۱۴۰۰/۱۰/۶، ۰۷:۴۴ عصر
سلام کتایون جان جدول واندر ویکسو دیدی ممکنه تو اون دوره باشه
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۰/۶، ۰۷:۴۴ عصر
سلام کتایون جان جدول واندر ویکسو دیدی ممکنه تو اون دوره باشه
۱۴۰۰/۱۰/۶، ۰۷:۴۶ عصر
۱۴۰۰/۱۰/۶، ۰۸:۳۲ عصر
اره عزیزم
معمولا همه رو درگیر میکنه البته بعضی بچهها رو نه پسر من که ان تایم ترینشونه
۱۴۰۰/۱۰/۶، ۱۰:۱۳ عصر
پسر من که اصلا طبق اون جدول نیست شایدم من اشتباه حساب میکنم
خوابش دو هفته اس افتضاح شده به معنای واقعی صبحا که از جام بلند میشم انگار از جنگ برگشتم به دکترشم گفتم اینجوریه هر یک ساعت شیر میخواد گفت شما نمیتونی کاری کنی باید بهش بدی در مورد آروغ گرفتنم پرسیدم همچنان نیازه ۲۰ دقیقه نگه دارم ؟؟ گفت من یادم نمیاد گفته باشم ۲۰ دقیقه نگه دارم ، ۵ دقیقه نگه دار آروغ زد زد نزد بخوابون کلا دکترم خیلی رکه ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۶، ۱۰:۴۵ عصر
از جنگ برگشتم خیلی خوب بود
![]() بیدار ک شد دادمش ب شوهرم گفتم نیم ساعت نگهش دار من بخوابم ففط ندا دکترت نگفت کمکی کی شروع کنی؟ من آخراین ماه باید برم دکتر فک کنم برا رفلاکسیا میگه اخر 4 ماه خیلیییی محدود شروع کنم
۱۴۰۰/۱۰/۶، ۱۱:۲۴ عصر
ازش در مورد کمکی پرسیدم گفت آخر ۶ ماه اصلشه ولی چون رفلاکس داره احتمالا آخر ۵ شروع کنیم ، گفت باز باید ببینم چی میشه
در مورد حساسیت هم گفت با پنیر شروع کن تست کن ببین چی میشه من خودم اصلا دلم نمیخواد کمکی زود شروع کنم ، احساس میکنم کارم چند برابر میشه خیلی خسته ام ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۶، ۱۱:۳۸ عصر
منم همینطور
![]() همینجوری وقت ندارم میگم چ خوب شبرخشک نمیخوره وقت برا شیشه شستن و شیر درست کردن گرفته نمیشه بعد پسرمم اینقد بد استقبال کرد از شروع کمکی ک میترسم اینم ب داداشش برده باشه انگیزه ندارم
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۱۸ صبح
عجله نکنید برای کمکی همون شروع ۶ خوبه
ندا درست گفته پنج دقیقه کافیه چه آروغ بزنه چه نزنه بعد آروم بذارش پایین
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۲:۰۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۲:۰۹ صبح، توسط کتایون خانم.)
(۱۴۰۰/۱۰/۶، ۱۰:۱۳ عصر)Nedaa28 نوشته است: پسر من که اصلا طبق اون جدول نیست شایدم من اشتباه حساب میکنمندا جون نینی شما هم رفلاکس داره؟ اگه آره خب بعد ۵ دقیقه بخوابونی بالا نمیاره؟
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۳:۰۶ صبح
کتایون جان رو سطح صاف نخوابون تا ۴ ماه از تشک آنتی رفلاکس استفاده کن یا یجور براش زاویه درست کن
دختر منم رفلاکس داشت ولی همون پنج دقیقه کافی بود وقتایی که شیر پس میداد گاهی به دقیقه نمیکشید تا بلندش میکردم پس میداد گاهیم بعد نیم ساعت نگهداشتن پس میداد برای همون به توصیه سه تا دکتر عمل کردم همون پنج دقیقه نگه داشتم والا بهتر شد انفاقا کمترم بالا میاورد |