امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
لیانه جون چقد حرفت حرف منه. خیلی دارم اذیت میشم سر این قضیه. انگار هر بار خوابیدن دختر کوچولوم یه فرصت طلاییه که باید ازش استفاده کنم. اگه یه روزی مثل امروز ساعت خوابهاشون به هر دلیلی با هم یکی نباشه و نتونم بزرگه رو ساکت نگهدارم تا به اون شیر بدم و دختر کوچولوم بیدار شه انگار مثلا لاتاری به اسمم درومد اما ایمیلمو چک نکردم و همه چی پرید Sad
اخه اینم چیزی بود که مثل هر بچه نرمال دیگه‌ای قسمت ما نشد؟؟ مردم خندشون میگیره میگم شیر نمیخوره. گرسنه‌اش میشه اما نمیخوره، گریه میکنه اما مک نمیزنه!! اصلا ندیدن تا حالا همچین چیزی. یعنی یه وقتها انقد لجم میگیره که حد نداره.. الانم ساعت ۸ صبح خورد. تو خواب. یه لحظه چشمهاشو باز کرده بود من فوری خودم خم کردم نبینه منم! دیوونه خونه است رسما.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، mona70، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
يه خواب راحت اين بچه از دست من نداره
هربار خوابش ميگيره من مثل اجل معلق ميرم بالاسرش با يه شيشه شير كه بدم به خوردش و وسطش از خواب بيدار ميشه
دلم براش ميسوزه
الان ديگه زدم زير گريه كه اخه خدا من به كسي بدي نكردم كه تلافيشو داري سر اين بچه درمياري!
بچم از ٨ صبح بيداره فقط تونسته از دست مادر بدش دوتا چرت كوتاه بزنه از خودمو شيشه شير حالم بهم ميخوره
اين چندماه لعنتي هم بگذره بچه كلا غذا خور بشه من همه ي شيشه ها رو ميخوام اتيش بزنم
اخه نميدونم الان مشكل چيه بچم داشت خوب شير ميخورد نميدونم چرا يه چند روزه شيرشو تموم نميكنه
امروز لپاش قرمز شده شايدم داره دندون درمياره اخه گاهي از خارش لثه هاش گريه ميكنه
نميدونم واقعا دارم خل ميشم همه چيزو بهم ربط ميدم ديگه
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
لیانه جون کمکی رو شروع نکردی؟ خیلی آرامشت بیشتر میشه. تو فرنیش شیر میریزی، سرلاک با شیر میدی.
راستی بچه‌ها من برای ۱۲ ام یه نوبت با مقدادی گرفته بودم که نمیرم. اگه کسی میخواد بگه
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الان دو روزه دارم سرلاكايي كه از مقدادي خريدم رو ميدم
هفدهم اذر باهاش ويزيت داشتم هرچي نوشت ازش خريدم علاوه بر اونايي كه خودش نوشته بود دو سه تاهم منشي پيشنهاد كرد اونارو هم گرفتم . خدا رحم كرد الان دلم به اونا خوشه وقتي كم ميخوره بهش كمكي ميدم
حالا امروز ميخوام فرني رو شروع كنم
فقط ترگل جون سرلاكايي كه براي من نوشته يه مدل چند غله كه براي روزه كه اون بدون شيره
يكي هم سرلاك شب هاينز كه اونم بدون شيره
بيسكوييت هم گرفتم ولي اونو هنوز باز نكردم
ولي فرني رو بايد با شير درست كنم

(۱۴۰۰/۱۰/۶، ۰۴:۲۶ عصر)Targol نوشته است: لیانه جون کمکی رو شروع نکردی؟ خیلی آرامشت بیشتر میشه. تو فرنیش شیر میریزی، سرلاک با شیر میدی.
راستی بچه‌ها من برای ۱۲ ام یه نوبت با مقدادی گرفته بودم که نمیرم. اگه کسی میخواد بگه

ترگل جون يكي از دوستاي من ميخواد محبت ميكني به من بدي نوبتو
لطفا ساعتشم برام توي خصوصي بفرست
  • mona70، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
لیانه جون من اون سرلاک شب هاینز رو گرفتم، به جای آب با شیرخشک آماده قاطی میکنم. بقیه چیز میزهایی که گرفته بودم با شیر بز بود که بعد یه مدت استفاده مداوم آلرژی داد. قطع کردم.
تو فرنیش هم که بعد آماده شدن یه پیمونه شیرخشک میریزم. اینجوری خودمو گول میزنم که شیرخشکش تامین‌ میشه دیگه انشالله!
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ترگل جان شیرخشک همون پپتی جونیور میریزی تو سرلاکش؟ بدمزه نمیشه؟
  • mona70، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون مرسي عزيزممم
محبت كردي
اره منم فرني رو با شيرخشك درست ميكنم
  • mona70، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون پپتی میدم من. بله همونو میریزم. عادت داره بهش دیگه. بدمزه که هست اما ترکیبش با سرلاک بهتر از شیرخشک خالیه.
خواهش میکنم لیانه جون
  • mona70، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
قربونت لیانه جانم مرسی مرسی بچه ها اره نونا جون منم نظرم همینه انشالا...
خب ما رفتیم ازمایش دادیم واومدیم خونه بچم ضعف کرد اما بچه ها این بار دوم میریم اونجا خیلی ازمایشگاه خوب و خلوتیه نمونه گیر نوزادشم خیلی خوب و با حوصله و بلده یه موقع خدایی نخواسته احتیاج شد آزمایشگاه سعادت اباد تو خیابون حافظی سعادت اباده حالا جوابش شنبه حاضره پس واکسنشم افتاد همون شنبه 
...
الهی من بگردم واسه شما دوتا لیانه و ترگل لیانه خیلی حرفت منو فکری کرد باور کن...
انشالا روزای خوب و خوشتون همین روزا شروع میشه
  • liyane، mona70، nona، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام بچه ها
خواب دختر من خیلی خیلی کم شده حتی یک ساعت هم پیوسته نمیخوابه
همش تو خواب ناله میکنه و غر میزنه و زودی بیدار میشه، فقط هم دوست داره رو پا باشه،
الان دقیقا یک ماهشه
بنظرتون دلیلش چیه؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان