بچه های بدون حساسیت، حتی تا ماهی و غذاهای دریایی یا تخم مرغ و بادوم زمینی باید بین 4 تا 6 ماهگی وارد رژیم غذاییشون بشه... شیر، لبنیات، گندم و... هم همینطوره و زودتر باید معرفی بشه تا احتمال حساسیت زاییش بیاد پایین...
اگر دکتری داره با سیستم قدیمی جلو میره حتما بررسی جدی داشته باشید...
از آکادمی پزشکان اطفال آمریکا و سازمان آلرژی استرالیا و سازمان آسم و آلرژی آمریکا و سایت wHOLESOMEFOOD می تونید استفاده کنید...
خیلی دیره که 8 ماهگی اینها گوشت و... رو معرفی کنیم...
اون برگه ی پشت کارت واکسن فووووق العاده بی اعتباره... خیلی قدیمی و از سیستم خارج شده اس...
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان