اصلا لیانه از روز واکسن شده یکی دیگه دیرورم دقیقا چرتای نیم ساعته و بیست دقیقه ای زده همش تو واندرویکسم نیست لامصب دلم خوش اون باشه
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۱:۲۷ صبح
یوتاب واندرویکس اصلا برای بچههای من صدق نمیکنه
![]() ![]() • (کژال)، 2015، liyane، mona70، Nedaa28، nona، youtab،
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۱:۳۰ صبح
عاشقتم ترگلی
![]() پسر من تا الان راس روز اول واندرویکس شروع میکنه اما تموم شدنش سر تایم نیست
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۱:۳۰ صبح
یوتاب جون اصلا نگران نباش. همه کارها رو به موقع خودشون انجام میدن. من از دکترشون پرسیدم سوپ رو له کنم؟ آخه میگن باید تیکه تیکه داشته باشه. گفت نه الان پوره پوره کن. هر کی میگه بچه من تو این سن ماکارونی و پلو میخوره الکی میگه. به شما اینجوری میگن بعد بچههاشونو میارن پیش ما که چیکار کنیم هیچی نمیخوره
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۱:۳۶ صبح
منم هروقت از دکترش همچین چیزایی میپرسم فقط میزنه تو حالم
اونروز میگم قدش خوبه تو گهواره زده کوتاهه میگه برو به گهوارت بگو نمودارو از خونه کدوم عمت اوردی بچه به این نرمالی میگم کم وزن اضافه نکرده میگه چیه میخوای چاق باشه بعد بیای با گریه بگی بهش رژیم بدم میگم ازمایشش اینش ستاره داره میگه ستاره زدن قشنگ بشه تو اونی که من میگم انجام بده اون دفعه شوهرم میگه خانم دکتر این زود دنیا اومده درسته همه چیش یکم با تاخیره میگه نخیرم اصلا اونایی که میگن بچم زود اینکارو کرد اونجوری شد عجله دارن بچه هاشو عیب و ایراد نذار باباجانش رو بچه
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۱:۳۶ صبح
ترگل منم به واندررويكس اعتقادي ندارم يعني صدقم نميكنه براي بچم
همه دكترا ميگن اول ميكس كنيد كه هضمش براي معده راحت تر باشه چون معده تا الان فقط شير رو ميشناخت بعد كم كم بافت دارتر كنيد غذارو چون اينجوري خود بچه هم پس ميزنه و اولين مواجهه با غذا براش خوشايند نيست
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۲:۲۰ عصر
لیانه جونم شما چه شیر خشکی میدی به پسرت؟
تبدیلش کردی به شماره دو؟ کژال جون شما هم لطفا برند شیر پسرتو میگی؟ من ببلاک میدم همچنان اما شماره دو شو دیگه
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۲:۲۸ عصر
دختر منم که جدیدا دو سه بار پا میشه شبا بچه ها. تا میاد بغل میخوابه ها ولی خب هم هودش خوابش تیکه پاره میشه هم من،
دیشب ما واکسن زدیم بچم طفلی اینقدر تو مطب گریه کرد که بس که سوزنش کلفت بود.تازه فردا هم دوز سوم پریونارو باید بزنه طفلک معصوم دیروز دکتر دختر من مجوز نداد از تخم مرغ و جو و ماست و اینها استفاده کنم گفت از شروع ماه هشتم. کفت نه اینکه نشه اما بهتره الان ندیدی منم که دخترم اصلا بافت دار نمیخوره له و میکس میخوره ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۲:۳۴ عصر
دقیقا عین پسر من
ای جووونم عزیییزم طفل معصوم چه هفته سختی داره نونا جونم تو تاپیک غذا من سوال پرسیدم بیزحمت وقت کردی یه نگاهی میندازی عزیزم ؟
یوتاب جان من یه ماه اول رو آپتامیل دادم. البته آپتامیل پی دی اف.
الان سه ماهه گیگوز میدم. راضیم هم دوست داره. هم خوب وزن میگیره. هم رفلاکسش کنترل شده. فقط اینکه گیگوز چون آهن داره، پی پیش تیره هست. ممنونم رز عزیز منم ملافه های جدا براش دوختم. برای دمر گذاشتنش ملافه نخی داره.که کلا تو دهنشه روی زمین هم ملافه جدا. مامانم میگه جای سفت بخوابونش برای قل خوردن. ولی کلا میخ میشه به لوستر و ذوق میکنه. |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان