موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۱۸ صبح)nona نوشته است: (۱۴۰۰/۹/۲۶، ۱۲:۵۳ صبح)Targol نوشته است: مرسی رزجون
نوناجون اون زمان که ما حرفه و فن داشتیم یادمه نوشته بود اگه صابون حلال یه لک نباشه باعث تثبیتش میشه. چطور اول با صابون امتحان کردی؟! به نظرم به ترتیب مایع ظرفشویی، پودر ماشین و شامپو فرش رو امتحان کن. البته تجربه ندارم همینجوری میگم.
ترگل جون اتفاقا منم از حرفه و فن یادم بود که اگه لکی با هیچی پاک نشد با صابون و آب سرد امتحان کنید، اشتباه یادم بود یعنی؟
نه درسته دیگه عزیزم. حرف شما هم بیان دیگه این موضوعه که صابون بمونه برای مرحله آخر. اگه با هیچی پاک نشد، صابون.
حالا من خودم برای بچههه اولین چیز همون صابون رو میزنماا، اما برای لباسهاشون که مهم نیست برام.
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۹/۲۶، ۱۲:۲۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۶، ۱۲:۲۹ عصر، توسط nona.)
آره ترگل جون هر دو به حرفو زدیم ولی نمیدونم چمه من اول میرم سراغ صابون برای لکی که احساس میکنم مقاومه 
آیسان جان گلنارو میگی احیانا؟ من نمیدونم صابونم چیه از همین معمولیاست حالا جعبشو نگاه میکنم میگم اصلا کامل کامل پاک میکنه عالیه
باشه حتما رز جان یه گوشه امتحان میکنم
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
نونا جان پودر لکه بر سپید رو هم خواستی امتحان کن
به روش آخری که توضیح داده موثره
پرده های آشپزخونه رو با رنده شده صابون گلنار شستم در حد سفید کننده عمل کرد فکر کنم برای پوست یه لایه رو کلا ببره
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۵۵ عصر، توسط Rose.)
مرسی سروناز جان که نظرت رو گفتی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۳۷ عصر، توسط Targol.)
سروناز جون بله، به بزرگتره که آلرژی شدید داره شیر خودمو با رعایت رژیم و شیرخشک نئوکیت میدم. به دومی که خفیف تره پپتی میدم. تو فرنی دومیه هم بعد آماده شدن همینو اضافه میکنم. برای اولیه با آب درست میکنم.
نونا جون فکر کنم منظور آیسان جون اون صابونهای سنتیه که زرد و نارنجی اند و عطاریها دارن. بهشون میگن صابون مراغه فکر کنم. ازش خیلی تعریف میکنن اما نمیدونم در عمل چطوره.
من انقققدددر منتظرم بچههام ۹ ماهشون شه و پنیر بخورم که حد نداره
اعتبار:
35,283
سروناز چرا پاک کردی مادر بذار بخونیم بعد پاک کن 
ترگل جون آهان من از وقتی یادمه ازین صابون سبزا تو خونمون بود قدیما فکر کردم اونو میگه آیسان
عزیزم هنوز پنیر نمیخوری؟ الهی  خدایی اگه من قرار بود رژیم بگیرم نمیتونستم مثل شما
همینطوری بدغذا هستم دیگه تمام اون حذفیات موارد مورد علاقمه
تشکر Received: 1,809 in 680 posts
تشکر Given: 4,786
(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۲۴ عصر)Targol نوشته است: سروناز جون بله، به بزرگتره که آلرژی شدید داره شیر خودمو با رعایت رژیم و شیرخشک نئوکیت میدم. به دومی که خفیف تره پپتی میدم. تو فرنی دومیه هم بعد آماده شدن همینو اضافه میکنم. برای اولیه با آب درست میکنم.
نونا جون فکر کنم منظور آیسان جون اون صابونهای سنتیه که زرد و نارنجی اند و عطاریها دارن. بهشون میگن صابون مراغه فکر کنم. ازش خیلی تعریف میکنن اما نمیدونم در عمل چطوره.
من انقققدددر منتظرم بچههام ۹ ماهشون شه و پنیر بخورم که حد نداره  آره ترگل جون دقیقا همونها
اعتبار:
25,418
نوناجون منم دیگه دارم خل میشم. امروز صبح پنیر رو داشتم از تو پیش دستی برمیگردوندم تو پاکت، کارد پنیرخوری رو مزه کردم  تنها تجربه پنیر خوردنم تو این ۴/۵ ماه بود.
اعتبار:
35,283
اعتبار:
25,418
مادر خوب  خرابکاریهامو برانون تعریف نمیکنم
|