اره بچه ها جون.واسه دخترم ازمایش مدفوع نوشت یکی از ایتم هاش عدد ۱الی ۲ رو نشون میداد.دیگه گفت دو هفته هیچی لبنیات نخور دوباره تکرار کن اگه رفع شد نیازی به عوض کردن شیر خشک نیست .دقیقا همین رو گفت که این شیر خشک ها بدمزه هستن و سخت گیر میان.البته من از اول زایمان شیر و پنیر و ماست نمیخوردم ولی مثلا کره میخوردم یا کیک و این چیزا.خلاصه تو ازمایش دوم کلا منفی شده بود و بهم گفت از ماست پروبیوتیک کم چرب شروع کن اگر مشکلی نبود رژیم رو قطع کن.
ندا جون دقیقا همینطوره که میگی.تمام استخون هام درد میکنه .زانو درد و کمر درد گرفتم .دخترمم وزنش نسبتا زیاده .حس میکنم از نظر بدنی خیلی ضعیف شدم.حالا کم کم شروع میکنم به خوردن چون انگار واسه دخترم خیلی خفیف هست.میگم که حتی شیر خشک عادی میخوره .نمیدونم اصلا چرا از فردای زایمان دوتا دکتر گفتن لبنیات نخور(دکتر زنان و اطفال).فکر کنم برای نفخش بوده .
ندا جون دقیقا همینطوره که میگی.تمام استخون هام درد میکنه .زانو درد و کمر درد گرفتم .دخترمم وزنش نسبتا زیاده .حس میکنم از نظر بدنی خیلی ضعیف شدم.حالا کم کم شروع میکنم به خوردن چون انگار واسه دخترم خیلی خفیف هست.میگم که حتی شیر خشک عادی میخوره .نمیدونم اصلا چرا از فردای زایمان دوتا دکتر گفتن لبنیات نخور(دکتر زنان و اطفال).فکر کنم برای نفخش بوده .