امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
وای رز جون اتفاقا من اسم این شخصی که ایشونم اوردن و گفتن متدشون درست نیست همین که با انیمیشن یاد بگیرن رو شنیده بودم و اطرافم کسایی بودن که از این روش استفاده کرده بودن و میگن که راضین بچه هاشون(الته منطورم یه نفره که برای دوتا بچش اینکارو کرده) زبانشون قوی شده و فارسی رو هم که حرف میزدن یعنی بعد از یادگیری زبان اصلیشون اینو شروع کردن اگر بچه فارسی حرف زدنش فول باشه بازم ایراد داره؟ منو باش میگفتم بچمو راحت دوزبانه میکنم که انقد دردسر کلاس زبان نکشه Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خیلیییی مبحث گسترده ایه...
یه سری بچه ها خب کلا استعداد فراگیری زبانشون بالاست که اونم باید اول زبان مادری تکمیل شه بعد زبان دوم...
منم دیدم که راضی هستن... ولی ببین اگر خودت انگلیسی بلد باشی و پای صحبت بچه بشینی، می بینی اولا حفظ کرده، عین شعر... دوما اصلا اصلا مفهوم نیست چی میگه... و پدر و مادر معمولا زبانشون ضعیفه و متوجه انگلیسی حرف زدن بچه نمیشن و فکر می کنن بچه شون خیلی زبان حالیشه... من یکی رو دیدم خودش و همسرش دیپلمه بودن، و بچه نه ساله نمی تونست فارسی حرف بزنه... ولی انگلیسیش هم ضعیف بود و چیز خاصی بلد نبود... و اون مادر با افتخار می گفت من از بچگی گذاشتمش جلوی یوتیوب!!!!!!! و فکر می کرد و می کنه زبان بچه ش خیلی قویه... ولی فقط زیان خودشه که ضعیفه و متوجه نمیشه بچه ش چیزی بلد نیست..........

روانشناس هایی که مدرک تایید شده دارن رو ببینید، پیج گفتاردرمانها رو ببینید متوجه آسیبها میشید...

حالا امیدوارم این شائبه پیش نیاد که باز رز مخالفت کرد... من دارم از دید خودم میگم... شما هم تحقیق کنید و باز نهایتا تصمیم به عهده ی خود پدر و مادره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
ممنونم رز جان من که دارم فعلا از تجربه‌های شما مامانا استفاده می‌کنم برای بعدها ان‌شاالله
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کتایون جون کولیک معمولا تا ۳-۴ ماهگی رفع میشه. رفلاکس ممکنه بیشتر طول بکشه. دختر من وزنگیریش خوب بود اما رفلاکس داشت. اونقدرها هم بالا نمیاورد اما خوب ترش میکرد یا حالت آدامس جویدن و اینا. هنوزم یکم درگیریم اما دارو مصرف نمیکنه. به مرور قطع کردیم. دارو بیشتر اذیتش میکرد.
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۷:۵۵ عصر)Targol نوشته است: کتایون جون کولیک معمولا تا ۳-۴ ماهگی رفع میشه. رفلاکس ممکنه بیشتر طول بکشه. دختر من وزنگیریش خوب بود اما رفلاکس داشت. اونقدرها هم بالا نمیاورد اما خوب ترش میکرد یا حالت آدامس جویدن و اینا. هنوزم یکم درگیریم اما دارو مصرف نمیکنه. به مرور قطع کردیم. دارو بیشتر اذیتش میکرد.

ممنون عزیزم
شما چیکار کردین برای کمتر بالا آوردن شیر؟ کلا چه کارایی باید برای کمتر شدن رفلاکس کرد؟
درسته میگن باید بعد هر بار شیردادن بیست دقیقه رو شونه نگه داشت؟ من دو دقیقه نگه میدارم انقدر دستم درد میگیره که دیگه نمیتونم تحمل کنم
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کتایون جون ما حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نگه می داشتیم...
نکته ی مهم راحتی پوزیشن بدنته... من پشتم بالش میذاشتم، دورم رو با بالش بارداری ساپورت می کردم و تکیه میدادم... بعد از یه مدت اینقدر زیاد شده بود که کلا خوابش میشد تایمی که بغلمه، بعدشم باز شیردهی بود و باید باز بغلم می بود... ولی اینقدر پیشرفت کرده بودم که کتاب می خوندم یا با موبایل کار می کردم یا آشپزی و کار می کردم، همه یه دستی...
قبلا درباره ی روش هاش صحبت کردیم... آغوشی و کمتر چادر خونه به کارم میومد...

فقط یه توصیه اینکه تا می تونی کمک بگیر... از هر کسی که می تونی... چون تنهایی آدم داغون میشه... مثل من...

برای کاهش عوارضش هم من قبلا دستورالعمل نقدادی رو مطمئنم که گذاشتم... اگه پیداش نکردی یا سیو نکردی دوباره عکس بگیرم بفرستم. ولی سرچ هم کنی مطالب زیادی میاد از غذاهایی که نباید خورد و تاثیر میذاره تا پوزیشن و مدت و مکان شیردهی ووو...
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۸:۴۳ عصر)Rose نوشته است: کتایون جون ما حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نگه می داشتیم...

مرسی از جوابت رز جان
واقعا کار سختیه هر بار ۲۰ دقیقه، اخه دخترمم خیلی کوچیکه ، گردنش نگرفته خیلی باید با احتیاط بگیرمش 
مقدادی پیجشو ببینم؟
پاسخ
خواهش می کنم عزیزم
آره میدونم خیلییییییییی سخته واقعا خدا قوت...
ولی مطمئن باش این روزا میگذره... حرفی چیزی داشتی بیا بگو... نخواستی عمومی بگی من توی خصوصی در خدمتت هستم عزیزم... بیا صحبت کنیم اگر حالت خوب نبود...

آره پیج هم داره
ولی عکس یه برگه ای که به همه ی بچه های ریفلاکسی میده رو هم گذاشتم توی گروه... نمی دونم سیو کردی؟ یا بچه ها می دونن کجاست؟ اگه نه عکسشو برات تا فردا میذارم...

بعد کانال تلگرام هم داره، حتما عضو شو... توش خیلی مطالب مفید داره البته که از نظر من از علم روز یکم عقبه ولی باز بهتر از خیلی از دکترای دیگه اس واقعا... حداقل تلاش میکنه که به روز باشه Smile از بیماری تا دستور غذا و... داره... ریفلاکس رو هم توی کانالش سرچ کنی حتما کلی مطالب خوب میاره...
پاسخ
کتایون جون منم اوایل ۲۰ دقیقه نیم ساعت نگه میداشتم. به مرور راحت‌تر میشه برات. تشکش هم که باید شیبدار باشه. هیچ وقت کلا تو حالت کاملا صاف نباید دراز بکشه حتی تو بغلت. همیشه سرش بالاتر باشه. دمای خونه رو خنک‌تر نگه دارید مخصوصا موقع شیر دادن، یه سری پرهیز غذایی هم اگه شیر خودتو میخوره باید رعایت کنی. فاصله شیردهی رو رعایت کن، بزرگترین عامل رفلاکس پرخوریه. زودتر از ۱/۵ ساعت اگه شیر خودتو میخوره شیر نده. بیشتر از ۲ ساعت هم نشه که یهو کلی شیر بخوره. بهتره وعده هاش کم کم و نزدیک باشه.
  • youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۹:۱۵ عصر)Rose نوشته است: خواهش می کنم عزیزم
آره میدونم خیلییییییییی سخته واقعا خدا قوت...
ولی مطمئن باش این روزا میگذره... حرفی چیزی داشتی بیا بگو... نخواستی عمومی بگی من توی خصوصی در خدمتت هستم عزیزم... بیا صحبت کنیم اگر حالت خوب نبود..
ممنون از محبتت
دوست داشتم از این روزا بیشتر لذت ببرم ولی مثل بارداری سختی که داشتم همش دعا میکنم بگذره، 
امروز داشتم فکر میکردم من یه دونه عکس قشنگ حتی با دخترم تو این ۲۳ روز نگرفتم!!! انقدر که همش درگیرم
نه عزیزم من سیو نکردم اگه برات سخت نیست لطفا دوباره بزار،   Heart

(۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۹:۵۶ عصر)Targol نوشته است: کتایون جون منم اوایل ۲۰ دقیقه نیم ساعت نگه میداشتم. به مرور راحت‌تر میشه برات. تشکش هم که باید شیبدار باشه. هیچ وقت کلا تو حالت کاملا صاف نباید دراز بکشه حتی تو بغلت. همیشه سرش بالاتر باشه. دمای خونه رو خنک‌تر نگه دارید مخصوصا موقع شیر دادن، یه سری پرهیز غذایی هم اگه شیر خودتو میخوره باید رعایت کنی. فاصله شیردهی رو رعایت کن، بزرگترین عامل رفلاکس پرخوریه. زودتر از ۱/۵ ساعت اگه شیر خودتو میخوره شیر نده. بیشتر از ۲ ساعت هم نشه که یهو کلی شیر بخوره. بهتره وعده هاش کم کم و نزدیک باشه.
مرسی ترگل جان
راستش خیلی وقتا نمیتونم فاصله رو‌رعایت کنم دخترم وقتی شیر میخواد یه جوری دست و پا میزنه و گریه میکنه که حتی پنج دقیقه هم نمیتونم صبر کنم

راهکاری داری عزیزم؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان