موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
درباره ی سویق و بحث های متفرقه ی تغذیه:
سویق جوانه ی حبوبات و دانه ها هست که بعدش یه کوچولو در ظرف مسی با قاشق چوبی تفت داده میشه...
ترکیبش خیلیییی می تونه متنوع باشه... یکم اگر توی اینستا بگردید، می بینید که انواع ترکیبات رو درست می کنن و در بسته های پودر شده می فروشن... که چون پودر میشه بهش اعتمادی نیست... چون وقتی پودر میشه اولا دیگه فوری باید استفاده شه دوما اینکه معلوم نیست دقیقا چیه و خیلیا حتی میگن که ما سویق فلان دادیم اشتهای بچه زیاد شد، اما مساله اینه که این سویق ها تایید وزارت بهداشت رو ندارن و یه سری مواد دارویی خطرناک خیلی راحت ممکنه توش بریزن که بچه اشتهاش زیاد شه ولی بخاطر دارو هست که اشتهای بچه زیاد شده نه سویق...
سوما اینکه از کیفیت موادی که در اون زده میشه خبر نداریم... یعنی میگن پسته درجه 1، مغز فلان جا (توی کلیپ هم ممکنه بهترین مدل رو بزنن) ولی ما نمی دونیم پشت صحنه دقیقا چه خبره...
سویق معجزه ی آنچنانی نداره فقط چون ریز خرد شده سریع جذب بدن بچه میشه و راحت میشه توی همه چیز زد...
اگه بخواید درست کنید واقعا کاری نداره... دو هفته ای دو تا دو ساعت وقت بذارید همیشه مواد تازه ش رو دارید...
یه سری چیزا مثل سویق سنجد هم چون دستگاه های خونگی کشش نداره، از عطاری هایی که جلوی چشمتون پودر می کنن خرید کنید حله...
حبوبات رو نه، جوانه ها رو خشک می کنیم و بعد تفت میدیم...
جوانه معجزه ی طبیعته در واقع...
پیج @dr.shadi.life که پست داکترای ژنتیک سرطان دارن، توی پیجشون یه هایلایت قدیمی (111 هفته پیش حدودا) درباره ی جوانه دارن با عنوان جوانه ها و سرطان... خیلی خوب از نظر علمی اومدن و فواید جوانه ها رو بررسی کردن و چون یه ماده ی استثنایی روی زمینه و به نوعی شروع زندگی یک موجود دیگه هست، درش پره از انواع ویتامین و آنتی اکسیدان ها... خلاصه از نظر علمی می تونید چک کنید...
دلیل تفت دادن هم اینه که خام نمونه چون وقتی ما توی غذا میریزیمش معمولا باید سریع برش داریم و وقتی پخته باشه خیلی سریع می تونیم یک ماده ی کاملا پخته داشته باشیم... فکر کنم اگه درست یادم باشه بحث باکتری هم بود یا سالمونلا و این مسائل... واقعا یادم نمیاد
دقت کرده باشید جوانه وقتی آماده اس و خیسه، نرم نرمه... این رو با تفت دادن کامل آبش رو میگیریم و یک ماده ی پخته و خشک در دانه بندی ریز بصورت آماده داریم که بره و سریع در بدن کودک جذب شه و همونطور که قبلا هم اشاره کرده بودم، توی بحث تغذیه ی کودک، چون در مقدار کم میدیم ولی بچه بخصوص در 1 سال اول، بیشترین جهش رشدی عمرش رو داره، خیلی مهمه که به بچه چی میدیم و با چی سیرش می کنیم... با چربی؟ با شکر و قند؟ با محصولات فرآوری شده ی استاندارد و غیراستاندارد؟
دکتر ظریفی هم یه بار به این موضوع پرداخته بود ولی یادم نمیاد کجا و کی بوده... هایلایت های پست های قدیمی یا مهم رو ببنید حتما درش هست (هم بحث سویق، هم آماده نخریدن، هم خارجی نخریدن از مغازه های خارجی فروشی و...)... کلا دکترها بعیده که موافق محصول حتتتتیییی استاندارد غیر داروخانه ای باشن... چون معلوم نیست در چه شرایطی نگهداری شده، چقدر در گمرک بوده، اصلا اون چیزی که پر شده توش، همونیه که ادعا می کنه؟ یعنی مثلا شما شیر خشک ایرانی 50 هزار تومنی (قیمتا رو نمی دونم حدودی میگم) از داروخونه بخرید خیلی خیلی ایمن تر و مطمئن تر از شیرخشک 500 هزار تومنی خارجیه که توی مغازه می فروشن... یا اگه قراره سرلاک بدیم، همون سرلاک داخلی مورد اطمینان تره برای دکتر صادق و منصف تا محصولی که معلوم نیست کی و چجوری به ایران رسیده... البته دکترایی که مطبشون رو دکون کردن رو باید بذاریم کنار...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۲۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۲۶ صبح، توسط Rose.)
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
راهنمای حرکتی نوزادان و نوپایان
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۲:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۲:۳۹ عصر، توسط Rose.)
درباره ی شروع تغذیه ی کمکی:
وقتی من غذای کمکی رو شروع کردم این فایل ها ترجمه نشده بود...
اینها پكيج آموزشي تغذيه كودك در استان بریتیش کلمبیا در كشور كانادا هستش (این ایالت دانشگاه قوی در رشته های کودک داره)
الان رایگان در پیج
https://www.instagram.com/my_kids_plates/ ترجمه شده و میذارم براتون تا استفاده کنید...
سایت اصلی اینه:
https://www.healthlinkbc.ca/more/resourc...k-bc-files
در زیرشاخه ی F می تونید مطالب مرتبط با تغذیه و ایمنی بچه ها رو بخونید...
بعضی از فایل های این سایت در خود سایت به فارسی هم در دسترس هستن (بخصوص برای بیماری ها خیلی خوبه...)
مشابه همین سایت هم می تونم بیمارستان سطلنتی کودکان ملبورن رو معرفی کنم که اون هم در زیرشاخه های بیماری ها که بگردید، بعضا به فارسی هم ترجمه شدن که در بالای صفحه قابل دانلود به زبان مدنظر هست:
https://www.rch.org.au/home/
فایل های زیر، فوق العاده مفید و مختصر همه ی موارد لازم درباره ی تغذیه ی نوزاد تا حدود 3 سالگی رو گفته واقعا...
مامانای جدید حتما وقت بذارید و اینها رو بخونید و مطالعه کنید و به کار ببندید... خیلی خیلی روی خوش خوراک شدن، کمترحرص خوردن، رشد خوب بچه و سلامت بچه موثره...
تغذیه با شیر مادر:
http://www.upsara.com/images/p938910_.pdf
پیش از شروع تغذیه با شیرخشک
http://www.upsara.com/images/j169654_.pdf
آماده سازی و نگهداری استاندارد شیرخشک
http://www.upsara.com/images/m348542_.pdf
تغذیه 1 تا 3 سال
http://www.upsara.com/images/h197311_.pdf
اولین غذاهای کودک
http://www.upsara.com/images/s295520_.pdf
جلوگیری از خفگی در نوزادان و خردسالان
http://www.upsara.com/images/i543549_.pdf
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شماره مجازی تیندر
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
نقل قول: Rose نوشته است: نوشته است:ستی جان چند وقتتونه؟
آخرین بار کی دکتر رو دیدید؟
اونموقع هم دفع نداشت؟
دکتر چی گفته؟
ماساژهایی که چند صفحه قبل گفتم انجام میدید؟
کولیک نداره؟
شیر کافی می خوره؟
چند بار پوشکش رو خیس می کنه؟
محیط رو زیاد گرم نکردید؟
نگران از زیاد دکتر رفتن نباش عزیزم... اون یکی دو ماه اول همه چی روی هواست و دکتر زیاد رفتن هم طبیعیه...
۱۵ روزه زایمان کردم، آخرین بار تو مدفوعش خون بود بردیمش دکتر یه هفته پیش ،بعد اون یکی دو بار مدفوع کرد و بعد نکرد،دکترش گفت حساسیت به شیر و لبنیات داره و نباید بخوری ، منم نخوردم دیگه
ماساژ میدم شکمشو در جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون،
شیر خودمو میدم بعضی وقتا بی قراری میکنه سینمو ول میکنه انگار شیر نداره، هی حرص میخوره انگار، اونموقع میفهمم سیر نشده شیر خشک میدم بهش، اکثر وقتا ۳ ساعت یه بار میدم شیرخشک، اینکه کافی باشه شیرم یا نه نمیدونم راستش از دکترشم پرسیدم گفت باید ببینیم چطور وزن میگیره، الان هرجوریم وزن گرفته باشه با وجود شیر خشکم هست دیگه
دمای اتاقشم ۲۵ درجه س
از کجا بفهمم کولیک داره؟ چون علائمشو سرچ کردم اونجور گریه ای که نوشته بود ۳ساعت باشه و ... نداره دخترم
کولیک اگه باشه تازه شروع شده... از حدود 10-14 روزگی علائمش شروع میشه... ما 10 روزگی شروع شد...
توجه کن ممکنه فیییکس سه ساعت نباشه ولی تکرار شونده اس..معمولا بعد ازظهر تا عصر و شب شروع میشه... مال ما دم صبح بود معمولا...
اگه حساسیت داشته باشه، باید شیرخشک مخصوص داده باشه... این کارو کرده؟
ماساژهای دیگه رو هم تست کن... الان عکسش رو میذارم... دورانی به تنهایی خیلی وقتا کافی نیست... بخصوص دوچرخه رو خیلی انجام بده...
اگه ترازو دارید، با ترازوی خودتون وزن کن (خودت با بچه و بی بچه و تفریق کردنش...) باید حداقل 500 گرم توی این دو هفته اضافه شده باشه... اگه نشده شاید شیرش خیلی کمه که به پی پی نمیرسه...
دمای اتاقش بالاست، برای بچه بهترین دما 18 تا 22 درجه اس... ما خودمون 20 هست...
بی حال نیست زیاد؟ فعالیت می کنه؟ ارتباط چشمی می تونید داشته باشید؟ (هر چند کوتاه)؟
ماساژهای کولیک و یبوست:
• شماره مجازی تیندر
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۳:۰۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۳:۱۷ عصر، توسط Rose.)
پیشنهادات تامی تایمی:
تامی تایم یک مرحله ی خیلی مهم توی تکامل مغزی و حرکتی نوزادان هست... از همون روزای اول حتما باید انجام بشه... و مقدمه ی راه افتادن بچه همین تامی تایمه...
باید روی زمین سفت باشه... وگرنه کمرشون اذیت میشه... روی تخت و اینها زیاد مناسب نیست...
پیشنهادات من برای تامی تایم اینه:
وقتی میذاریدش روی شکم، جلوش دراز بکشید و باهاش شکلک دربیارید و بازی بازی کنید (با یکم فاصله که شروع کنه دست و گردن و شکم و اینهاش رو بکشه...)...
کتاب بذارید جلوش و ورق بزنید...
جغجغه بذارید که بخواد بهش برسه...
از این عروسکای سوتی بذارید جلوی سینه که یکم یکم بیاد جلو و صداش دربیاد و تشویق شه که گردنشو ببره بالا و بیاره پایین که صداش دربیاد
بذارید اگه میخواد سقف یا لوستر رو ببینه، خودش تلاش کنه و بچرخه...
روی پا، روی دست، روی شکم خودتون هم می تونید به شکم بچه رو قرار بدید... مهم اینه بچه تلاش کنه که گردنش رو بیاره بالا و دور و بر رو نگاه کنه (به جای اینکه فقط بالا و طرفین رو ببینه، جلو رو ببینه...)
• شماره مجازی تیندر
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
درباره ی گرفتن شیر شب:
درباره ی نگهداری بچه، خواب و شیر شب، تمام کتبی که مطلب مرتبط با نگهداری از بچه بود و من خوندم، تاکید به کامل گرفتن شیر شب تا قبل از در اومدن اولین دندون داشتن (ما خودمون 9 ماهگی اولین دندونش در اومد اما اخر 4 تا اخر 5 کامل شیر شبش رو گرفتم)، به جز یه کتاب کلیدهای پرورش فرزند شاد که رسمااااا فکر کنم طرف یه مادربزرگی بوده که کتاب نوشته!!!! یعنی حتی اب قند رو هم می گفت بدید اگر اذی شدید!!! یعنی یکم قدیمی تر بود میگفت یه تیکه تریاکم بذارید گوشه ی لپش
فقط این کتاب بود که میگف اشکال نداره هم خوابی داشته باشید، شیر شبو نگیری، جاش رو جدا نکنی ووووو...
اولین و مهمترین و کاملترین منبع من برای خواب (روز، شب، با شیر، بی شیر وووو...) کتاب راه های درمان بی خوابی نوزادان و کودکان نوپا به زبان ادمیزاد (انتشارات هیرمند) بود.... این کتاب حیرت انگیزه و تماما علمی و به زبان ساده هست... مهترین رفرنس من همین بود...
زمان ما پیج لیتلز دریم فعال بود، من رفرنس اولم او بود که مشاور خواب کودک در استرالیا بود... الان دی اکتیو کرده... پیج های خارجی و یوتیوب هم زیاد کمکم کرد... الان فکر کنم @sleep_mama_sleep بتونه نیازتون رو رفع کنه... الان چک کردم می بینم اینم دی اکتیو کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیج mi.and.ardi هم اطلاعات خیلی خوبی داره، چند تا لایو خوب هم در این مورد داره... هشتگ miandardi_sleeptraining# و miandardi_bringingupbebe# در این مورد خواب شب و شیر شبه...
پیج های دیگه ی زیادی هم بودن که هر از گاهی به این موضوع پرداخته بودن چون اوایل کرونا بود خیلیا وقت میذاشتن و لایوهای خیلی خوب میذاشتن...
پیج دکتر ظریفی هم خیلییییییییی خلاصه و مختصر دو سه تا پست در مورد خواب شب و شیر شب داره...
خود دکتر پسرمم هر سری می پرسید و کلا تاکید داشت شب زیاد به بچه شیر ندیم که راحتم بتونیم بگیریم شیر شب رو...
والا خب ببین هیچی اجباری که نیست... ولی باید ببینی هزینه ای که می پردازی چیه...
من با اینهمه رعایت (مسواک انگشتی از روز اول، از وقتی دندون در اورد مسواک معمولی، دو بار فلوراید تراپی، قند و شیرینی و شکلات ندادن به بچه، و اگه یه وقتی پیش بیاد فوری مسواک زدم وووو...) الان دو تا لک روی دندون پسرم هست (چون کلا دریافت قند خیلیییی ساده و زیاد شده... از کربوهیدرات تا شیری که میخوریم پر از قنده بهرحال....، که این مقدار برای بچه هایی که شیر شبشون حذف نشده بود، دقیقا توی سن پسر من یکی از هم گروهی هامون 15 تومن اینطورا خرج کرد تا دندونای دخترش عصب کشی و پر بشه با بیهوشی (بچه ی دو سال و نیمه)... یکی دیگه توی 3 سالگی پسرش کلللللل جلوی دندوناش ریخته بود!!!!!!!!!!!!!! یه چیز وحشتناکی... و تا 3.5 سالگیش که میخواستن از ایران برن باررررها درگیر دندون پزشکی برای بچه بودن که بتونن قبل از رفتن یک حالت نرمال به دندوناش بدن..
شیر شب دقیقا همین بلا رو سر بچه میاره و دندونای بچه از بیخ که چسبیده به لثه، شروع به سیاه شدن می کنه که خیلیا فکر می کنن که بخاطر آهنه اما اصلا ربطی به آهن نداره و آهن پوسیده نمی کنه، فقط پوسیدگی رو نشون میده!!!! یعنی چون بافت دندون از بین رفته، آهن میره داخل حفرات دندون و یکم که بمونه اکسید میشه و سیاه میشه و ملت فکر می کنن آهن سیاهش کرده.. ولی واقعا ربطی نداره.. دندونه از قبل خراب شده بوده و اهن فقط اون خرابی رو بولد می کنه... واقعا به نظرم پدر و مادر نباید اینقدر بی توجه به این مساله عبور کنن... چون دهان که زود دندونش رو از دست بده، برای دندون های دائمی هم به مشکل می خوره و در صورتی که درمان نشه، این باکتری ها خیلی راحت به دائمی ها هم منقل میشن، بعد اگه خیلی زود قبل از اینکه فک بتونه تکامل پیدا کنه دندون از دستبره و فضانگهدار برای بچه نصب نشه، دندونا بهم فشار میارن، اولا که کج درمیان، بعد بینشون پوسیدگی بین دندونی میده و نهایتا دندون دائمی خیلیییییییییی زود از دست میره... حتی از دست نره به سرعت باید سالها درگیر ارتودنسی و هزینه هاش و سختی و ظاهرش باشه بچه.............
آها، پیج های دندون پزشک های کودکان هم خیلی مطالب مفید دارن، دکتر کتایون صفری چندین لایو مفید داره...
از اونور هم معده ش استراحتی نمی کنه، خواب کامل رو یاد نمی گیره و وابسته به شیر شب می مونه... اصلا یاد گرفتن خواب کامل در شب وابسته به قطع شیر شبه... نمیشه شیر شب باشه و بتونی بچه رو کامل توی شب بخوابونی... و از اونور هم رشد وابسته به هورمون هایی هست که در خواب عمیق در ساعت مناسب برای بچه ترشح میشه... یعنی بچه ای که بد می خوابه، روز بعد خودش کسله، والدین اعصابشون خرده، بد غذا می خوره، خواب روزش منظم و مدت دار نیست و نمیشه برنامه بریزی براش... درکل رشدش دچار مشکل میشه..... کلا عوارض این مدلیش خیلی زیاده و فایده ای هم من براش پیدا نکردم...
موارد مهم دیگه هم از بین رفتن روحیه و روان والدین بخصوص مادر...
مشکلات خواب والدین...
بی حوصلگی در کل روز بعد...
عدم توانایی برای وقت گذاشتن مفید با بچه...
که همه ی اینا وقتی که شب بیدار باشی طبیعیه... یه شب و دو شب هم نیست.... 9 ماه بارداری بوده، 2 سال هم شیر و خواب شب اضافه میشه... خودش میشه 3 سال خواب بی کیفیت... خودش مغز آدم رو خالی می کنه... یه شب و دو شب نیست...
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
درباره ی ایمن کردن منزل برای کودک نوپا:
اصل کلی اینه که یه قدم جلوتر از بچه باشیم... یعنی اگه داره 4 دست و پا میره، فکر کنیم توی مرحله ی دست به دیوار راه رفتنیم و از اون زاویه بررسی کنیم...
کتابهای دکتر ظریفی یه جلدش ایمنیه اونم احتمالا کامل باشه چون به نظر میاد دقیق کار می کنه...
کلا چیزایی که به ذهنم میرسه رو میگم... باز اگه کسی چیزی یادش میاد بگه اضافه کنم اینجا و ببرم تاپیک جمع بندی...
کلید و پریزها محافظ داشته باشن (آماده ش توی بازار هست) اما مثلا با چسب پهن چند بار بزنیم هم میشه...
سیم برق دار سرگردان توی خونه نباشه... حتی سیم مثلا بضی شب خوابها که توی اتاق خواب هست و ممکنه با وجود تخت و بالش، بچه دستش برسه...
سه راهی خیلی خطرناکه چون ممولا توجه بهش نمی کنیم و بچه ممکنه گاز بزنه ووو... یا مثلا سیم شارژر رو نباید گاز بزنن
لوازم برقی کامل از دسترس بچه دور باشن... از بخاری تا چرخ گوشت، از همزن تا آبمیوه گیری... سیمشون هم در دسترس بچه نباشه... کلا هیچی آویزون جایی نداشته باشیم که اگه بچه بکشه، ممکن باشه که بیفته روش... بخصوص اگه به چیز سنگین و خطرناک وصله مثل همین لوازم برقی
چیزای شکستنی دور از دسترس در ارتفاع بالا یا کابینت های بالا
مواد شوینده طبقات بالا و قفل مطمئن
کابینتهای پایین فقط لوازم سبک و نشکستنی و نخوردنی و نسوزوندنی و غیرسمی یعنی مثلا ظروف پلاستیکی باشه و حتما 1-2 تا از کابینت ها رو برای همین که بچه بازی کنه خالی بذاریم خیلی خوبه...
هر چیزی که حالت پله پیدا کنه و دسترسی بچه رو به جای خطرناک بیشتر کنه باید جمع بشه...
بچه ها اصلا متوجه مزه نمیشه آنچنان... حتماااااااا حواستون باشه هیچ چیزی که خطرناک باشه و بتونه بنوشه یا بریزه و... در دسترسش نباشه...
باااااااااااااترییییییییییی خیلییییییی خطرناکه... اسباب بازی ها نشه باتری رو در آورد، باتری سکه ای اصلا نداشته باشه، علامت 3 سال به بالا داشته باشه، اگه باتری سکه ای می خوره باید با پیچ محکم شده باشه، اگه نمیشه بذارید بزرگتر شه بعدا بدید یا کامل چسب بزنید و همیشه چکش کنید...
هر چیزی که از اون وسط رول دستمال کاغذی رد شه، می تونه از نای بچه رد شه... اسباب بازی و یا وسیله ی کوچیکی که از اون رد شه اصلا در دسترس بچه نباشه... (کلید، باتری، چیزای خرده ریز ووو...)
سعی کنید خونه تمیز باشه چون دیگه محدود به تختش نیست و هر چی ببینه میخواد بخوره چون در مرحله ی تکامل دهانیه....
دسترسی به جاهای خطرناک نباشه مثلا مبل یا تخت پای پنجره نباشه که بچه احتمال خطر و سقوط داشته باشه...
تلویزیون وصل بشه به دیوار...
لوازمی که ممکنه اگه خیس شن بسوزن یا آسیب ببینن کامل دور از دسترس باشن مثل لپ تاپ یا سه راهی یا تلفن و گوشی و...
لوازم برنده و تیز (تیغ، چاقو، موزر و شیورها وووو...) و خطرناک مثل لوازم آرایشی، موچین ووو...
اکثر لوازم آشپزخونه چون سنگین هستن و بچه ها هم کنترل دست و بالشون رو هنوز پیدا نکردن، پیدا هم بکنن براشون سنگینه، برای بچه خطرناکن از قاشق و چنگال فلزی تا در قابلمه و تابه ها یا کفگیر و ملاقه حتی... یکم بزرگ شن و یاد بگیرن استفاده ش رو، میشه داد اما وقتی خیلی کوچیکن یهو خدای نکرده ول میشه توی سر و صورت یا جای حساس بدن پشیمونی به بار میاد...
لبه های تیز اگر اون وسیله با لبه ی تیز قابل جمع شدنه که جمع شه (مثلا عسلی و... که استقامت هم ندارن و بچه نمی تونه تکیه کنه بهشون)، اگر نه با این لوله هایی که سبکه و توخالیه (اسمش یادم نیست) و برای دور لوله های گاز و اینا استفاده میشه، استفاده کنیم و محکم با چسب نواری فیکس کنیم (جای چسب ممکنه که بمونه روی لوازم حواستون باشه)...
لوازم بهداشتی، آرایشی و کرم ها، اسپری ها، حشره کش و هر چیز این مدلی دور از دسترس باشه...
من خیلی چیزا رو درهاشون رو بسته بودم و چسب زده بودم مثل شیشه ی دراور و کشوها و... ولی یه مدت بعد دیدم اگه باز بذارم بد نیست و کلا باز و در اختیار پسرم بود و اون کشویی که وسایل خطرناک بود رو کلا محکم چسب کاری کردم (کشوی پایین رو، که با همون کشور لباسا سرگرم باشه و واقا 1 سال اصلا لباسا رو تا نمی کردیم دیگه... همیشه هم شلخته و در باز می موند... اما اصلا برامون مهم نبود و مهارتهایی که یاد می گرفت مهم تر بود)
دیگه جونم براتون بگه که کلا من موافق مسجدی کردنم... تا بچه یکم بزرگ بشه... اتفاقا همین دیروز دکتر علوی نژاد در موردش یه سوال جواب داد که اگه مسجدی کنی، ممکنه جای دیگه ببینه اونوقت چیکار کنی، اما نکنی هم باید دائم به بچه بگی نکن نکن!!
که از نظر خود من خوب نیست همش بگیم نکن نکن (به حد کافی این رو می شنون و اعتماد به نفسشون رو می گیریم) و گذشته از اون باید دائم حواست به بچه باشه!!!! مثلا واقعا نمی تونیم یه لحظه بریم آشپزخونه چون کافیه یه قاشق پرت کنه توی مثلا شیشه ی بوفه و بریزه زمین!!!! وااااقعا اگه مسجدی نشه، نمیشه یه لحظه چشم از بچه برداشت یا غذایی درست کرد یا حتی دستشویی رفت... اصلا کار یه لحظه میشه... من فکر می کنم ایشون چون خودش بچه نداره و تجربه ی آسیب های ایمنی بچه رو نداره، گفته بود کمی تا قسمتی مسجدی بشه اما مثلا دکتر ظریفی که پزشکه و آسیب ها رو دیده، یعنی بنده خدا مونده التماس مردم کنه که مثلا بچه رو توی آب حتی با عمق بندانگشت تنها ول نکنید!!! چون دیده که همین بچه رو می تونه بکشه... یا برق گرفتگی چقدر خطرناکه وووو... منم توی این زمینه به نظرم مال دکتر ظریفی هم ایمن تره، هم آسیب روانیش کمتره (هر چی مسجدی تر، بچه راحت تر... و ماییم که تعیین می کنیم بچه با چی بازی کنه (اسباب بازی به نوبت میاریم ووو... یا مثلا مبل ایمن در اختیارش هست اما مثلا عسلی ناایمن رو جمع می کنیم...) نه وسائل خونه و شانس!!
الهام گلی:
من یادمه رو سرامیک قالیچه چند تا داشتم انداخته بودم پتو هم پهن کرده بودم
سرامیک خیلی بده مخصوصا همین غلت زدن و سینه خیز رفتن یهو میبینی برمیگردن
ما خونمون گلدون هم زیاد داریم خاک دست زدن هم دردسر بود اونایی ک سبک بودن رو میز نهارخوری گذاشته بودیم
درختچه ها و بزرگا و دور تا دوزشونو میبستیم راهشو
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
پوزیشن های شیردهی: