امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
پ یونار اغلب تب نداره مراقبتم نداره اصلا
اما مثلا پسر یوتاب جون یه کوچولو تب کرد باهاش

ایانه جون اره خودت بخوری فکر کنم بهتر باشه احتمالا میدونم کدوم پیجو میگی
ولی خدایی به این حجم سفارشا اعتماد نکن سر گهواره ببین یعالم رضایتمندی میذاشت خر هفته بالای ۲۰۰ تا ارسالی داشت تا اومدم یه کامنت سوال گذاشتم تین تشک جمع شد بلاکم کرد
بعد اون بالای صفحش نوشته با عشق پاسخگوی شما هستیم Smile Smile

الزامی نیست آخه جزو برنامه واکسیناسیون کشوری نیست

صرفا جهت احتیاطه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهرخ جان برای ما که هیچ عوارضی نداشت. دکترش گفت لازم نيست استامینوفن بدی.تب رو هم لازم نيست چک کنی.تب نمیکنه.
البته من خودم هر یه ساعت دمای بدنشو چک کردم تا 24 ساعت
از 36.5 بالا نرفت
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال این روش خوابتو‌به بچه ها بگو خواهر Smile
  • 2015، liyane، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من بعد یک هفته ممارست خواب این بچه رو رسوندم به ۹
۹ تا ۸ که بینشم ۵۰ بار بیدار میشه
حس میکنم شیرم سیرش نمیکنه انگار چون مثل قبل دیگه سینه هام سفت نیست ، نمیدونم چه کنم Undecided
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سینه ها دیگه بعد یه مدت مثل سه ماه اول سفت نمیشن مدام هر دو سه ساعت
  • liyane، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واقعا؟ من دوباره شروع کردم گالاکتومید دوبار در روز میخورم
البته خیلی هم بازیگوش شده همش اینور اونور نگاه میکنه به جا خوردن
قبلا میچسبید بهم نمیتونست تکون بخوره مثل یه مورچه کوچولو Smile
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجان منم مثل تو،پسرم تا دو دقیقه شیر میخوره همش سرس رو میچرخونه فضولی کنه
منم دوباره گالاکتومید خریدم هرروز میخورم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه من تا یه کم داره خوابش میبره سریع میذارم تو دهنش ولی از خستگی حال نداره بخوره
وزنم خوب اضافه نمیکنه
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا به خدا از صبح میخوام بنویسم.این فسقل فرصت نمیده. الان خوابید

من از روزی که پسرم به دنیا اومد داشتم سعی میکردم شب و روز رو بهش آموزش بدم و برای خوابش روتین مشخص کنم. حالا شب و روزو میدونست ولی این روتین خواب اصصصلا. ببین من شب ها میشستمش از گردن، میبردم تو اتاقش، تاریک میکردم همه جارو، پوشک و لباس خواب و... ولی پسر من اصلا متوجه نمیشد اینا مقدمه خوابه. یعنی کلا درکی نداشت از این شرایط. برای همین خوابوندنش قشنگ 3_4 ساعت طول میکشید. عملا ما نمیخوابوندیمش. خودش هروقت دوست داشت میخوابید.
اون مدتی که خونه مادرشوهرم بودم صبح ها ساعت 11 میزاشتیمش تو کالسکه میرفتیم پیاده روی با شوهرم تا 2.میومدیم خونه دیگه بیهوش میشد. قشنگ یکی دو ساعت میخوابید. شب هم ساعت 7 کاراشو میکردم. میبردمش تو اتاق. تو بغلم میگرفتمش. میچسبوندمش به خودم. مثل اون حالتی که بچه میخواد شیر میخوره. براش یه لالایی میخوندم و تکونای ریز ریز میدادم. 2_3 شب اول خیلی طول کشید تا بخوابه. ولی خونه مادرشوهره دیگه. هرچی بیشتر تو اتاق خودت باشی بهتره Big Grin اولین بار قشنگ دو ساعت طول کشید. ولی چون توی روز همش تو بغل بود و همه باهاش بازی میمردن، بیرون هم میبردمش، خسته میشد. میخوابید تا صبح. بعد از حدود دو هفته دیگه به اون ساعت خوابیدن عادت کرده و گرنه هنوز هم تاریکی و شستن و بلوز آستین بلند و... براش مفهومی نداره. الان دیگه از ساعت 7 به بعد همش نگاهم بهشه ببینم کی پلکاش سنگین میشه. معمولا هم اون موقع بغل باباشه. تا خواب آلود میشه سریع میشوریمش. تا من لباساشو عوض کنم، شوهرم شیر درست میکنه و اتاق تاریک میکنه. وسط اون شیر خوابش میبره. آروغ هم نمیزنه.

این که گفتم تا 24 ساعته وقت نزاشتم، خدابش درست نشد به خاطر همین بود. من تو خونه خودمون عمرا وقت نمیکنم هر روز مرتب 3 ساعت ببرمش بیرون. یا اینکه شب 2،3 ساعت بغلم نگهش دارم. اونجا چون کاری نداشتم میرسیدم به اینکارا. دو هفته هم زمان خوبی بود که عادت کنه.
دو بار هم در طول روز میخوابه. یه بار 11 اینا. یه بارم این ساعتا

البته اینم بگم برای خودم خیلی خیلی سخت شده با این برنامه.یه جورایی بین سلامتی پسرم و سلامتی خودم یکیش رو انتخاب کردم. چون تو سایتای خارجی که چک میکردم اکثرا نوشتن ساعت استاندارد خواب تو سن پسر من 7 تا 7 هست.که الان میخوابه این ساعتو. ولی قضیه اینه که شیر شبش رو حذف کرده یعنی 6 ساعت پشت هم میخوابه، اون 6 ساعت اول هست. یعنی 7 شیر میخوره حدودا و میخوابه تا 1. بعد از 1 دوباره هر سه ساعت میخوره.یه بار 4.یه بارم 7 صبح که دیگه صبحانه هست براش. بعدش بیداره کامل.
من بيچاره 1 بهش شیر میدم تا بخوره و شیشه بشورم و... نزدیکای 2 میخوابم. یه بار 4_5 بیدارم. صبح هم که از 7 بیداریم دیگه.یعنی خواب خودم خیلی کم شده.
قبلا که 12 شیر میخورد و میخوابید، منم باهاش میخوابیدم تا 6.برای من بهتر بود
  • Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره منم دلم میخواد برسونم به ۷ ولی اینجوری شوهرم اصلا بچه رو نمیبینه دیگه
خودشم میدونه ۷ بخوابه بهتره ولی میگه حداقل یکساعت باهاش وقت بگذرونه
کژال من آرزومه یه شب ۶ ساعت بتونم بخوابم
البته میدونم اون روز هم میرسه بالاخره ، امیدوارم این جسم خسته یاری کنه

پسر من روز بیشتر میخوابه ۱۱ تا ۱۲
۲ تا ۴
۶ تا ۷
شاید واسه همین شبا بیشتر بیدار میشه