امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
#71
نونا جون بچه ها این حساسیت های ما رو ندارن
سعی کن اصلا به روی دخترت نیاری و تعریف هم بکنی
دلسوزی هم نداره... هر چیزی یه بو و یه مزه ای داره... همین آد که دختر شما و پسر من با عشق می خوردن رو اگه خودمون بخوریم ممکنه ببخشید بالا بیاریم...
بچه ها بوی بد و خوب براشون معنایی نداره... مزه ی خوب و بد معنایی نداره... برای همینه می بینی بچه 4-5 ساله نفت یا مواد شوینده خورده اصلا هم نفهمیده که بده یا ضرر داره وووو... حتی با اون بوی گندی که دارن...
این که دیگه گوشته... اصل بوی گوشت همینه دیگه... شما بهسازی شده خوردی همیشه، عادت نداری... وگرنه این بو برای اجدادمون و همچنین بچه هایی که شناختی از بد و خوب ندارن، علامت قوت و سیری و درمان و بهبود زخم ها بوده... منی که 30 سال رو رد کردم، ببین اگه جایی رد شم و بوی کباب بهم بخوره ها، تا کباب نخورم آروم نمیشم... انگار یه چیزی توی وجودم میگه زود باش خودتو برسون غذا حاضره Smile اصلا یه وضعی Smile همین شیشه ایا من یکم بوش رو متوجه میشم اما برام بوی گوشت خالص رو تداعی می کنه و اصلا بدم نمیاد... اصلا جای نگرانی نداره خواهر Smile اگه گوشت سالمه کاملا طبیعیه...
اگه الان دخترت با انواع طعم و مزه ها آَنا نشه، به مرور پذیرشش در این غذاها کم میشه (این رو به وفور دیدم که بچه ها چون دستپخت مامانشون رو از اول می خورن، جایی غذای مشابه بخورن براشون خوشمزه به نظر میاد ولی اگه مشابه غذای مادرشون نباشه، بدشون میاد... شخصا برای اینکه اینجور مشکلی پیش نیاد من همه چیز به پسرم دادم) و مسلما روی سلامتش تاثیر میذاره... بذار هررر چیزی که حساسیت نداره بخوره... حتی اگه حساسیت داره هم یه سری دستورالعمل براش هست که مقادیر و فواصل رو تعیین می کنه یا میگن مثلا بعد از فلان مدت دوباره تست کنید ووووو...

آها یه نکته ی غیرمرتبط هم بگم... دلسوزی اصلا خوب نیستش عزیزم... سعی کن دلت نسوزه برای چه دخترت چه آدمای دیگه... این روشیه که انرژی های منفی میان و از انرژی آدمای خوب استفاده می کنن و اونها رو تهی می کنن و تهش فقط یه حس بد برای اون آدم خوب میذارن... نیازی به دلسوزی نیستش واقعا... چرا دلت بسوزه عزیزم؟ بچه اس داره رشدش رو می کنه و داری بهههههترین غذا رو براش فراهم می کنی... این گوشت توی شیشه، در واقع همون گوشت درمانیه (گوشت بطور نرمال توی رژیم غذایی سنتی ما نبوده و مصرف درمانی داشته مل همین بچه ها یا زن زائو یا آدمای مسن وووو.... که قوت رو از گوشت بگیرن...)...


درباره ی پوره هم اصلا از اول یکی از دلایلی که فرنی رو من مخالفشم اینه که شله... من جز چند بار گوشت قرمز، اونم تا 7-8 ماهگی، هیچی رو پوره نکردم... واقعا واقعا تاثیر داره... کم کم تلاش کن کاملا پوره بهش ندی... هی بافت رو درشت کن... برای حرف زدن و خیلی مسائل دیگه هم مهمه که فقط پوره به بچه ندیم... بعدا هم بزرگ بشه کماکان می بینی 3-4 سالش میشه و غذای پوره میخواد... واقعا تا جایی که میشه، از این دستگاه ها نباید استفاده کرد... دکتر ظریفی درباره ی همین مساله ی پوره کردن یا نکردن یادمه یه پستی داشت. اگر دوست داشتی حتما پیداش کن و گوش بده...

بعد یه نکته هم که هست، بچه ها در مواجهه با طعم و بافت های جدید معمولا یه سری اشکال جدید توی ظاهرشون ایجاد می کنن... یا مثلا حس می کنی داره دور از جون خفه میشه... ولی هیچی نیست و فقط آشنایی با بافت جدیده... دقیقا عین ما اگه یه ماده ی غذایی که تا حالا نخوردیم و انتظار داریم مثلا نرم و شیرین باشه، یهو سفت و مثلا ترشه!!! همین... واقعا چیز خاصی نیست اگه از روی این میگی که دوست نداره، باید اجازه بدی که امتحان کنه...
این فقط یه ریفلاکس نزماله... ریفلاکس گگ (GAG)
اینا رو هم ببین:
https://solidstarts.com/starting-solids/safety/gagging/
https://healthyparentingwinnipeg.ca/is-m...r-choking/

اینم یه کلیپ عالی از گگینگ... بچه هنوز دندون هم نداره:
https://www.youtube.com/watch?v=uRrbZuP-pjk
با آرامش کنار بچه میشینیم و میذاریم در آرامش مزه ها و بافت ها رو حس کنه... این روی هوششون هم خیلی تاثیر داره ها

اینم کلیپ هم در مورد شناخت علائم بچه ها در آغاز غذای کمکیه:
https://parenting.firstcry.com/articles/...d-to-know/
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#72
Tongueنونا جان من ماهیچه خالی میندازم تو شیشه با نمک میپزه به نظرم خیلی خوشمزه اس بوشم دوست دارم
شاید دخترتم مثل من باشه At
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#73
بچه‌ها روش پخت تو شیشه چه جوریه؟ مواد رو میریزین، در شیشه رو محکم میبندین، شیشه رو میذارین تو آب سرد که جوش بیاد؟ شیشه نمیترکه؟ تا چقدش آب بریزیم؟
برای سوپ تو شیشه هم یکم آب میریزین؟ بعد اینکه همین شیشه رب و خیارشور و اینجور چیزها؟

نوناجون آخرش با بلندر میکس کردی؟


من امروز موز و سیب خام رو رنده ریز کردم دادم بهشون. دختر بد ادام خیلی هم بد برخورد نکرد. یکی در میون با قیافه تو هم کشیده خورد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#74
ترگل من فقط گوشت و دنبه بدون نمک و هیچی میذارم تو شیشه مربایی بزرگ و درشو میبندم یه قابلمه بزرگ که سه چهارم شیشه را آب بگیره آب میرزم اونقدری که شیشه شناور نشه و میذارم با هم جوش بخورن ۴-۵ ساعت پخته میشه آخر کار یکم نمک اضافه میکنم
اگر آبش کم شد آب جوش اضافه کن
اگر آب سرد بریزی میترکه
در حین پخت هم شیشه را بیرون نیار که سرد و گرم نشه و نشکنه.
همین
خیلی هم خوشمزه اس
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#75
ماری جون مرسی از توضیحت. اگه آب قابلمه کم شد جوش اضافه میکنی؟ بعد اون گوشته خودش آب میندازه یا فقط میپزه؟ میخوام بدونم برای سوپ باید آب تو شیشه هم ریخت یا نه.

بعد میشه بگید مزیت این روش نسبت به پخت معمولی یا حتی زودپز چیه؟ لذیذتر میشه یا خاصیتش حفظ میشه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#76
ممنون رز جان از توضیحاتت عزیزم باشه حتما
لینکاتم عالی بود بوس بهت

ترگل جون موادو که داخل شیشه میریزی حتما تا نصف شیشه هم آب بریز چون گوشت فقط اب میندازه میتونه خودش تنهایی بپزه اما برنج اینا اب نمیندازن
من هیج و سیب زمینی اینا با گوشتو ریختم حدود نصف هم اب جوشیده خنک ربختم درشو بستم کراشتم تو قابلمه
تا حدود ۱ سانت مونده به سر شیشه قابلمه رو پر اب کردم درشو بستم ۴ ساعت پخت ابم کم شد آب جوش ریختم
بعدم هاموش کردم گذاشتم همون خالت خنک شد بعد درش اوردم از قابلمه

ببین همونطور که رز جان گفت کلا گوشت تو شیشه غذای مریضها و افراد مسن یا ضعیف بوده و هست هم خاصیتش حفظ میشه هم لذیذ
مرسی ندا جون من فکر کنم کلا به بو زیادی حساسم
هیچوقت تو زندگیم داخل قصابی و ماهی فروشی نرفتم اگر هم لازم شده بیرون در وایسادم و سفارش دادم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#77
مرسی نوناجون که توضیح دادی
یه نمه سرچ کردم در موردش. مزیت خاصی پیدا نکردم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#78
منم دقیقا مثل ندا جون عاشق این گوشت توی شیشه ام... ولی نگفتم چون فکر کردم الان میگی چقدر این رز عجیبه Smile
من برای بعد از زایمان 4-5 تا از اینا رو درست کرده بودم، دو سه تاش رو بردم بیمارستان... آقا یعنی بعد از 24 ساعت که من یه دو لقمه غذا خورده بودم و 14 ساعت درگیر طبیعی بودم که نشد بعد سز شدم و نهایتا ساعت 10-11 شب گفتن می تونی بخوری، وااااای یعنی خوشمممممزه ترین غذای عمرم بود... دو سه تا رو باهم برام گرم کردن و آوردن... وای دلتون نخواد فوق العاده چسبید و از قشنگترین خاطرات غذایی من شد... همین الان باز هوس کردم!!!!! برای پسرم که خیلی درست کردم... کلا حتی موز رو اینجوری می پختم (البته خب یه دوره ی کوتاهی موز رو پختم و با اینکه من خوشم نمیومد پسرم خیلی خوب می خورد... کلا اون صیفی جات رو اکثرا این مدلی درست می کردم... لازم هم نیست از ظرفای خیلی بزرگ استفاده کنیم... ظرفای کوچولو کوچولو هم باشه که وعده وعده باشه اونا هم جواب میده) برای کرونای همسرمم دائم درست می کردم... خیلی قوت داره... و در کنار خیلی عوامل و مسائل دیگه، احتمالا همین هم باعث شد بیماریش عود نکنه...

خدا به همه سلامتی بده... یاد اون روزا افتادم Sad
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Nedaa28، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#79
ترگل جان بچه ها جواب دادن
فقط من اصلا آب به گوشت اضافه نمیکنم گوشت گوسفندی با دنبه خودش یه عالمه آب میکنه. خیلی لذیذ میشه تمام خواصش باقی میمونه. تجربه پخت سوپ با شیشه ندارم. شما برای بار اول با یه شیشه مربا کوچولو امتحان کن که دستت بیاد.

آب قابلمه که کم شد حتما آب جوش اضافه کن.

رز منم یکی از خوشمزه هایی که بعد از زایمان خوردم گوشت آبپز بود بهش میگن تنگ آب یعنی حسابی گوشت بپزه و آبش به خورد خودش بره خیلی خوشمزه میشه با نون تلیت کنی یکم نمک و بخورری. دهنم آب افتاد این وقت شب Smile
کله پاچه هم بعد از زایمان خیلی میچسبه
کلا بدن له له میزنه برای پروتیین.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، nona، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#80
خانم فسقلی همین تاپیک رو از اول بخون همه جی هست توش چند صفحه هم بیشتر نبست
ضمن اینکه اصلا با نظر ما شروع نکن هرچی دکترش گفت همونو انجام بده اگه دکتر گفت شروع کن معمولا خودشم دستور غذا میده
مخصوصا که دخترت زود خیلی به دنیا اومده همه چی طبق نظر دکتر اطفال باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان