امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام سلام به همه
من یه وقت پیدا کردم بیام و برم باز
منم از روزی که مرخص شدم با اجازه دکترم شکم بند بستم و کلا شکمم خیلیجمع شد
نونا جون کاملا درست میگی وقتی میبستم خیلی دردم رو آروم میکرد خصوصا توی بلند شدن و خوابیدن روی تخت و سوار و پیاده شدن ماشین
اما زیر شکمم همچنان هست که امیدوارم بتونم یکی دوماه دیگه با شروع ورزش درستش کنم
راستی پسر من 2روزه مدلش عوض شده Tongue
تا پریروز از خودم که شیر میخورد 1ساعت تا 2ساعت طول میکشید بعد خب من میگفتم سیره دیگه
یه بار تستی شیر خودمو که دوشیده بودم دادم بهش با آنچنان ولعی خورد که گفتم یا خدا این طفلک اثلا سیر نمیشده!!!
دیروز رفتیم علی اصغر برای چکاپ بعد از ترخیصش گفت  طبیعیه مشکلی نیست!
از دیروز هم از خودم 10 دقیقه - 1ربعی شیر میخوره نیم ساعت میخوابه (حتی گاهی 10 دقیقه میخوابه و باز بیدار میشه و شیر میخواد)
البته کمکی هم میدم بهش 
حالا هفته دیگه میبرم پیش دکتر خودش ببینم چی میگه Huh Huh Huh
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Arezoo1984، mona70، Nedaa28، nona، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوناب جون خدارو شکر
والا این نی نیا روزانه حالتشون عوض میشه
اره شیر مادر زود هضمه اکثرا نوزادایی که شیر مادر میخورن خوشه ای تغذیه میکنن هر نیم ساعت یک ساعت شیر میخوان در حد چند دقیقه.
دختر من امروز خیلی بالا آورده طفلی هرچی شیر دادم بلافاصله بعدش پس داده ناراحتمSad

زیر شکم منم هست
  • mona70، Nedaa28، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من سوالم رو اینجا میپرسم چون اونطرف اول لیستم و مسلما بچه ها تجربش رو هنوز ندارن.
امروز رفتم دکتر برام تاریخ زد ،رفتم بیمارستان که ثبت نام کنم چون سزارین اختیاری هستم اون روز جا نداشتن و با هماهنگی دکتر تاریخم رو یک هفته بعد زدن یعنی ۱۴ ام بود الان شد ۲۱ مرداد.الان من انگار تو ۴۰ هفته سزارین میکنم تقریبا میشه ۳۹ هفته ۳ روز Sad  خیلی دیر نیست بچه ها؟  کلا استرس گرفتم و ناراحتم.اگه زودتر دردم گرفت چی ؟
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۳، ۰۲:۱۸ عصر)سروناز نوشته است: بچه ها من سوالم رو اینجا میپرسم چون اونطرف اول لیستم و مسلما بچه ها تجربش رو هنوز ندارن.
امروز رفتم دکتر برام تاریخ زد ،رفتم بیمارستان که ثبت نام کنم چون سزارین اختیاری هستم اون روز جا نداشتن و با هماهنگی دکتر تاریخم رو یک هفته بعد زدن یعنی ۱۴ ام بود الان شد ۲۱ مرداد.الان من انگار تو ۴۰ هفته سزارین میکنم تقریبا میشه ۳۹ هفته ۳ روز Sad  خیلی دیر نیست بچه ها؟  کلا استرس گرفتم و ناراحتم.اگه زودتر دردم گرفت چی ؟

سروناز جون نه دیر نیست خیلیم خوبه. ببین شکم اول کم پیش میاد دردت بگیره نگران نباش اینو خواهرم بهم گفته بود که اگه دکترت اکی باشه ۴۰ هفته زایمانت کنه که خب دکتر من ۳۹ هفته زایمان مرد یعنی ۳۸ هفته و ۵ روز
اتفاقا جای نی نی تو رحمت خیلیم خوبه به وزنم میرسه و بدنیا میاد
فقط باید حواستو خوب جمع کنی سر خرکاتش اگر احساس کردی کم شده بلافاصله برو همون بیمارستانت برای ان اس تی
دردت هم اگر احیانا شروع شد یا هرچی نگرانی نداره میری بیمارستان اورژانس سریع برات خالی میکنن جا
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جون حداقل ۸ ساعت باید ناشتا باشی
من که ۳ صبح بودم از ۷ عصر باید ناشتا میبودم
شام هم سبک باید خورده بشه
خود دکترت بهت میگه
  • (کژال)، liyane، mona70، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز تو این مدت فقط استراحت کن دردت نمیگیره فکرکن تستراحت مطلقی..نهایت اورژانسی میشی دیگه..نگران نباش استرسنداشته باش...

سزارین ناشتایی میخواد.از ۱۲ شب قبل چیزی نخور حتی اب..حالت تهوع میگیری
  • (کژال)، mona70، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها Heart Heart .دخترم کاملا سرش پایینه یعنی از اول هم سفالیک بود .الان کامل میفهمم قشنگ سرش پایینه پایین رفته.نمیتونم درست راه برم.تکرر ادرار گرفتم یه ذره دیر بشه دیگه هیچی....
وزن نی نی هم اخر هفته ۳۵ ، دوکیلو و پونصد گرم بود.حالا خدا کنه زودتر دردم نگیره Heart
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نگران نباش سروناز جان دردتم نمیگیره
بگیره هم یهو که درد اصلی زایمان نیست خیلی راحت میری بیمارستان
همه از خداشونه دیرتر زایمان میکردن یکیش خود من Smile والا بچه جاش به اون خوبی
  • (کژال)، liyane، mona70، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
خدا قوت و خسته نباشید به همه مانانا.
یوتاب جان، کاملا طبیعی این مدل شیر خوردن. دختر من که بیست و چهارساعت آویزون سینه من، به هرکسی هم میگم، میگه طبیعی و زمان میبره تا تنظیم بشه.

سروناز جان
من که با تمام ورزشی که انجام دادم، چهل هفته رو پر کردم و دریغ از ذره ایی انقباض!! نگران نباش.
من درنهایت اورژانسی سزارین شدن که ناشتاییم حدود شش ساعت بود.
  • liyane، mona70، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها .با حرفاتون اروم تر شدم . Heart Heart Heart
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان