(۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۲:۳۵ عصر)Seti69 نوشته است: (۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۳:۵۶ عصر)Rose نوشته است: ستی جان چند وقتتونه؟
آخرین بار کی دکتر رو دیدید؟
اونموقع هم دفع نداشت؟
دکتر چی گفته؟
ماساژهایی که چند صفحه قبل گفتم انجام میدید؟
کولیک نداره؟
شیر کافی می خوره؟
چند بار پوشکش رو خیس می کنه؟
محیط رو زیاد گرم نکردید؟
نگران از زیاد دکتر رفتن نباش عزیزم... اون یکی دو ماه اول همه چی روی هواست و دکتر زیاد رفتن هم طبیعیه...
۱۵ روزه زایمان کردم، آخرین بار تو مدفوعش خون بود بردیمش دکتر یه هفته پیش ،بعد اون یکی دو بار مدفوع کرد و بعد نکرد،دکترش گفت حساسیت به شیر و لبنیات داره و نباید بخوری ، منم نخوردم دیگه
ماساژ میدم شکمشو در جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون،
شیر خودمو میدم بعضی وقتا بی قراری میکنه سینمو ول میکنه انگار شیر نداره، هی حرص میخوره انگار، اونموقع میفهمم سیر نشده شیر خشک میدم بهش، اکثر وقتا ۳ ساعت یه بار میدم شیرخشک، اینکه کافی باشه شیرم یا نه نمیدونم راستش از دکترشم پرسیدم گفت باید ببینیم چطور وزن میگیره، الان هرجوریم وزن گرفته باشه با وجود شیر خشکم هست دیگه
دمای اتاقشم ۲۵ درجه س
از کجا بفهمم کولیک داره؟ چون علائمشو سرچ کردم اونجور گریه ای که نوشته بود ۳ساعت باشه و ... نداره دخترم
کولیک اگه باشه تازه شروع شده... از حدود 10-14 روزگی علائمش شروع میشه... ما 10 روزگی شروع شد...
توجه کن ممکنه فیییکس سه ساعت نباشه ولی تکرار شونده اس..معمولا بعد ازظهر تا عصر و شب شروع میشه... مال ما دم صبح بود معمولا...
اگه حساسیت داشته باشه، باید شیرخشک مخصوص داده باشه... این کارو کرده؟
ماساژهای دیگه رو هم تست کن... الان عکسش رو میذارم... دورانی به تنهایی خیلی وقتا کافی نیست... بخصوص دوچرخه رو خیلی انجام بده...
اگه ترازو دارید، با ترازوی خودتون وزن کن (خودت با بچه و بی بچه و تفریق کردنش...) باید حداقل 500 گرم توی این دو هفته اضافه شده باشه... اگه نشده شاید شیرش خیلی کمه که به پی پی نمیرسه...
دمای اتاقش بالاست، برای بچه بهترین دما 18 تا 22 درجه اس... ما خودمون 20 هست...
بی حال نیست زیاد؟ فعالیت می کنه؟ ارتباط چشمی می تونید داشته باشید؟ (هر چند کوتاه)؟
ماساژهای کولیک و یبوست:
--------------------------
کژال جان آره باید روی زمین سفت باشه... وگرنه کمرشون اذیت میشه... روی تخت و اینها زیاد مناسب نیست...
پیشنهادات من برای تامی تایم اینه:
وقتی میذاریدش روی شکم، جلوش دراز بکشید و باهاش شکلک دربیارید و بازی بازی کنید (با یکم فاصله که شروع کنه دست و گردن و شکم و اینهاش رو بکشه...)...
کتاب بذارید جلوش و ورق بزنید...
جغجغه بذارید که بخواد بهش برسه...
از این عروسکای سوتی بذارید جلوی سینه که یکم یکم بیاد جلو و صداش دربیاد و تشویق شه که گردنشو ببره بالا و بیاره پایین که صداش دربیاد
بذارید اگه میخواد سقف یا لوستر رو ببینه، خودش تلاش کنه و بچرخه...