۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۱:۰۷ صبح
وای مینو جان ناراحت شدم
چقدر اذیت شدی
حساسیت به بی حسی نشنیده بودم
الان بهتری؟
مبارک باشه قدم نورسیده عزیزم
چقدر اذیت شدی
حساسیت به بی حسی نشنیده بودم
الان بهتری؟
مبارک باشه قدم نورسیده عزیزم
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۱:۰۷ صبح
وای مینو جان ناراحت شدم
چقدر اذیت شدی حساسیت به بی حسی نشنیده بودم الان بهتری؟ مبارک باشه قدم نورسیده عزیزم
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۲:۰۶ صبح
مینو جان مبارک باشه
امیدوارم زودتر دردات تموم شه... حتما خیلی شرایط سختی داری عزیزم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
منم درد قفسه سینه رو داشتم. از جای عملم بیشتر درد داشت و کلا عمل یادم رفته بود!
برای من ولی یه روزه خوب شد. انشالله زودی سرپا میشی بچهها، بعضی داروخونههای اینترنتی که تو تهرانم هستن یه سری مکمل و اینا رو آف زیادی زدن. انقضا هم دارن. مثلا این قطره سیدرال رو ما میخریم ۱۳۰ اما تا ۷۵ هم دیدم میفروشن. به نظرتون بخرم؟ آدرس حضوری هم دارن یعنی داروخونه. جاهای خوبی هم هستن.
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۱۲:۱۱ عصر
مینو جون عزیزم انشالا که زودتر خوب شی
... راست میگی ترگلی کاش دیروز میدونستم سیدرال رو اره ماهم ۱۳۰ خریدیم
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۱۲:۳۱ عصر
یوتاب جون اصلا اتفاقی دیدم. اول دیدم دیجی داره. داروخونههاش شهرهای دیگهاند. گفتم ارسالشون مطمئن نیست بیخیال. ولی حالا تو تهران هم پیدا کردم. امکان تحویل حضوری از داروخونه هم هست. من احتمالا میگیرم.
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۱۲:۴۷ عصر
چه خوووب
ببین چجوریه اگه به منم بگی کدوماست یا لینکشو برام بفرستی که عالیه ممنونت میشم هروقت حوصله داشتیا ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۱:۰۱ عصر
مینو جون مبارک عزیزم انشاله بزودی دردات تموم شه
واکنش گل پسر چی بود ب خواهرش؟
بچه ها من هنوز داروهایی که تو بارداری میخوردم قطع نکردم.
آهن و مولتی ویتامین دکترم گفت ادامه بده فعلا البته من هموگولوبینم خیلی اومد پایین تو بارداری ولی کلسیم نمیخورم مینو جون مبارک باشه عزیزم انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه (۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۱۲:۴۷ عصر)youtab نوشته است: چه خوووب عزیزم من به مثبت سبز سفارش دادم که بسته ای 99 تومن شده. چون قبلا ازش خرید کرده بودم. اما دیدم داروخونه دکتر طیوفون یوسف آباد هم داره که میده 78 تومن https://vitamah.com/product/%d9%82%d8%b7...%86%d9%87/ میخوای حضوری برو. داروخونه دکتر مسعودی تو شیراز شمالی میده 78 تومن https://daroodrug.com/product.cfm?id=819 چه خبره اینجا واقعا ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۳:۴۹ عصر
سلام بچهها من واقعا بریدم از بیخوابیو خستگی کلافم
واقعا اگه میدونستم این حجم از کار میفته سرم غلط میکردم به بچه فکر کنم، حالا یه چیزم اضافه شده ۴،۵ روزه پی پی نکرده یعنی مغزم داره میترکه، باز ببرمش دکتر؟ |